• Stránka 1 z 1
[V] Sťažnosť na Administrátory
Carpey a Flatcher/survival
Prišel jsem na server se kouknout jestly nejde nejakej event a koukám spamy v chatu otázky
za peníze, tak jsem se ptal CarpeY že jestli si takhle vydeláva peníze oni že:"?" Carpey
tam prímo napsal že si tím už vydelal víc jak 200K$ potom to nejak zašlo víc do hloubky a sem
se zeptal že kdo to skouší a Flatcher že : "Ja".
Tolik otázek mají spouštet, když je tam hodne lidí ale né voni je tam spouštej když tam není ani
10 lidí a jenom ty skoro stejné otázky. Byly tam i jiní hráci, kterí to taky videli spam otázek
a odpovedí.
Tady mám dúkazy:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
vypadá to jako kdyby nikdo nic nepsal do chatu ale oni to tam rozjíždely jak na bežícím pásu.
Poprosím Prectete si všechny správy v chatu.
Dekuji Grodi123456
Prišel jsem na server se kouknout jestly nejde nejakej event a koukám spamy v chatu otázky
za peníze, tak jsem se ptal CarpeY že jestli si takhle vydeláva peníze oni že:"?" Carpey
tam prímo napsal že si tím už vydelal víc jak 200K$ potom to nejak zašlo víc do hloubky a sem
se zeptal že kdo to skouší a Flatcher že : "Ja".
Tolik otázek mají spouštet, když je tam hodne lidí ale né voni je tam spouštej když tam není ani
10 lidí a jenom ty skoro stejné otázky. Byly tam i jiní hráci, kterí to taky videli spam otázek
a odpovedí.
Tady mám dúkazy:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
vypadá to jako kdyby nikdo nic nepsal do chatu ale oni to tam rozjíždely jak na bežícím pásu.
Poprosím Prectete si všechny správy v chatu.
Dekuji Grodi123456
- grodi
- Kolemjdoucí
[V] Sťažnosť na Administrátory
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sťažnosť na Administrátory
Vážený grodi
1) otázky jsem spouštěl já to ano
2) ten kdo pustí otázky tak nemuže odpovídat
3) otázky jdou spustit pouze v případě že je na serveru 10+ lidí jinak plugin hlásí že je málo hráčů na otázky
4) otázky jsou pro každého, kdokolikv kdo chce muže napsat odpověď a ten nejrychlejší vyhrává
5) kde jsi našel že na otázky nemůže odpovídat i někdo kdo je z A-teamu
6) Carpey je stejny hrač jako ostatni, jediný rozdíl je, že když někdo dělá lidově řečeno bordel muže zasáhnout banem, mutem, kickem...
7) takže celé toto fópa kolem toho je jen tve nedorozumění a neznalost
1) otázky jsem spouštěl já to ano
2) ten kdo pustí otázky tak nemuže odpovídat
3) otázky jdou spustit pouze v případě že je na serveru 10+ lidí jinak plugin hlásí že je málo hráčů na otázky
4) otázky jsou pro každého, kdokolikv kdo chce muže napsat odpověď a ten nejrychlejší vyhrává
5) kde jsi našel že na otázky nemůže odpovídat i někdo kdo je z A-teamu
6) Carpey je stejny hrač jako ostatni, jediný rozdíl je, že když někdo dělá lidově řečeno bordel muže zasáhnout banem, mutem, kickem...
7) takže celé toto fópa kolem toho je jen tve nedorozumění a neznalost

-
FletcherCZ - Minecraft Server admin
Aha? Takže ty tvrdíš že vše je jako jedno velké nedorozumnení? Tak my vysvetli proč si dával vice než 10+ otázek za sebou.
- grodi
- Kolemjdoucí
Protože to tak dělávám normálně, že dám 5-13 otázek... ještě něco?
A navíc to je nedorozumění, protože nedokážeš pochopit, že pozice admin je uplně stejny hráč jako všichni ostatní.
A navíc to je nedorozumění, protože nedokážeš pochopit, že pozice admin je uplně stejny hráč jako všichni ostatní.

-
FletcherCZ - Minecraft Server admin
Tak to přestaneš dělat. Jaký má smysl dávat několik otázek stále dokola, když na ně odpovídá pouze Carpey, který už skoro všechny zná?
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
[Admin] a [Hráč] je úplne neco jíné ale to je jiné téma nemluvím o tom kdo a jake má práva
- grodi
- Kolemjdoucí
Sťažnosť oprávnená, otázky nevznikli preto aby na ne odpovedal jeden a ten istý hráč/admin alebo ktokolvek iný stále dookola a nikto iný, ale aby to zabavilo siršiu verejnosť (zo screenov je jasne vidieť, že nikto na otázky neodpovedal okrem carpeya).
Pokiaľ je zrejmé, že hráči sa nechcú do quizu zapojiť, vtom prípade nevidím dôvod, aby sa tam spamovali otazky len preto aby si nejaký jedinec prilepšil.
Fletcher ma kontaktuje na TS
Pokiaľ je zrejmé, že hráči sa nechcú do quizu zapojiť, vtom prípade nevidím dôvod, aby sa tam spamovali otazky len preto aby si nejaký jedinec prilepšil.
Fletcher ma kontaktuje na TS
-
Surprice - Minecraft admin
• Stránka 1 z 1