• Stránka 1 z 1
[V] dust2/ neoprávnený ban z rage, Nahkriin
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Nahkriin
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [MH]
[=] Zabanovany nickname: sILV3 (forma, kde si?)
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:14670660
[=] Zabanovana IP: 178.41.155.223
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Chlapec dostával hlavy a dal mi našupu ban za wh.
Možno ťa to prekvapí, ale po 3400 hodinách v 1,6 a Supreme v CS:GO naozaj nepotrebujem cheatovať. Poprosím unban, pretože viem, že chlapec nemá obhajobu, len proste nezniesol fragy. Možno by sa mal zamyslieť, či by mal naozaj mať admin práva, keď nevie udržať nervy.
Dík.
[=] Dostal jsi trest od admina: Nahkriin
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [MH]
[=] Zabanovany nickname: sILV3 (forma, kde si?)
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:14670660
[=] Zabanovana IP: 178.41.155.223
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Chlapec dostával hlavy a dal mi našupu ban za wh.

Dík.
Pray for me, if you want to.
-
silv3 - Kolemjdoucí
[V] dust2/ neoprávnený ban z rage, Nahkriin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
-
SwitchFavy - Spamerův sluha
Re: dust2/ neoprávnený ban z rage, Nahkriin
Nevidím dôvod prečo by sa hráč nemohol sťažovať na admina a neoprávnený ban, hlavne ak ide o cheating, keď ako dôkaz doplní výpis z konzole. Prečo zakladať viac tém, keď stačí jedna kde sa to všetko vyrieši...
Počkáme na vyjadrenie a demo od admina..
e. Favy: Hráčovi sa teda ospravedlňujem, snáď sa tvoj ban čo najskôr vyrieši.

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: dust2/ neoprávnený ban z rage, Nahkriin
eXtr3mer píše:
Nevidím dôvod prečo by sa hráč nemohol sťažovať na admina a neoprávnený ban, hlavne ak ide o cheating, keď ako dôkaz doplní výpis z konzole. Prečo zakladať viac tém, keď stačí jedna kde sa to všetko vyrieši...
Počkáme na vyjadrenie a demo od admina..
e. Favy: Hráčovi sa teda ospravedlňujem, snáď sa tvoj ban čo najskôr vyrieši.
Tak v prvom rade sa sťažujem na jeho prístup, sekundárne žiadam unban, keďže som necheatoval. Som zvedavý, ako ma vyčasuje (demo nemá, bude určite z hltv, lul). Ešte prikladám screen, čo bol v tom druhom topicu, že mi dal ban sekundy po tom, ako som ho druhý či tretíkrát v rade zabil: https://imgur.com/a/c6Dh41Q#dAQCIWa
-
silv3 - Kolemjdoucí
Re: [Čaká sa na demo]dust2/ neoprávnený ban z rage, Nahkriin
To, že jsem tě zabanoval hned po tom co jsi mě zabil, ti může být úplně jedno. Můžu si ti dát ban kdy chci. Navíc jsem nebyl jen já admin na serveru.
Sleduju tě delší dobu a sledovali jsme tě více adminů a pokaždé když jsme někdo ve spectu, hraješ si na hloupého, děláš že nevíš kde kdo je, hraješ strašne pomalu, máš pomalé reakce... To je taky vidět jak hraješ na mých prvních dvou natočených demech a pak na HLTV, kde hraješ úplně jinak.
Taky krom ESP vypadá, že máš nějaké upravené ab. Můžeš se vymluvit na "flicky", ale aby ti to cukalo jen v takových vyjímečných případech, např. kdy je více CT u sebe, nebo si dáváš hlavy z deaglu a vůbec nemíříš na hlavu. A je vidět kdy dáš normální flick a kdy ti to cukne, není to prostě přirozené. + jsem taky slyšel, že máš ban na konk. portálu.
silv3:
67:07;
67:39 to urcite budes stihat pres takovou skvirku (nevystrelil, prehodil drive nez strelil);
67:45-55 2x cuk na CT (vsimnout si, ze to cukne jen kdyz CT zabije);
68:04 tak pomaly hrac a takove reakce? urcite ne (po tomto killu kontroluje spect a dale hraje schvalne jak bot);
71:28 cuk;
72:06 sel se schovat do prava zrovna jak tam skocilo CT (nemohl ho v zadnem pripade slyset) a pak v 72:10 presne o nem vedel ze vychazi (CT neni absolutne slyset pres vsechny strely za nim v katech + kroky jeho spoluhrace za nim);
72:40 to bylo vtipne jak pak nechtel vykouknout kdyz videl to ct pres krabici na shortu;
73:00;
73:44 co dela? je nervozni ze spectu a dela blbeho, proc by sakra nekdo strilel 2x jeste do krabice kdyz uz tam zabil CT...;
74:24 porovnani rychlosti reakce s predchozima, absolutne nulova, prvni ani dokonce nestrelil
silv32:
72:16 cuk;
72:37 predmireni na CT (kazdy kdyz uz si tam predmiruje, tak na mid, kde byvaji CT s wipem co cumi na long...);
72:50 videl to CT, uvidel mu kousek ruky, ale stejne dela ze o nem nevi a jde dal (kazdy by si ho vsiml, ale on ma esp tak nevi ze ho uvidel);
77:57 splete si spoluhrace s CT v katach co je primo za nim a pak ho na jistotu pujde zabit;
78:30 co to jsou za reakce? porovnani s predchozima, absolutne nulove;
79:57 podiva se bezduvodne do steny kde je T;
81:26 couha T ruka, proc ho nezabije??? protoze ma esp a mysli si, ze ho nevidi;
81:32 cuk na hlavu ikdyz miri do stredu tela;
83:10 vi o nem ikdyz jdou slyset kroky jen na shortu;
85:01 cuk;
85:11 cuk, nemiri na hlavu, stejne mu da hlavu;
87:40 nekolikrat ho videl jak byl na kraji smoku, delal ze o nem nevidel, protoze ma esp;
88:56 zase jak je tam vic hracu tak cuk;
89:20 cuk;
91:51 zase deagle cuk na hlavu;
97:03 cuk
silv33,silv34: zase cukani
HLTV:
74:26 vrati se kdyz uvidi CT co se chysta jit na rampu;
74:36 zase
DD ted se dokonce na nej primo podiva pres stenu;
75:26 predtim zabil 2 CT z midu a pak presne vedel o Seweem a to cele katy a B walkoval!! (podivat pak na CT "delam over")
77:05 PRES SMOKE;
83:42 sice to hltv ma obrovskou desynchronizaci, ale takovou skvirku tak rychle trefit, si pamatuju ze jsem se tam nezastavoval a chtel to prebegripovat;
87:20
Link na dema a HLTV: http://leteckaposta.cz/588868057, http://hltv.fakaheda.eu/20226-191107183 ... t2.dem.zip
Dema budou ještě prověřena v CHH sekci. Vyčkej si na verdikt.
Sleduju tě delší dobu a sledovali jsme tě více adminů a pokaždé když jsme někdo ve spectu, hraješ si na hloupého, děláš že nevíš kde kdo je, hraješ strašne pomalu, máš pomalé reakce... To je taky vidět jak hraješ na mých prvních dvou natočených demech a pak na HLTV, kde hraješ úplně jinak.
Taky krom ESP vypadá, že máš nějaké upravené ab. Můžeš se vymluvit na "flicky", ale aby ti to cukalo jen v takových vyjímečných případech, např. kdy je více CT u sebe, nebo si dáváš hlavy z deaglu a vůbec nemíříš na hlavu. A je vidět kdy dáš normální flick a kdy ti to cukne, není to prostě přirozené. + jsem taky slyšel, že máš ban na konk. portálu.
silv3:
67:07;
67:39 to urcite budes stihat pres takovou skvirku (nevystrelil, prehodil drive nez strelil);
67:45-55 2x cuk na CT (vsimnout si, ze to cukne jen kdyz CT zabije);
68:04 tak pomaly hrac a takove reakce? urcite ne (po tomto killu kontroluje spect a dale hraje schvalne jak bot);
71:28 cuk;
72:06 sel se schovat do prava zrovna jak tam skocilo CT (nemohl ho v zadnem pripade slyset) a pak v 72:10 presne o nem vedel ze vychazi (CT neni absolutne slyset pres vsechny strely za nim v katech + kroky jeho spoluhrace za nim);
72:40 to bylo vtipne jak pak nechtel vykouknout kdyz videl to ct pres krabici na shortu;
73:00;
73:44 co dela? je nervozni ze spectu a dela blbeho, proc by sakra nekdo strilel 2x jeste do krabice kdyz uz tam zabil CT...;
74:24 porovnani rychlosti reakce s predchozima, absolutne nulova, prvni ani dokonce nestrelil
silv32:
72:16 cuk;
72:37 predmireni na CT (kazdy kdyz uz si tam predmiruje, tak na mid, kde byvaji CT s wipem co cumi na long...);
72:50 videl to CT, uvidel mu kousek ruky, ale stejne dela ze o nem nevi a jde dal (kazdy by si ho vsiml, ale on ma esp tak nevi ze ho uvidel);
77:57 splete si spoluhrace s CT v katach co je primo za nim a pak ho na jistotu pujde zabit;
78:30 co to jsou za reakce? porovnani s predchozima, absolutne nulove;
79:57 podiva se bezduvodne do steny kde je T;
81:26 couha T ruka, proc ho nezabije??? protoze ma esp a mysli si, ze ho nevidi;
81:32 cuk na hlavu ikdyz miri do stredu tela;
83:10 vi o nem ikdyz jdou slyset kroky jen na shortu;
85:01 cuk;
85:11 cuk, nemiri na hlavu, stejne mu da hlavu;
87:40 nekolikrat ho videl jak byl na kraji smoku, delal ze o nem nevidel, protoze ma esp;
88:56 zase jak je tam vic hracu tak cuk;
89:20 cuk;
91:51 zase deagle cuk na hlavu;
97:03 cuk
silv33,silv34: zase cukani
HLTV:
74:26 vrati se kdyz uvidi CT co se chysta jit na rampu;
74:36 zase

75:26 predtim zabil 2 CT z midu a pak presne vedel o Seweem a to cele katy a B walkoval!! (podivat pak na CT "delam over")
77:05 PRES SMOKE;
83:42 sice to hltv ma obrovskou desynchronizaci, ale takovou skvirku tak rychle trefit, si pamatuju ze jsem se tam nezastavoval a chtel to prebegripovat;
87:20
Link na dema a HLTV: http://leteckaposta.cz/588868057, http://hltv.fakaheda.eu/20226-191107183 ... t2.dem.zip
Dema budou ještě prověřena v CHH sekci. Vyčkej si na verdikt.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Re: [V řešení] dust2/ neoprávnený ban z rage, Nahkriin
Snáď si robíš srandu, že z takmer 45-minutoveho časovanie je najviac časov CUK. Práve si ma rozosmial a najskôr som si povedal, že to nemyslíš vážne. Nečudujem sa, že ti trvalo vyse dva dni, dokým si odpovedal, na tieto tvoje opisy potrebuješ veľa predstavivosti. Stále platí, že si dal ban, lebo si dostával, tieto argumenty stoja na vode. Fakt je, že si sa neunuval mi dat bez reálnych situácii, podľa toho, čo vidím. Zajtra si k demu sadnem a s prstom v nose tvoje 'casy' vyargumentujem. A ak funguje akákoľvek sebareflexia v tvojej hlave, tak uznáš, že sa mýliš. Faktom totiž je, že som necheatoval a z tvojej obhajoby to ani zďaleka nie je jasné. Bolo by mi viac sympatické, ak by si si priznal chybu miesto tohto saskovania a straty energie. Špeciálne nastavene AB? Čože? Alebo ze viem dat spawnkill, tak sa ti to nezdá? Ach. Ako píšem, sadnem si k tomu a každý jeden frag a situáciu vysvetlím.
-
silv3 - Kolemjdoucí
Máš dočasný unban, kým to CHH team nepreverí a určí verdikt 

