• Stránka 1 z 1
[Přijat] Wム1? ⇨ JailBreak
Nick na serveru: Wム1? ^_^ (čti wej)
SID: STEAM_1:1:511520760
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 19
Mé HlStats: ZDE
Bany, které jsem dostal: 1, který byl vyřešen na TS3.
Něco o mně: Přeji příjemný den a příjemné čtení. Abych řekl něco o sobě, tak jmenuji se Patrik. Je mi 19 let, jak jsem již psal. Mám vystudovanou školu s oborem "KUCHAŘ-ČÍŠNÍK", který je zaměřen na výuční list. Pokud se mi vše podaří a udělám zkoušky, tak nastoupím na nástavbu s 2 roční maturitou na denní. V rodině mám 1 nevlastní ségru a 4 sestřenice. Pocházím z Plzeňského kraje, kde nadále i žiji, jak od mala, tak do teď. Dříve jsem zde hrával a už párkrát i si dával žádost na admina. Po 1 testu jsem neprošel a zkoušel jsem to nadále, ale potom jsem s CS:GO úplně skončil cca na 1 rok, abych si dal pauzu. Hraji profesionálně hru Rocket League a hraji ji od season 1. Dříve jsem hrával fotbal a tenis, ale musel jsem skončit ze zdravotních důvodu. Ve volném čase (z nudy, ze zábavy atd.) si zapnu stream, či hraji hry. Pár slov mě vystihují, což jsou například: "Klidný (flegmatik), přátelský, vtipný, ukecaný" a mnoho dalších. Mém cílem je se v budoucnu dostat někam, za čím si půjdu. Rád bych zde působil jako Admin, jelikož už pár let zde jsem, jako "zákazník" a nemohu si stěžovat. První dojem, co jsem sem přišel byly fantastické a zůstal jsem tu, až do teď. Na JB mám mnoho "přátel", se kterými si rozumím a z minulosti i adminy.
Proč právě já: Myslím si, že za dobu, co tu jsem jako hráč, jsem nasbíral dost zkušeností, tak si věřím i na admina. Neříkám, že nedělám chyby, ano dělám, jsme přeci jenom lidi a chybami se člověk učí. Za ty léta, co tu hraji, tak jsem tu toho okoukal hodně a vím, jak to tu přibližně chodí. Působil jsem tu, jako Turnajový Admin. Myslím si, že mám velmi pevné nervy, takže kdybych byl admin, tak si dovedu i říct, že bych nebyl typ admina, který by musel na hráče okamžitě vyjet s tím, proč někomu dal FK či tak, ale normálně bych se ho slušně zeptal, aby zbytečně neměl trému a aby dokázal, co nejlépe odpovědět. Dokáži tolerovat i mladší hráče, kteří se v tom moc nevyznají, takže rád pomůžu. Jsem tvz. "Support" s tím, že rád pomáhám lidem a umím se chovat slušně.
● Přiznám svoji chybu, kterou jsem udělal a nehádám se.
● Když si s něčím nevím rady, tak se zeptám.
● Jsem klidný a přátelský
● Snažím se být velmi kreativní a aktivní simon, či ve vysvětlování killu.
● Občas dělám kola, které učí hráče se zlepšovat v pravidlech. (hra na simona či jiné chytáky)
● Nedělám FF kola, ale hraji seriózně JB mod.
Zkušenosti s CS:GO: Dříve jsem měl "sen" si udělat vlastní projekt s JB, ale jelikož se v tom absolutně nevyznám, ať jsem zkoušel, co jsem zkoušel, tak jsem se na to vykašlal. Základní příkazy, které potřebuji znát pro sebe, znám. Ale v commandech se moc nevyznám, ale jak říká, základ, který bych potřeboval pro sebe či točení dema atd, bych dokázal.
Podmínky pro přijetí:
➊ Věk 16 let - ✔
➋ Nemít žádný ban - ✔
➌ Nahraná aktivita na serveru minimálně 20 hodin - ✔
➍ Funkční a kvalitní mikrofon - ✔
➎ Nebýt adminem či nemít práva na jakémkoli jiném konkurenčním portále - ✔
➏ Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel - ✔
Případné poznámky:
● Snad teď bude vše bez problému.
● Veškerý problém, před 2 měsíci byl vyřešen na TS3.
⇨ SNAŽIL JSEM SE I ZA TY 2 MĚSÍCE, CO JSEM NEJLÉPE MOHL A HLAVNĚ JSEM SE SNAŽIL VRÝT ADMINŮM DO PAMĚTI, AŤ VÍ, KDO JSEM.
⇨ SNAD SE PO 3 LETECH HRANÍ JB VYDAŘÍ POZICE ADMIN
⇨ PŘIHLÁŠKA JE ZKOPÍROVANÁ A UPRAVENA.
SID: STEAM_1:1:511520760
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 19
Mé HlStats: ZDE
Bany, které jsem dostal: 1, který byl vyřešen na TS3.
