I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]PoWiiK | Basebuilder

Příspěvekod F3N0M3N » 09 lis 2019, 00:09 VIP

Dobrý den

Cca 5 minut zpátky jsem vzal štít a šel jsem do tunelu jednoho CTčka, které to hrálo chytře, moc nestřílelo a hodně mě blokovalo, vzápětí pár vteřin p ootázce admina "co tam děláš?" dostal jen tak slay, snažil jsem se zeptat, proč k tomu došlo: "To jako vážně?" po respawnu znovu "?", ale odpovědi se mi nedostalo.
Hraní se štítem je vždycky trochu dlouhodobější záležitost v tunelu na basebuilderu a absolutně nechápu, proč se tomu tak stalo, za tu mapu, kde se to stalo jsem ho vzal víckrát a nikdo neměl problém (z adminů). Vždy jsem následně zemřel při pokusu o zabití CT nebo se mi povedlo ho zabít.

https://imgur.com/a/JN38OFL
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

[Vyriešené]PoWiiK | Basebuilder

od Rumcajz » 09 lis 2019, 00:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: PoWiiK | Basebuilder

Příspěvekod PoWiiK » 09 lis 2019, 22:24 VIP

Čau,

Situaci jsem řešil tak že jsem neviděl důvod proč by jsi ty měl čekat s tím štítem. Myslím, že když jsi ty zombík tak se máš snažit zabít CT a ne tam zbytečně čekat a zdržovat. Jestli jsem ti dal slay neprávem, nebo to říkám jinak ( už si to moc nepamatuju ) tak se ti omlouvám ;) To že jsem ti neodpověděl není pravda :D ptal jsem se tě právě na ten důvod proč jsi tam čekal.
lásku
PoWiiK
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod F3N0M3N » 09 lis 2019, 22:56 VIP

Zeptal ses a během takových 3-5 vteřin jsem dostal slay. Poté jsem si žádné komunikace z tvé strany nevšiml.
Za tím štítem se snad jako ZM schovávám a snažím se CT pomalu dostat, kdybych automaticky přišel k CT a rovnou ho hned oddělal a pouze útočil, protože je už přece u mě, tak nemá cenu dávat skoro 900 bodů za štít, protože to vždy umřeš...
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod eXtr3mer » 10 lis 2019, 10:31

Z logov a dodaných dôkazov sa toho nedá veľa určiť...
Áno hranie so štítom je trochu komplikovanejšie, pretože sa hrá pomaly a takticky... Ale keď ty nemáš ani snahu CT zabiť, tak je to o niečom inom. Ak sa adminovi zdalo, že sa snažíš kaziť hru a iba hráčovi ťaháš tunel, tak ťa mohol slaynúť. Vzhľadom na to, že admin nie je primárne z tohto módu, tak nabudúce si spraví nejaké vlastné dôkazy alebo si lepšie celé situáciu zapamätá :)

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy