• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Admin PoWiK /BB
Ahojte,
Admin poWik mi udelil roundban a myslím si že dosť zbytočný..
Mám na háku nejaký roundban ale ide mi o to aby sa mi k danej situácií vyjadril admin keďže sa búchal do hrude že má dôkaz, chcem ho vidieť a iná cesta ako toto asi nie je keďže neragoval na správy.
Na deme ktoré prikladám je pekne vidieť celá situácia. nikomu som nič "neblokoval" ako sa vyjadril admin. Áno je pravda že som tam pár sekúnd (asi 5) s tým tunelom zavadzal hráčovi limonada ale potreboval som prejsť na druhú stranu aby som videl o koľko to musím posunúť.
Ku konfliktu s hráčom lukysh sa ani nejdem vyjadrovať na deme je jasne vidieť kde mal bloky on a kde smajlo5 čiže je jasné kto kde mal stavať.
btw. je tam celkom bordel a nechápem ako tam môže "upratovať" admin ktorý sa poriadne módu ani nerozumie. Ale to už je vo vašich rukách
DEMO: http://leteckaposta.cz/904624963
Admin poWik mi udelil roundban a myslím si že dosť zbytočný..
Mám na háku nejaký roundban ale ide mi o to aby sa mi k danej situácií vyjadril admin keďže sa búchal do hrude že má dôkaz, chcem ho vidieť a iná cesta ako toto asi nie je keďže neragoval na správy.
Na deme ktoré prikladám je pekne vidieť celá situácia. nikomu som nič "neblokoval" ako sa vyjadril admin. Áno je pravda že som tam pár sekúnd (asi 5) s tým tunelom zavadzal hráčovi limonada ale potreboval som prejsť na druhú stranu aby som videl o koľko to musím posunúť.
Ku konfliktu s hráčom lukysh sa ani nejdem vyjadrovať na deme je jasne vidieť kde mal bloky on a kde smajlo5 čiže je jasné kto kde mal stavať.
btw. je tam celkom bordel a nechápem ako tam môže "upratovať" admin ktorý sa poriadne módu ani nerozumie. Ale to už je vo vašich rukách

DEMO: http://leteckaposta.cz/904624963
-
RuLLeZ - Pokročilý
[Vyriešené]Admin PoWiK /BB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin PoWiK /BB
čus kouknul jsem na tvoje demo a měl si naprostou pravdu z mého pohledu to vypadalo trošku jinak a myslel jsem že tam nejdřív mně a pak ostatním hráčům blokuješ kempu tím tunelem takže promiň za ten RB byl neoprávněný.
To že jsem se "bouchal do hrudi" že mám důkaz není přeci pravda ty si si mě ptal jestli mam kdyžtak důkaz já ti napsal že mám
Chápu že jsem tě naštval a omlouvám se
To že jsem se "bouchal do hrudi" že mám důkaz není přeci pravda ty si si mě ptal jestli mam kdyžtak důkaz já ti napsal že mám

Chápu že jsem tě naštval a omlouvám se

lásku
-
PoWiiK - Zkušený
Super, ale myslím si, že tresty by si mal rozdávať až keď si si istý tým, že hráč spravil priestupok.. Ale mne stačí, že si si uznal chybu a ospravedlnil si sa čiže za mňa vyriešené, ďakujem 

-
RuLLeZ - Pokročilý
V tomto prípade bolo pokladanie blokov dosť tesné, takže rozhodnúť hneď na serveri kto tam bol prvý bolo takmer nemožné. Hráč smajlo bol prvý a mal právo tam stavať s kým sa dohodol. Hráč Lukysh tam bol druhý, takže to blokoval a podľa toho ako sa správal mu šlo len o to hádať sa, nemal snahu stavať, iba kaziť hru ostatným. V tom momente sa dala celá situácia jednoducho vyriešiť, aj napriek tomu, že nebolo jasné kto tam bol prvý 
Na deme vôbec nevidno, že by hráč blokoval adminov kemp. Nerozumiem prečo je to tu spomenuté... Navyše neviem prečo admin odstránil hráčov tunel, keď ani nezisťoval s kým ten hráč stavia. A už vôbec mi nedáva zmysel roundban, ktorý admin udelil asi len na základe chatu, pretože zvyšok celej situácie bol k hráčom otočený chrbtom...

Na deme vôbec nevidno, že by hráč blokoval adminov kemp. Nerozumiem prečo je to tu spomenuté... Navyše neviem prečo admin odstránil hráčov tunel, keď ani nezisťoval s kým ten hráč stavia. A už vôbec mi nedáva zmysel roundban, ktorý admin udelil asi len na základe chatu, pretože zvyšok celej situácie bol k hráčom otočený chrbtom...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Adminovi boli zatiaľ odobraté práva z BB, o ďalšom treste bude ešte rozhodnuté na základe ďalšej sťažnosti 
Sťažnosť oprávnená

Sťažnosť oprávnená
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1