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
67:07; normal frag
67:39 zoomoval som celý čas, prebehol akurát vtedy, keď som šiel pushovať, unlucky pre mňa
67:45-55 som tam asi 3x missol easy frag
nerozumiem o akom cuku hovoríš,.. dal som dva fragy a potom som nevedel dať easy frag, je to skôr trápne
68:04 občas sa mi stane, že mi zbraň vystrelí a náboj ostane, stáva sa mi to na GS pomerne často, hlavne keď fastswitchujem. Je mi úplne jedno kto ma spectuje, o tebe som ani nevedel, že si admin lol. Tvoje dojmy si nechaj pre seba.
72:06 keď zoskakoval, tak som stále dieroval a potom prebíjal lol, opäť dojmológia,..
72:10 stačí sledovať mapu, videl som, že zabil chalana na mide a počul som dupanie
72:40 celý čas som stál rovnako (šetril som) a sústreďoval som sa na toho z dlhej, keďže dupal, z midu som reagoval na strely
73:00; obyčajný SK
73:44 dojmológia
strielal som tam preto, lebo ten sniper vyzeral, ako keby ho tam dáky čupič bodyblokoval
74:24 nikdy nestrielam po prvom, čo prebehne, ale čakám na snipera, lebo na 15v15 serveroch sa ti stane, že vystrelíš po prvom, vtedy reaguje sniper na druhej strane, vybehne a zabije ťa,.. vždy strieľam až po druhom prebehnutí a v tomto prípade prebehovali ako šaláti, pretože jeden šiel do kát a druhý na to preskakoval normálne, takže som nestrielal som poriadne nezareagoval ani na jedného,... mal som šťastie, že ma nezabil dáky sniper
toto je zle načasované, ale neva:
72:16 žiadny "cuk",musel som reagovat na jeho pohyb aby som trafil, keďže som šiel zazoomovaný, snažím sa dávať flicky často
72:37 predmieril som si prvý snipspot, druhú tmu a ako som prechádzal na mid, tak som reagoval na hráča
72:50
ak by som mal esp, vedel by som o ňom celý čas, už keď som zabil toho prvého,.. myslel som si, že sú tpci na B
77:57 začal fulloutovať a reagoval som na to, myslel som, že vybehol CT, ja som totiž kontroloval spot za dverami a "vystrašil ma" ten fullout, flickshotol som vlastného
78:30 toto je kritika na môj play?
nerozumiem, nezareagoval som dobre
79:57 chcel som ísť na B, ale keď tam padol smoke, tak som dieroval, lebo som vedel, že nedostanem z midu a môžem poskúšať
81:26 celý čas ho vidím lol, čakal som, kým sa pohne a potom, keďže už mi bolo jasné, že to je plebík, len čaká a budem rýchlejší, tak som ho zabil
81:32
cuk lol,.. však som mu namieril na hlavu pred výstrelom, vraví sa tomu aim
83:10 jasne bolo všetko počuť
85:01 opäť som tesne pred výstrelom aimil, nedá sa to nazvať flickshot
85:11 opäť aim, ešte k tomu som netrafil, dokonca som sa pozrel za dvere, či tam dvaja nesedia
87:40 celý čas som ho nevidel, keď som videl, zabil som ho
akože čo to je za argument, že "delal ze o nem nevidel, protoze ma esp"
??? načo by som sa tváril, že niekoho nevidím? (by som bol inak pekne je*nutý, aby som haxoval s esp btw, neviem, kto by sa týral cheatovaním s esp)
88:56 opäť, reagujem so zoomom (dokonca 2x zoom) na pohyb hráča
89:20 nedal som frag, opäť som reakčne reagoval so zoomom na hráča
91:51 obyčajná hlava
97:03 opäť reagujem v zoome na pohyb
Už sa mi nechcelo pozerať, kukol som si ten zvýraznený čas ešte. Bola to 3v1 situácia, plantol som si teda na mid. Chcel som najskôr hrať katy, ale to by som dostal pravdepodobne sandwich, preto som šiel kryt z midu, keďže ct pravdepodobne budú sťahovať z A a skôr ich tak zabijem. Dal som dvoch a bombu by stihol defusovať len vtedy, ak by šiel z kát. Keďže som celý čas nepočul nikoho v katách, tušil som, že ak bude defus, tak mohol len walkovat a ak tam je, už tam niekde obsmŕda. Po vyčistení stredu som ešte chvíľu zoomoval a potom čakal na prípadný defus, aby som reagoval. Dowalkoval mi do mieritka a dostal jednotku, nemusel som teda pushovať a killovať defusera. Jedine, čo som sa bál, že ma vyflashuje a hodí si smoke pod nohy v rámci ninjadefusu, ale tak public no.
Som oldschool hráč, begripujem s ctrl, switchujem zbrane s koliečkom a často používam double zoom alebo hrám flickshoty (cuky, lol). Veľa akcií v tom videu (aj tie čo sú vyčasované a aj tie čo nie sú) sú často zle zahrané a kostrbaté. CS som si stiahol minulý týždeň po takmer 5 rokoch a za niektoré akcie, čo som aj teraz videl, sa dosť hanbím, bývavalo lepšie. To len z mojej strany ešte dodatok, preto som prekvapený za banán, keďže som si vedomí, že dosť kazím. Čakám teda na verdikt.
67:39 zoomoval som celý čas, prebehol akurát vtedy, keď som šiel pushovať, unlucky pre mňa
67:45-55 som tam asi 3x missol easy frag

