Zde můžete požádat u zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] Žádost o Unban

Příspěvekod deilion » 18 lis 2019, 21:06

Zdravím, rád bych, aby se tady k tomu vyjádřili vyšší osoby.
Dostal jsem ban s důvodem "podezření na metagaming". Chtěl bych vědět, od kdy se dávají bany za podezření. Jde o to, že jsme měli nábor do Vanilly - zveřejněno na internetu, kde se dostavilo celkem 6 hráčů. Všech 6 hráčů bylo vyslechnuto za pomocí stejných otázek. Rozhodovalo se demokraticky - hlasováním (Lamča má vždy poslední slovo). Shodli jsme se na 4 hráčích a ty také přijali. Další den SA začali řešit podezření na metu a začali si nás svolávat - mě, Lamču a Hermese. Přiznávám, byl jsem nepříjemný a odpovídal stroze a drze - ale... Hráče Deroy (o kterého tu jde) jsem dokonce chtěl vzít, ale hráči z vanilly mě demokraticky přehlasovali. Řešilo se to, že jsem jim v roomce v supportu řekl, že Deroye nemám rád a že ho tam nechci. Navíc jsem ještě dodal, že Deroy (in game) je z Dark Ruby, kteří nám dávali blacklist na vstup jako Vanille, tudíž se ostatní shodli, že ho nepříjmeme (opakuju, já hlasoval pro přijetí). Oni to pochopili jako to, že přes OOC ho nechci in game ve vanille, přitom jsem hlasoval pro přijetí. O prodloužení banu - choval jsem se hnusně a nadával, protože jsem byl naštvaný z bezdůvodného banu, který jsem obdžel... Za to bych se tedy chtěl omluvit, ale také bych byl rád, aby tuhle situaci pořešili vyšší než SA, protože jsem dostal ban za něco, co se nestalo...
deilion
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Žádost o Unban

od Rumcajz » 18 lis 2019, 21:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Unban

Příspěvekod Amaya » 18 lis 2019, 22:36 VIP

Ahoj Deilione, tak ako som ti povedal v roomke, tak to aj sem rozpíšem. Ban si dostal za to, ako si sa vyjadril (špatne). Povedal si nám v ten moment keď si bol nahnevaný, že nebudeš naberať niekoho, koho neznášaš, vyznelo to ako keby si OOC daných ľudí nemal rád a preto za nich (po neskoršom zistení ako fungoval nábor vo vanille) nehlasoval. Takto sme to z tvojej "výpovede" pochopili. Samozrejme sme si isté detaily vyjasnili neskôr v súkromí. Tento počin mal byť zabanovaný na 12 hodín no po tom ako si zbytočne vypenil si začal kričať a nadávať na Lucinku, bolo to zbytočné a z istého uhľa pohľadu pochopiteľné, no stále je členom AT. Snáď som sa vyjadril dostatočne.
Obrázek
Amaya
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Lucinka87 » 19 lis 2019, 00:29

Ahoj milý Deilione,
Včera sme dostali podnet a chceli vyriešiť jednu vec. Nebudem to tu obkecávať pretože všetci vieme o akú sa jedna.
Ty si v roomke hovoril, že prečo by si mal brat niekoho do Vanilly koho OOC nemáš rád ( niektoré veci som si zapisovala takže viem ako si to vravel)+ že je to tvoja vec koho si nabral, a keď som sa pýtala ako to bolo povedal si, že mi to vravieť nebudeš. Boli sme tam 3 SAčka, ktoré chceli vedieť ako to prebiehalo pretože to celkom vyzeralo ako metagaming. Zavolali sme si Lamču, Hermésa, ktorí prípad ujasnili no itak si sa vyjadril tak ako si sa vyjadril. Žiaden rešpekt, žiadne slušné správanie tam nenastalo a keďže si povedal dosť niečo čo znelo ako zásadné porušenie pravidiel METAGAMING + MIXING, tak sme sa rozhodli všetky SA ti udeliť ban na 12 hodín. Druhá vec je prosím tá, že aj keď som ti vravela, že máš ban na 12 hodiny a dôvody tak si arogantne odišiel a nechcel si sa so mnou o tom baviť a ja som ti to celé chcela ešte raz vysvetliť. Na to si šiel za Amayom a keď som do roomky prišla tiež tak si začal dosť prehnanými nadávkami- domyslime si že nech ti dám aj permu. Tvoje chovanie bolo od začiatku arogantné a vôbec si sa nesprával tak ako by si sa mal. Ale to už je údel pohľadu.
S pozdravom krásneho dňa Lucinka.
Když nemužeš tak pridej víc! :)
Lucinka87
Amatér
Amatér

