• Stránka 1 z 1
Server is not responding. / Pomôžte.
Čaute blázni... Dneska hrajem nový Base Buildier NEW ... zrazu mi to vypísalo niečo že valve... bla bla bla a vyplo ma
Neviem sa napojiť naspäť na server pretože ho ani nemám vo favorites...
Ide o to, že keď sa napájam cez consolu pomocou connect a IP serveru vypíše mi to You are banned... Lenže mna to ani neskúsi napojiť stále vypisuje to isté , že čaká na napojenie na serveru a potom že nemožné sa napojiť. Pri tom žiaden BAN nemám ani nič podobné už som to riešil s adminmi...
Ten server normálne beží, keď sa napojím cez frienda cez steam nejde to vypisuje mi to Server is not responding. a prázdny server proste... Dám vám screeny, neviem čo mám robiť, skúšal som RR steamu, pc všetko a nejde nič. Nejaký bug .. stalo sa to niekomu z vás? nejaké rady alebo čo mám spraviť?...
https://ctrlv.cz/F6UQ keď sa chcem cez kamoša napojiť.
Proste to neukazuje hráčov ani nič keď sa tam hraje...
Neviem sa napojiť naspäť na server pretože ho ani nemám vo favorites...
Ide o to, že keď sa napájam cez consolu pomocou connect a IP serveru vypíše mi to You are banned... Lenže mna to ani neskúsi napojiť stále vypisuje to isté , že čaká na napojenie na serveru a potom že nemožné sa napojiť. Pri tom žiaden BAN nemám ani nič podobné už som to riešil s adminmi...
Ten server normálne beží, keď sa napojím cez frienda cez steam nejde to vypisuje mi to Server is not responding. a prázdny server proste... Dám vám screeny, neviem čo mám robiť, skúšal som RR steamu, pc všetko a nejde nič. Nejaký bug .. stalo sa to niekomu z vás? nejaké rady alebo čo mám spraviť?...
https://ctrlv.cz/F6UQ keď sa chcem cez kamoša napojiť.
Proste to neukazuje hráčov ani nič keď sa tam hraje...
-
GhOsTiK - Pokročilý
Server is not responding. / Pomôžte.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Server is not responding. / Pomôžte.
Možno blbosť, ale nemáš tam aktivované VIP/EVIP ? Ak áno, skús reštartnúť router

-
KosSo - Spamer
Staci chvilku pockat a zas ti pojede, nic moc s tim nenadelas. Cekej max den, kdyby to neslo tak rekni.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Jo všetko funguje stačilo čakať a trpezlivosti ďakujem pekne 

-
GhOsTiK - Pokročilý
• Stránka 1 z 1