Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] soFt | JB

Příspěvekod soFt77 » 06 lis 2019, 18:59

Nick na serveru: soFt
SID: STEAM_1:0:78246960
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 20 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=98790
Bany, které jsem dostal: -

Něco o mně: Ahoj, jmenuji se David, je mi 20 let a pocházím ze Středočeského kraje. Potom, co jsem úspěšně dokončil maturitu, jsem se rozhodl, že půjdu ještě jeden rok studovat v oboru Elektrikář, který jsem také bez problémů dokončil. Tenhle rok jsem poprvé nastoupil do práce, která mě baví a umožňuje mi být doma klidně několik dnů za sebou.
JailBreak hraji přes 8 let a nyní se vracím, momentálně je to moje jediná láska a snažím se hrát kdykoliv jenom můžu.

Proč právě já: Mám několikaleté zkušenosti s postem Administrátor, za tu dobu jsem se naučil hodně věcem s tím spojené. Rád bych pomohl k plynulému a bezproblémovému chodu na serverech.

Zkušenosti s CS:GO: Counter-Strike jako takové hraji od mého raného dětství, na CS:GO mám nahráno přes 1000hodin

Případné poznámky: Na Youtube točím sérii videí "Jailbreak Adventures" z vašich serverů. Je to taková kompilace "vtipných" momentů.
soFt77
Amatér
Amatér

[Zamietnuté] soFt | JB

od Rumcajz » 06 lis 2019, 18:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: soFt | JB

Příspěvekod Wurst1 » 08 lis 2019, 16:05

Adminy poprosím o reference do PM.
Wurst1
CS:GO HLSA

Re: [Reference] soFt | JB

Příspěvekod Wurst1 » 12 lis 2019, 23:08

Spoustu kladných referencí, zkusíš si testy. Najdi si mě nebo Schmeta na ts.
Wurst1

Re: [Reference] soFt | JB

Příspěvekod ericek111 » 15 lis 2019, 02:00

Bohužiaľ, po testoch možno o mesiac.

Zamietnuté.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Nábory Adminů