Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Program na zrychlení PC či CSka? Prosím?:):D

Příspěvekod ArveN » 24 črc 2013, 11:48

Čáute, prosím vás nemáte nekdo program na zrychlení PC, či CSka?:)
Já jako nemám lagy normálně ale když zapnu steamcsko čili to znamená že musím mít zaplej Steam a SteamCsko tak mám lagy a proto chcu nijaký program či cokoliv na zrychlení PC nebo CSka..

Děkuji předem:)
Obrázek
ArveN
Pokročilý
Pokročilý

Program na zrychlení PC či CSka? Prosím?:):D

od Rumcajz » 24 črc 2013, 11:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Program na zrychlení PC či CSka? Prosím?:):D

Příspěvekod R4gn4r0K » 24 črc 2013, 12:28

podla vlastnych skusenosti ti mozem povedat, ze nic podobne neexistuje :D
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod DanRo » 24 črc 2013, 14:03

Zdravim, ;)
jak psal "R4Gn4r0k" prográmek na zrychlení neseženeš.
Pár tipů: Doporučil bych tento program který ti pomuže vyčistit PC http://www.slunecnice.cz/sw/ccleaner/
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Po spuštění počítače se ti spustí mnoho zbytečných programů, které ani po startu nevyužiješ, skus tedy těmto programům zakázat automatické zapínání a to takto - Stiskni tlačítko START > potom "spustit" > a do příkazového řádku napíšeš "mscgonfi.exe" > Pak tlačítko "Po spuštění" a pak jenom odškrtneš programy které se při startu zapínají a ty je ani nevyužiješ, ale pozor nezruš nic důležitého pro chod PC ! Proto odškrtni jen ty programy které znáš jako je "deamon tools lite" , "hamachi" apod.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Skus střídat programy nepouštěj moc programů najednou, vypni velký program než zapneš další..
také si můžeš defragmentovat disk, Fragmentace souborů na pevném disku se časem stává jednou z největších brzd systému. Dochází k časovým prodlevám většinou v mili"sekundách"
ale když se musí načíst několik moc souborů, spouštění velkého programu, hry ( CSko ) sčítá se to a pak se prodleva třeba v několika sekundách..
Tak tedy > start > Napíšeš "Defragmentace disku" > Potom "Analyzovat disk" a poté "Defragmentovat disk"

Ještě bys měl měl kontrolovat jestli máš co nejaktuálnější ovladače "Windows update"
Takže Tento počítač > Vlastnosti > Správce zařízení > koukni jestli máš vše aktuální pokud ne "Aktualizovat ovladače"
Jestli ti opravdu PC nestačí skus do něj něco investovat třeba si kup větší RAM..

Určitě je mnoho dalších možností, tyhle by ti měly pomoc zrychlit PC..
Určitě budu rád, jestli jsem tobě nebo někomu jinému pomohl..

DanRo.
„Každý, s kým se v životě potkám, mě v něčem předstihuje. Tak se od něho učím.“
DanRo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod BoticekPN » 24 črc 2013, 14:28

DanRo +1
BoticekPN
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Retia » 24 črc 2013, 14:41

Respekt Danro 8-) :lol:
Obrázek

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
Retia
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod R4gn4r0K » 24 črc 2013, 14:56

DanRo píše:Zdravim, ;)
jak psal "R4Gn4r0k" prográmek na zrychlení neseženeš.
Pár tipů: Doporučil bych tento program který ti pomuže vyčistit PC http://www.slunecnice.cz/sw/ccleaner/
Po spuštění počítače se ti spustí mnoho zbytečných programů, které ani po startu nevyužiješ, skus tedy těmto programům zakázat automatické zapínání a to takto - Stiskni tlačítko START > potom "spustit" > a do příkazového řádku napíšeš "mscgonfi.exe" > Pak tlačítko "Po spuštění" a pak jenom odškrtneš programy které se při startu zapínají a ty je ani nevyužiješ, ale pozor nezruš nic důležitého pro chod PC ! Proto odškrtni jen ty programy které znáš jako je "deamon tools lite" , "hamachi" apod.
Skus střídat programy nepouštěj moc programů najednou, vypni velký program než zapneš další..
také si můžeš defragmentovat disk, Fragmentace souborů na pevném disku se časem stává jednou z největších brzd systému. Dochází k časovým prodlevám většinou v mili"sekundách"
ale když se musí načíst několik moc souborů, spouštění velkého programu, hry ( CSko ) sčítá se to a pak se prodleva třeba v několika sekundách..
Tak tedy > start > Napíšeš "Defragmentace disku" > Potom "Analyzovat disk" a poté "Defragmentovat disk"