68:04 občas sa mi stane, že mi zbraň vystrelí a náboj ostane, stáva sa mi to na GS pomerne často, hlavne keď fastswitchujem. Je mi úplne jedno kto ma spectuje, o tebe som ani nevedel, že si admin lol. Tvoje dojmy si nechaj pre seba.
72:06 keď zoskakoval, tak som stále dieroval a potom prebíjal lol, opäť dojmológia,..
72:10 stačí sledovať mapu, videl som, že zabil chalana na mide a počul som dupanie
72:40 celý čas som stál rovnako (šetril som) a sústreďoval som sa na toho z dlhej, keďže dupal, z midu som reagoval na strely
73:00; obyčajný SK
73:44 dojmológia

74:24 nikdy nestrielam po prvom, čo prebehne, ale čakám na snipera, lebo na 15v15 serveroch sa ti stane, že vystrelíš po prvom, vtedy reaguje sniper na druhej strane, vybehne a zabije ťa,.. vždy strieľam až po druhom prebehnutí a v tomto prípade prebehovali ako šaláti, pretože jeden šiel do kát a druhý na to preskakoval normálne, takže som nestrielal som poriadne nezareagoval ani na jedného,... mal som šťastie, že ma nezabil dáky sniper
toto je zle načasované, ale neva:
72:16 žiadny "cuk",musel som reagovat na jeho pohyb aby som trafil, keďže som šiel zazoomovaný, snažím sa dávať flicky často
72:37 predmieril som si prvý snipspot, druhú tmu a ako som prechádzal na mid, tak som reagoval na hráča
72:50

77:57 začal fulloutovať a reagoval som na to, myslel som, že vybehol CT, ja som totiž kontroloval spot za dverami a "vystrašil ma" ten fullout, flickshotol som vlastného
78:30 toto je kritika na môj play?

79:57 chcel som ísť na B, ale keď tam padol smoke, tak som dieroval, lebo som vedel, že nedostanem z midu a môžem poskúšať
81:26 celý čas ho vidím lol, čakal som, kým sa pohne a potom, keďže už mi bolo jasné, že to je plebík, len čaká a budem rýchlejší, tak som ho zabil
81:32

83:10 jasne bolo všetko počuť
85:01 opäť som tesne pred výstrelom aimil, nedá sa to nazvať flickshot
85:11 opäť aim, ešte k tomu som netrafil, dokonca som sa pozrel za dvere, či tam dvaja nesedia
87:40 celý čas som ho nevidel, keď som videl, zabil som ho

88:56 opäť, reagujem so zoomom (dokonca 2x zoom) na pohyb hráča
89:20 nedal som frag, opäť som reakčne reagoval so zoomom na hráča
91:51 obyčajná hlava
97:03 opäť reagujem v zoome na pohyb
Už sa mi nechcelo pozerať, kukol som si ten zvýraznený čas ešte. Bola to 3v1 situácia, plantol som si teda na mid. Chcel som najskôr hrať katy, ale to by som dostal pravdepodobne sandwich, preto som šiel kryt z midu, keďže ct pravdepodobne budú sťahovať z A a skôr ich tak zabijem. Dal som dvoch a bombu by stihol defusovať len vtedy, ak by šiel z kát. Keďže som celý čas nepočul nikoho v katách, tušil som, že ak bude defus, tak mohol len walkovat a ak tam je, už tam niekde obsmŕda. Po vyčistení stredu som ešte chvíľu zoomoval a potom čakal na prípadný defus, aby som reagoval. Dowalkoval mi do mieritka a dostal jednotku, nemusel som teda pushovať a killovať defusera. Jedine, čo som sa bál, že ma vyflashuje a hodí si smoke pod nohy v rámci ninjadefusu, ale tak public no.

Som oldschool hráč, begripujem s ctrl, switchujem zbrane s koliečkom a často používam double zoom alebo hrám flickshoty (cuky, lol). Veľa akcií v tom videu (aj tie čo sú vyčasované a aj tie čo nie sú) sú často zle zahrané a kostrbaté. CS som si stiahol minulý týždeň po takmer 5 rokoch a za niektoré akcie, čo som aj teraz videl, sa dosť hanbím, bývavalo lepšie. To len z mojej strany ešte dodatok, preto som prekvapený za banán, keďže som si vedomí, že dosť kazím. Čakám teda na verdikt.
-
silv3 - Kolemjdoucí
Nebudem sa vyjadrovať, kde nemám.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Unban zůstává, můžeš jít opět níčit hráče na pub.
Omlouváme se za způsobené problémy.
Omlouváme se za způsobené problémy.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1