• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] NEWT / TTT1
CHci vysvětleni proč sem dostal ban za bugovaní když to ani bugovaní nebylo jenom sem dal lékarnu na mapě De_rats_1337 Lekarnu do výtahu ale tak že ten výtah jezdil na horu a dolu přičemž bug je to když to nejede nebo nejde otevřít tohle to je myslim zbitční kyž sem mu to pak na serbru vysvětloval žanil o pokusu o bug ale o žadnej bug nešlo

[EVIP] JailBreak #5
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 1
[VIP] Jump Server
[VIP] Dust2 Only #1
[EVIP] JailBreak #1
[VIP] Knife #1
[EVIP] Capture Flag #1
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 1
[VIP] Jump Server
[VIP] Dust2 Only #1
[EVIP] JailBreak #1
[VIP] Knife #1
[EVIP] Capture Flag #1
-
DeeDee21 - Kazatelův učeň
[Vyřešeno] NEWT / TTT1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TTT1
Ahoj
Vložil si death station do poloviny výtahové šachty. Hráč Samo SK psal že jsi zase někde bugnul něco. Napadnul mne výtah.
Dívám se z lednice do šachty a vidím death station. Nejprve jsem tam skočil a zabil se jím. Death station patřil tobě. Následně jsem poprosil kolegu Tortoise aby se výtahem projel. Dojel do první poloviny a hned ho to poslalo zpátky. Kdyby bejvalo neskončilo kolo, tak jako detektiv umře ve výtahu na známý bug. bere mu to každých 0.0001 sec 1 hp tudíž instantní smrt.
S pozdravem
NEWT a.k.a Lecter
Vložil si death station do poloviny výtahové šachty. Hráč Samo SK psal že jsi zase někde bugnul něco. Napadnul mne výtah.
Dívám se z lednice do šachty a vidím death station. Nejprve jsem tam skočil a zabil se jím. Death station patřil tobě. Následně jsem poprosil kolegu Tortoise aby se výtahem projel. Dojel do první poloviny a hned ho to poslalo zpátky. Kdyby bejvalo neskončilo kolo, tak jako detektiv umře ve výtahu na známý bug. bere mu to každých 0.0001 sec 1 hp tudíž instantní smrt.
S pozdravem
NEWT a.k.a Lecter
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.
- Clint Eastwood
- Clint Eastwood
-
Septon - Mistr
Re: TTT1
Milý Petře,
sám ses nám zde právě přiznal, že jsi dal úmyslně lékárničku do výtahu.
TTT hraješ nemalou chvíli a tak jistě víš, že toto nemáš dělat. Několikrát jsi byl za bugování trestán a to i před resetem banlistu. Pokud v tomto budeš pokračovat, může se stát, že přijdou větší tresty. Jelikož toto je portál pro slušné hráče, kteří dodržují pravidla a z banů se poučují. Ber toto jako upozornění.
Nevidím zde důkazy, které by hrály proti vyjádření admina. A jelikož zde jsme ve stížnostech, důkaz musíš dodat ty.
Stížnost zamítnutá.
sám ses nám zde právě přiznal, že jsi dal úmyslně lékárničku do výtahu.
TTT hraješ nemalou chvíli a tak jistě víš, že toto nemáš dělat. Několikrát jsi byl za bugování trestán a to i před resetem banlistu. Pokud v tomto budeš pokračovat, může se stát, že přijdou větší tresty. Jelikož toto je portál pro slušné hráče, kteří dodržují pravidla a z banů se poučují. Ber toto jako upozornění.
Nevidím zde důkazy, které by hrály proti vyjádření admina. A jelikož zde jsme ve stížnostech, důkaz musíš dodat ty.
Stížnost zamítnutá.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1