Příspěvekod 4Bullets » 19 lis 2019, 00:53

Zdravím Deilione co se týče trestu tak je pro mě hlavní problém ta vulgarita (kterou jsi zapomněl zmínit) každopádně chápu že někdo je výbušnější povahy ale vždycky to jde řešit s klidem. nějaký zbytek o metagamingu tak z mého pohledu to vypadalo že jsi se jenom špatně vyjádřil a zvolil špatný výběr slov.

Hezký zbytek večera - 4Bullets
4Bullets
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Trsak » 19 lis 2019, 01:05 VIP

První věc. Když se tě zeptali proč jsi Deroye nenabral, tvoje odpověď byla taková, že proč bys to dělal, když ho OOC nemáš rád - tím jsi se prakticky přiznal k mixingu. Pokud to tak tedy nebylo, proč bylo tvoje vyjádření takové? A proč jsi odmítal řešit situaci s SA v klidu?

Vulgární chování které jsi předvedl poté je už jen třešničkou na dortu.

Suma sumárum. Kdyby jsi neodmítal situaci řešit a vyjádřil se normálně, ban by jsi ani neměl. Vzhledem k tomu že jsi to odmítal řešit a pak ještě nešetřil vulgarismy, ban ti zůstane. Pokud se zde omluvíš za vulgarismy, bude ti zkrácen.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod deilion » 19 lis 2019, 01:56

Dobrý večer,jak jsem psal zbytečně jsem vybouchl a choval se nevhodně.Tudíž se omlouvám všem Server adminům.A hlavně Lucce za mé vulgární chovaní..
deilion
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TeeNka » 19 lis 2019, 11:38 VIP

Zdravím,
jelikož jsem tohle řešila s Vámi, chtěla bych se tu vyjádřit. Pořád mi to nejde do hlavy, jak můžete dát ban za něco, co si vy myslíte, že se stalo. Je možné, že se vyjádřil, tak, jak se vyjádřil - myslím to OOC, že ho tam nechce, ale jde o to, že on Vám k tomu dodal, že byl z DR, proto jsme ho nepřijali. Další - velmi podstatná věc - on hlasoval PRO PŘIJETÍ Deroye, ne proti! Takže tady mi mizí logika metagamingu a mixinku - přece by hlasoval proti ne? Jenomže on hlasoval pro přijetí Deroye, ale ostatní jej demokraticky přehlasovali...

K tomu jeho chování.. Není to poprvé, co je Delion arogant, to všichni víme.. Mohl s Vámi jednat od začátku normálně, to máte pravdu... Ale k tomu následnému výbuchu a to, co řekl Lucce. Vy se ještě divíte? Dáte mu ban, který nedává smysl (jěště ve znění "podezření na metu") a čekáte od hráče co? Že to vezme v klidu?..

Nesouhlasím s tímto banem, protože to absolutně nedává smysl - kdyby ho tam nechtěl - hlasuje skrz ooc pro nepřijetí, ale on hlasoval pro přijetí...

Díky za přečtení.
TeeNka
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Trsak » 19 lis 2019, 13:10 VIP

Co jsem napsal, to platí. Kdybys nevypěnil, dal bych ti unban - takto platí ban do dnešní půlnoci.

Vyřešeno
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Zpět na Unban žádost