• Stránka 1 z 1
[Přijat]Bob_Kok / JailBreak v3
Nick na serveru: Bob_Kok
SID: STEAM_0:0:449634596
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17 a půl
Mé HlStats: Zde
Bany, které jsem dostal: Od doby kdy jsem byl admin, jsem dostal 2 bany jeden mi byl po řešení smazán a dostal jsem unban a
druhý jsem dlouho řešil s Trsakem, který to prý řešil s Gustíkem, ale nedokázal mi odpovědět jak jejich jednání dopadlo.
Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Vašek (Oslovujeme, voláme Venco
). Už tu ani nemám moc co psát, ale aspoň něco pro zopakování nebo pro ty co mě neznají. Dříve jste mě mohli potkat pod nickem Atilos. Jsem trošku tvrdohlavý
. Chodím třetím rokem na střední školu do Brna oboru Počítačová grafika a průmyslový design, používáme konstrukční program SolidWorks či grafické programy Corel a Cinema 4D. V budoucnu bych ale chtěl však přejít na práva. Rád poslední dobou chodím běhat, občas zaposiluji, zajezdím na kole. Mojí želvě Eduardovi dávám pořád najíst, takže je stále mezi námi
.
Proč právě já: Myslím si, že jsem nekonfliktní hráč, z dřívějších zkušeností jsem se poučil. To že jsem byl zrušený jsem vzal s klidem a s respektem a uvědomuji si to. Myslím si, že se vyznám, znám se s hráči a dokážu poradit nezkušeným. Rád řeším konflikty a zobrazuji je na správnou míru.
Zkušenosti s CS:GO: CS:GO hraji již dlouho mám na něm nahráno přes 3 tisíce hodin. Mám zkušenosti i s adminováním nejenom z tohoto portálu. Admin menu i ostatní příkazy ovládám.
Případné poznámky: Děkuji za přečtení této žádosti
SID: STEAM_0:0:449634596
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17 a půl
Mé HlStats: Zde
Bany, které jsem dostal: Od doby kdy jsem byl admin, jsem dostal 2 bany jeden mi byl po řešení smazán a dostal jsem unban a
druhý jsem dlouho řešil s Trsakem, který to prý řešil s Gustíkem, ale nedokázal mi odpovědět jak jejich jednání dopadlo.
Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Vašek (Oslovujeme, voláme Venco

Proč právě já: Myslím si, že jsem nekonfliktní hráč, z dřívějších zkušeností jsem se poučil. To že jsem byl zrušený jsem vzal s klidem a s respektem a uvědomuji si to. Myslím si, že se vyznám, znám se s hráči a dokážu poradit nezkušeným. Rád řeším konflikty a zobrazuji je na správnou míru.
Zkušenosti s CS:GO: CS:GO hraji již dlouho mám na něm nahráno přes 3 tisíce hodin. Mám zkušenosti i s adminováním nejenom z tohoto portálu. Admin menu i ostatní příkazy ovládám.
Případné poznámky: Děkuji za přečtení této žádosti

"No pain, no gain."
-
Atilos - CS:GO Admin
[Přijat]Bob_Kok / JailBreak v3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bob_Kok / JailBreak v3
Jak píšeš, admin jsi tu už byl a nedopadlo to zrovna nejlépe.
Nejsem přesvědčený, že by to tentokrát bylo jiné. Uvidíme co na tebe říkají ostatní admini.
Prosím o reference do PM.
Nejsem přesvědčený, že by to tentokrát bylo jiné. Uvidíme co na tebe říkají ostatní admini.
Prosím o reference do PM.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
Re: [Reference]Bob_Kok / JailBreak v3
Najdi si někoho z SA nebo HLSA a zkusíš test. 

-
Re: [Reference]Bob_Kok / JailBreak v3
Přijat jako admin - akademik 2. kola.
Vítej.
Vítej.
-
• Stránka 1 z 1