Ještě bys měl měl kontrolovat jestli máš co nejaktuálnější ovladače "Windows update"
Takže Tento počítač > Vlastnosti > Správce zařízení > koukni jestli máš vše aktuální pokud ne "Aktualizovat ovladače"
Jestli ti opravdu PC nestačí skus do něj něco investovat třeba si kup větší RAM..

Určitě je mnoho dalších možností, tyhle by ti měly pomoc zrychlit PC..
Určitě budu rád, jestli jsem tobě nebo někomu jinému pomohl..

DanRo.

pekne napisane, ale mam jeden dotaz... ovladace z Windows Update pouzivat len ak ste samovrahovia... NIKDY, opakujem NIKDY nepreberajte ovladace z windows update.
1. su to WDM, cize nie nativne ovladace
2. castokrat su o hodne starsie, ako tie, ktore najdete na strankach vyrobcu Vasho HW

Odporucam si splasit full verziu Driver Genius a aktualizovat cez neho... Najst ho nie je ziadny problem a vyhnete sa problemom s posahanymi ovladacmi.
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod DanRo » 24 črc 2013, 15:30

Ano, ale někdy lepší než nic já používám Windows update.. a nestěžuju si..
popřípadě si to umím opravit/upravit podle potřeb ale máš pravdu ;)

s pozdravem DanRo.
DanRo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod duttdutt » 24 črc 2013, 23:34

Zkus si stáhnout antivirus AVG 2013 a ono ti to komplet pročistí PC, ale nejspíš budeš mít slabý PC, takže ti prostě lágy (málo fps) nepomůže nic. Jen koupit lepší grafickou kartu, nikoliv ramku jak tady bylo zpomínané, ramka ti pomůže k rychlejšímu chodu pc, ale né k víc fps v CS..
duttdutt
Amatér
Amatér

Příspěvekod duttdutt » 24 črc 2013, 23:43

A co by jsi prosím Tě chtěl komentovat? :D chceš nám tady tvrdit, že ti RAM paměť zvýší fps v hrách? :ugeek:
duttdutt
Amatér
Amatér

Příspěvekod DanRo » 25 črc 2013, 00:52

Arven psal že jestli nevíme náký program na zrychleni PC nebo CSKA ! Já jsem mu dal pár rad ! A napsal jsem mu, něco "investovat třeba si kup větší RAM" větší ram ti zrychlí PC to byla 1 z otázek na které se ptal !
Nechtěl jsem mu tam zbytečně psát co vše by si musel koupit !
Prosím ! jak jsem ti už psal nespamuj cizí topic ! doufám že to chápeš, neřikám poradit ale **** se do mých komentů ok děkuju.. !

DanRo ! :evil:
DanRo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod nepz » 25 črc 2013, 01:48

duttdutt píše:A co by jsi prosím Tě chtěl komentovat? :D chceš nám tady tvrdit, že ti RAM paměť zvýší fps v hrách? :ugeek:

Zhruba 10 let zpátky, když sem měl 512mb ram a upgradoval sem na 1gb, tak se mě fps znatelně zvedli ve všech hrách ;)
Obrázek
Obrázek
nepz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod R4gn4r0K » 25 črc 2013, 08:33

duttdutt píše:A co by jsi prosím Tě chtěl komentovat? :D chceš nám tady tvrdit, že ti RAM paměť zvýší fps v hrách? :ugeek:

viac ram = menej swap, menej swap = rychlejsi I/O hdd, rychlejsi I/O HDD = rychlejsie nacitanie textur a celkoveho obsahu = mensia zataz celkovo na HW = zvyseniaj FPS v hrach... studuj, potom pis... co zatial sldujem, 80% z Tvojich prispevkov by som najradsej pomazal...
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Zpět na Rady a návody