Zde můžete požádat u zrušení banu na serveru.

[V] Nesmyslné chování admina deroy a nesmyslný ban

Příspěvekod GreeN69 » 06 lis 2019, 22:13

okay, basicly včera jsme šli vykrást banku a před tím na nás deroy nebo někdo zavolal fízly. TA AKCE BYLA SKIPNUTA A NIKDO NÁM O TOM NEDAL VĚDĚT. Dneska jsme je unesly a v nevědomosti jsme je začaly okrádat atd a začal jsem mluvit o té bance, on [deroy] mi začal psát do localu že ta akce byla skipnutá dále se začaly vymlouvat na nějaký blbosti atd. Potom co pan deroy zamítnul PK jsme je někam odvezly ukončil RP akci a dostaly ban. ŽÁDÁM O UNBAN A O SUNDÁNÍ PRÁV TOMUHLE NESCHOPNÉMU ADMINOVY.
co čumíš mrtko
GreeN69
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Nesmyslné chování admina deroy a nesmyslný ban

od Rumcajz » 06 lis 2019, 22:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nesmyslné chování admina deroy a nesmyslný ban

Příspěvekod Deroy » 06 lis 2019, 22:21

Čau, chcel by som povedať že sa písalo niekoľko krát do OOC že bola akcia skipnutá, hovorili sme to aj na discorde. Taktiež si mi nakoniec chcel dať bezdôvodné PK. Takže to že si o tom nevedel nie je výhovorka :)
Deroy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Thomyeah » 06 lis 2019, 22:26

chteli jsme to vyresit jako lidi ze se cela ta akce skipne i tato, kdyz jak tvrdite ze to bylo skipnute tak v tom pripade jste to mohli rict hned ze zacatku a ne ze budes arogantni a odmitat cokoliv resit s oduvodnenim ze to je nas problem, omlouvam se, ale toto neni chovani hodno Admina.
Thomyeah
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GreeN69 » 06 lis 2019, 22:27

Deroy píše:Čau, chcel by som povedať že sa písalo niekoľko krát do OOC že bola akcia skipnutá, hovorili sme to aj na discorde. Taktiež si mi nakoniec chcel dať bezdôvodné PK. Takže to že si o tom nevedel nie je výhovorka :)

Ano, ale já nemám povinnost sedět 24/7 u pc a čekovat discord jestli nějaká akce byla skipnuta či nebyla. To není muj problém, jestli skipujete akci tak máte dát všem VĚDĚT. Takže na to se nevymlouvej. TO pk jsem ti chtěl dát ale nedal takže taky bezduovdný ban.
co čumíš mrtko
GreeN69
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GreeN69 » 06 lis 2019, 22:39

Pokud vím, jakož to admin máš práva na to psát do OOC Globálního Out Of character chatu, takže máš dát info že TA AKCE BYLA SKIPNUTA. Vem si příklad s @Amaya kterej píše do toho OOC každou věc!
co čumíš mrtko
GreeN69
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Deroy » 06 lis 2019, 22:40

za to PK nemáš ban, ale máš ban za to že si používal informácie zo skipnutej RP akcie
Deroy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GreeN69 » 06 lis 2019, 22:46

NEVĚDĚL JSEM ŽE TO BYLO SKIPNUTÉ. Nedal jsi mi tu informaci. Nemněl jsem se jak to dozvědět, nikdo mi to neřek. A nevymlouvej se na to že jsi to psal do pokecu na discordu. Pokud jsi admin a něco takového jsi skipnul tak to napiš in-game do OOC. Ale jestli se chováš arogantně a nechceš to řešit lidsky tak fajn no. Chci aby se k tomu vyjádřil nějakej jinej admin než ty. Nepřipadá mi normální aby jsi si řešil vlastní tickety na tebe a bany které jsi rozdal ty.
co čumíš mrtko
GreeN69
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GreeN69 » 06 lis 2019, 22:47

Deroy píše:za to PK nemáš ban, ale máš ban za to že si používal informácie zo skipnutej RP akcie

IN GAME K DISCPOZICI MÁŠ PRÁVA NA OOC CHAT TAK HO ZAČNI POUŽÍVAT KDYŽ SKIPUJEŠ AKCE.
co čumíš mrtko
GreeN69
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Pisk0t » 06 lis 2019, 23:16

Do ooc to amaya psal btw...
"Volžte motivační citát"
Pisk0t
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GreeN69 » 07 lis 2019, 14:28

Pisk0t píše:Do ooc to amaya psal btw...

Tak to jsem neviděl. 2 Lidi mužou dokázat že jsem o tom nevěděl. Normálně jsem po té bance RPil zranění, pokud se admini podívají do logu tak tam to bude vidět.
co čumíš mrtko
GreeN69
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TheRohlikar » 09 lis 2019, 04:53

Uprostřed banky spadl server. To je docela důležitá část toho všeho. Kdyby nespadl, akce se, pokud to chápu správně, skipovat ani nemusela. Ale protože spadl, tak byl na 99% rollback, teď se třeba někomu nešlo napojit a nebo mu přišla mamka do pokoje s večeří. Pointa je, že se RP akce hrát znovu nebude, takže se, ve jménu dobra serveru, skipuje automaticky. (Pokud to není vyloženě nutné jinak)

Prosím vás o info, kdy se vlastně ta banka vykrádala a nebo nejlépe, pošlu Amaye, kdy psal do OOC chatu, že se akce bude skipovat. Snad to tam ještě dohledám.

Děkuji a buď dobrej ;)
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin

Příspěvekod TheRohlikar » 13 lis 2019, 04:47

Ahoj,

dle všeho to do OOC Amaya psal. Krom toho, že pokud spadne server v takové akci, z 98% se automaticky skipuje a to hned z několika důvodů (napadají mě: všichni hráči se nenapojí, rollback, něco se bugne, hráči se nevidí, etc.)

Žádost tedy uzavírám, mohli jste se také trochu posnažit a zeptat se.
Omlouvám se, že je to tak pozdě, vyjádření jsem měli interně a zapomněl jsem to sem napsat.
#cementovanálmatter
TheRohlikar

Zpět na Unban žádost