Něco o mně: Přeji příjemný den a příjemné čtení. Abych řekl něco o sobě, tak jmenuji se Patrik. Je mi 19 let, jak jsem již psal. Mám vystudovanou školu s oborem "KUCHAŘ-ČÍŠNÍK", který je zaměřen na výuční list. Pokud se mi vše podaří a udělám zkoušky, tak nastoupím na nástavbu s 2 roční maturitou na denní. V rodině mám 1 nevlastní ségru a 4 sestřenice. Pocházím z Plzeňského kraje, kde nadále i žiji, jak od mala, tak do teď. Dříve jsem zde hrával a už párkrát i si dával žádost na admina. Po 1 testu jsem neprošel a zkoušel jsem to nadále, ale potom jsem s CS:GO úplně skončil cca na 1 rok, abych si dal pauzu. Hraji profesionálně hru Rocket League a hraji ji od season 1. Dříve jsem hrával fotbal a tenis, ale musel jsem skončit ze zdravotních důvodu. Ve volném čase (z nudy, ze zábavy atd.) si zapnu stream, či hraji hry. Pár slov mě vystihují, což jsou například: "Klidný (flegmatik), přátelský, vtipný, ukecaný" a mnoho dalších. Mém cílem je se v budoucnu dostat někam, za čím si půjdu. Rád bych zde působil jako Admin, jelikož už pár let zde jsem, jako "zákazník" a nemohu si stěžovat. První dojem, co jsem sem přišel byly fantastické a zůstal jsem tu, až do teď. Na JB mám mnoho "přátel", se kterými si rozumím a z minulosti i adminy.
Proč právě já: Myslím si, že za dobu, co tu jsem jako hráč, jsem nasbíral dost zkušeností, tak si věřím i na admina. Neříkám, že nedělám chyby, ano dělám, jsme přeci jenom lidi a chybami se člověk učí. Za ty léta, co tu hraji, tak jsem tu toho okoukal hodně a vím, jak to tu přibližně chodí. Působil jsem tu, jako Turnajový Admin. Myslím si, že mám velmi pevné nervy, takže kdybych byl admin, tak si dovedu i říct, že bych nebyl typ admina, který by musel na hráče okamžitě vyjet s tím, proč někomu dal FK či tak, ale normálně bych se ho slušně zeptal, aby zbytečně neměl trému a aby dokázal, co nejlépe odpovědět. Dokáži tolerovat i mladší hráče, kteří se v tom moc nevyznají, takže rád pomůžu. Jsem tvz. "Support" s tím, že rád pomáhám lidem a umím se chovat slušně.
● Přiznám svoji chybu, kterou jsem udělal a nehádám se.
● Když si s něčím nevím rady, tak se zeptám.
● Jsem klidný a přátelský
● Snažím se být velmi kreativní a aktivní simon, či ve vysvětlování killu.
● Občas dělám kola, které učí hráče se zlepšovat v pravidlech. (hra na simona či jiné chytáky)
● Nedělám FF kola, ale hraji seriózně JB mod.
Zkušenosti s CS:GO: Dříve jsem měl "sen" si udělat vlastní projekt s JB, ale jelikož se v tom absolutně nevyznám, ať jsem zkoušel, co jsem zkoušel, tak jsem se na to vykašlal. Základní příkazy, které potřebuji znát pro sebe, znám. Ale v commandech se moc nevyznám, ale jak říká, základ, který bych potřeboval pro sebe či točení dema atd, bych dokázal.
Podmínky pro přijetí:
➊ Věk 16 let - ✔
➋ Nemít žádný ban - ✔
➌ Nahraná aktivita na serveru minimálně 20 hodin - ✔
➍ Funkční a kvalitní mikrofon - ✔
➎ Nebýt adminem či nemít práva na jakémkoli jiném konkurenčním portále - ✔
➏ Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel - ✔
Případné poznámky:
● Snad teď bude vše bez problému.
● Veškerý problém, před 2 měsíci byl vyřešen na TS3.
⇨ SNAŽIL JSEM SE I ZA TY 2 MĚSÍCE, CO JSEM NEJLÉPE MOHL A HLAVNĚ JSEM SE SNAŽIL VRÝT ADMINŮM DO PAMĚTI, AŤ VÍ, KDO JSEM.
⇨ SNAD SE PO 3 LETECH HRANÍ JB VYDAŘÍ POZICE ADMIN

⇨ PŘIHLÁŠKA JE ZKOPÍROVANÁ A UPRAVENA.
········································································
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Vedení gameproject.eu
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Vedení gameproject.eu
-
GuessWho - Sponzor
[Přijat] Wム1? ⇨ JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Wム1? ⇨ JailBreak
Najdi si mě na TS, než přistoupíme někam dál, chtěl bych si s tebou ještě promluvit.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: Wム1? ⇨ JailBreak
Poprosím adminy o reference do PM.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: [Reference] Wム1? ⇨ JailBreak
Na TS si najdi někoho z SA či HLSA.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: [Reference] Wム1? ⇨ JailBreak
Přijat jako Admin - akademik 2. kola.
Vítej.
Vítej.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1