• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Lagy ve hře Counter Strike 1.6
Když v procesech vypnu explorer, tak jak ho mám znovu potom zapnout ? 

-
Batllefury - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Battlefury,
dej si správce úloh v horní liště "Soubor" > "Nová úloha (spustit...) > a napiš explorer.exe. Mám s tím dobré zkušenosti
Taky jsem to zkoušela vypnout 
dej si správce úloh v horní liště "Soubor" > "Nová úloha (spustit...) > a napiš explorer.exe. Mám s tím dobré zkušenosti

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
-
Retia - Kazatelův učeň
Barman píše:Retia píše:Ahoj,
to nejsou lagy ale tím, že např. bouchne granát se ti sníží FPS - počet snímků za sekundu.
Pro zvýšení FPS napiš do konzole tyto příkazy:
fps_max "100"
cl_bob "0"
cl_bobcycle "0"
cl_corpsestay "10"
cl_himodels "0"
cl_weather "0"
Kriste pane len tam nepis bob a bobcycle, potom hra vyzera jak keby si bol na drogach.
Skus vypnut vertikalnu synchronizaciu bud v nastaveniach graf. karty alebo do konzoly gl_vsync 0
S cl_bob 0 a bobcycle 0 hraji stále a mám to i v configu

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
-
Retia - Kazatelův učeň
Děkuji Retio 

-
Batllefury - Zkušený
Ahoj, 
Když hraješ CSko od steamu. "STEAM" ti odebírá část výkonu CPU, což způsobuje lagy !
Skus snížit prioritu procesu.. a to následovně
Ctrl+alt+Delete > Spuštění Správce úloh > Procesy > Najdi si "Steam.exe" ( stačí mačkat na klávesnici písmeno S vyhledá ti všechny názvy začátečním písmenem S ) > na steam.exe klikni pravým "Nastavit prioritu" > A dej si "nižší než normální".
A steam by ti neměl odebírat výkon z CPU.
Pokud by nešlo napiš zkusíme to pořešit nák jinak..
s pozdravem DanRo.

Když hraješ CSko od steamu. "STEAM" ti odebírá část výkonu CPU, což způsobuje lagy !
Skus snížit prioritu procesu.. a to následovně
Ctrl+alt+Delete > Spuštění Správce úloh > Procesy > Najdi si "Steam.exe" ( stačí mačkat na klávesnici písmeno S vyhledá ti všechny názvy začátečním písmenem S ) > na steam.exe klikni pravým "Nastavit prioritu" > A dej si "nižší než normální".
A steam by ti neměl odebírat výkon z CPU.

Pokud by nešlo napiš zkusíme to pořešit nák jinak..
s pozdravem DanRo.
„Každý, s kým se v životě potkám, mě v něčem předstihuje. Tak se od něho učím.“
-
DanRo - Zkušený
BADSW píše:klikni na hru pravym tlačítkem a dej na spustit s grafickým procesorem...a dej to druhé než integrovaná karta... možná to je v tom
Blbost, pokud má dobře zapojenou grafickou kartu (zapojeno do jeho grafické karty) tak se automaticky vypíná integrovaná grafika v PC a nemůže se ti jakkoliv sama spustit. To bys do ní musel zapojit i monitor, takže to je blbost.
-
duttdutt - Amatér
duttdutt píše:BADSW píše:klikni na hru pravym tlačítkem a dej na spustit s grafickým procesorem...a dej to druhé než integrovaná karta... možná to je v tom
Blbost, pokud má dobře zapojenou grafickou kartu (zapojeno do jeho grafické karty) tak se automaticky vypíná integrovaná grafika v PC a nemůže se ti jakkoliv sama spustit. To bys do ní musel zapojit i monitor, takže to je blbost.
Zas trepes... ako je mozne, ze vyuzivam 2x monitor na diskretnej grafike a 1x na integrovanej a naraz ? Nepis uz hovna pls...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 2 z 2 • 1, 2