• Stránka 1 z 1
[Přijat]NEWT/TTT
Ahoj, rád bych si požádal o práva na TTT server
Nick ve hře : NEWT
Nick na forum : Septon
Můj profil na forum : septon-u58856.html
Věk : 15 (23.12.2003)
Steam Nick : NEWT
Steam ID : STEAM_0:0:441690533
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=548522
Nejaké bany nebo prohřešky ( GS, iný portál ) : Legenda praví, že jsem dostal před 1,5 rokem 12 hodinový ban na chat od Derakha. Bylo mi to líto a poučil jsem se. Jinak se snažím hrát vždy podle pravidel a když byly nějaké neshody, vždy jsem si je s adminy ujasnil, abych se jim příště vyvaroval. Na jiných portálech žádný prohřešky nemám.
Něco o sobě : Ahoj. Jmenuji se NEWT a je mi 15 let. Momentálně studuji obor Truhlář. Mým koníčkem je hraní CS 1.6 a fajn hry zvané Terraria. Mezi mé další záliby patří: Čtení knížek, poslouchání hudby a začátečnické hraní na elektrickou baskytaru. Moje oblíbené zvíře je Agama Vousatá a ze sportu preferuji Lakros. Jsem veselý člověk ale někdy dokážu být kapánek tvrdohlavý a stojím si za svým. Rád hraji na tomto portále TTT a DD2 1. Někdy když mám čas, zajdu si i na gather.
Proč bych chtěl na gs adminovat? Chtěl bych na TTT zamezit nadávkám a neustálemu spamování. Rád bych se dostal do vašich řad, abych zastoupil vaše kolegy když tam zrovna být nemohou. Jsem velice aktivní a každému nováčkovi mile rád pomohu. I hráči. Pokud zapomene na co který item je.
Nick ve hře : NEWT
Nick na forum : Septon
Můj profil na forum : septon-u58856.html
Věk : 15 (23.12.2003)
Steam Nick : NEWT
Steam ID : STEAM_0:0:441690533
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=548522
Nejaké bany nebo prohřešky ( GS, iný portál ) : Legenda praví, že jsem dostal před 1,5 rokem 12 hodinový ban na chat od Derakha. Bylo mi to líto a poučil jsem se. Jinak se snažím hrát vždy podle pravidel a když byly nějaké neshody, vždy jsem si je s adminy ujasnil, abych se jim příště vyvaroval. Na jiných portálech žádný prohřešky nemám.
Něco o sobě : Ahoj. Jmenuji se NEWT a je mi 15 let. Momentálně studuji obor Truhlář. Mým koníčkem je hraní CS 1.6 a fajn hry zvané Terraria. Mezi mé další záliby patří: Čtení knížek, poslouchání hudby a začátečnické hraní na elektrickou baskytaru. Moje oblíbené zvíře je Agama Vousatá a ze sportu preferuji Lakros. Jsem veselý člověk ale někdy dokážu být kapánek tvrdohlavý a stojím si za svým. Rád hraji na tomto portále TTT a DD2 1. Někdy když mám čas, zajdu si i na gather.
Proč bych chtěl na gs adminovat? Chtěl bych na TTT zamezit nadávkám a neustálemu spamování. Rád bych se dostal do vašich řad, abych zastoupil vaše kolegy když tam zrovna být nemohou. Jsem velice aktivní a každému nováčkovi mile rád pomohu. I hráči. Pokud zapomene na co který item je.
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.
- Clint Eastwood
- Clint Eastwood
-
Septon - Mistr
[Přijat]NEWT/TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [v riešení]NEWT/TTT
Nie je to tak dávno, keď si mal na serveri pomerne dosť problémov s niektorými adminmi. Čo mi k tomu povieš?
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Ahoj. Ty problémy vznikli úplně zbytečně. Myslím že jsem měl konflikt s adminem Effim. Myslím že to bylo v prosinci 2018. Ale ten jsme mezi sebou vyřešili.
Pak tohle léto jsem měl na serveru spor se Seňoritou. Tento spor jsem si zavinil sám. My 2 jsme si nikdy moc do oka nepadli. Ani před 1,5 rokem. Nelíbilo se mi že TTT adminy obviňovala na serveru že nic nedělají. PP zvládala v celku dobře ale na TTT byl s ní chaos. Bohužel to co jsem udělal nemohu nijak navrátit a počítám že to z 80% ovlivní tuhle žádost.
Tudíž se omlouvám za tyto 2 nešvary. Nejsem na ně nijak hrdý. Mrzí mě to, protože další šanci na odčinění nedostanu.
S dalšími adminy jsem neměl žádné nešvary.
Pak tohle léto jsem měl na serveru spor se Seňoritou. Tento spor jsem si zavinil sám. My 2 jsme si nikdy moc do oka nepadli. Ani před 1,5 rokem. Nelíbilo se mi že TTT adminy obviňovala na serveru že nic nedělají. PP zvládala v celku dobře ale na TTT byl s ní chaos. Bohužel to co jsem udělal nemohu nijak navrátit a počítám že to z 80% ovlivní tuhle žádost.
Tudíž se omlouvám za tyto 2 nešvary. Nejsem na ně nijak hrdý. Mrzí mě to, protože další šanci na odčinění nedostanu.
S dalšími adminy jsem neměl žádné nešvary.
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.
- Clint Eastwood
- Clint Eastwood
-
Septon - Mistr
Píše pravdu, so mnou napr. konflikt nemal, problémy na serveri hlásil poctivo kým som tam hrával
Zo začiatku bol impulzívny, ale časom som videl na ňom pokrok. GL!
Nenapísal som ani doporučujem ani nedoporučujem, tak na mňa nekričte

Nenapísal som ani doporučujem ani nedoporučujem, tak na mňa nekričte

...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Na Steame ma máš, cez víkend sa dohodneme čo ďalej 

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1