• Stránka 1 z 1
[P]Survival Admin/iMilan
Ahoj, rád bych si touhle žádosti požádat o post Admin, na minecraft serveru Survival.
1) Věk 18+. (možná výjimka, splněná akademie výhodou) √
2) Aktivní VIP na některém z MC serverů. √
3) Aspoň 10 smysluplných příspěvku na fóru. √
4) Odehráno na serveru aspoň 20 hodin. √
5) Znalost serveru √
6) Komunikativnost, snaha pomáhat √
1) Nick na serveru: iMilan
2) Věk: 19
3) Aktivované VIP (ANO/NE): Ano
4) Denní aktivita: 2-3 hodiny, záleží i na přítelkyni na jak dlouho mě pustí, a nebo i podle nálady, někdy i méně než 2 hod.
5) Přestupky na Gamesites: Tak před pár lety určitě na 1.6 za cheaty, a poučil sem se dávno, a již sem zde adminoval.
6) Přestupky mimo Gamesites: Nějaké byli ale to fakt kdy si, ale to spíše na 1.6, než na mc někde.
7) Něco o sobě (minimálně 20 slov): Ahoj, jmenuji se Milan, mám 19 let pocházím z Jihomoravského kraje okres Znojmo, ale momentálně bydlím s přítelkyní v Brně, ale občasně jezdím stále do Znojma. Jsem vyučen oborem Zedník, ale pracuji v jedné firmě která vyrábí Izolaci. Jsem klidný, a myslím si, že i spolehlivý.
8) Proč právě ty (minimálně 40 slov): Jelikož jsem adminoval zde na CS 1.6, a jelikož již jsem tam byl hodně krát, a co vím tak mi jedno dané HLSA, poděkovalo za moje služby, na furien modu po dobu co jsem tam adminoval, a že již nemám žádat, ale 1.6 stále hraji jelikož mě ta hra baví, a vyrůstal sem na ní. A proto sem si řekl, že pomůžu chodu na GS jinak, a proto tu jsou jinačí sekce, kde bych se mohl uchytit, a pomoct. Na MC jsem byl již Event Master, a myslím si, že žádné problémy nebyli.
To je vše doufám, že jsem vás nějak zaujal, a budu rád za každou odpověď.
1) Věk 18+. (možná výjimka, splněná akademie výhodou) √
2) Aktivní VIP na některém z MC serverů. √
3) Aspoň 10 smysluplných příspěvku na fóru. √
4) Odehráno na serveru aspoň 20 hodin. √
5) Znalost serveru √
6) Komunikativnost, snaha pomáhat √
1) Nick na serveru: iMilan
2) Věk: 19
3) Aktivované VIP (ANO/NE): Ano
4) Denní aktivita: 2-3 hodiny, záleží i na přítelkyni na jak dlouho mě pustí, a nebo i podle nálady, někdy i méně než 2 hod.
5) Přestupky na Gamesites: Tak před pár lety určitě na 1.6 za cheaty, a poučil sem se dávno, a již sem zde adminoval.
6) Přestupky mimo Gamesites: Nějaké byli ale to fakt kdy si, ale to spíše na 1.6, než na mc někde.
7) Něco o sobě (minimálně 20 slov): Ahoj, jmenuji se Milan, mám 19 let pocházím z Jihomoravského kraje okres Znojmo, ale momentálně bydlím s přítelkyní v Brně, ale občasně jezdím stále do Znojma. Jsem vyučen oborem Zedník, ale pracuji v jedné firmě která vyrábí Izolaci. Jsem klidný, a myslím si, že i spolehlivý.
8) Proč právě ty (minimálně 40 slov): Jelikož jsem adminoval zde na CS 1.6, a jelikož již jsem tam byl hodně krát, a co vím tak mi jedno dané HLSA, poděkovalo za moje služby, na furien modu po dobu co jsem tam adminoval, a že již nemám žádat, ale 1.6 stále hraji jelikož mě ta hra baví, a vyrůstal sem na ní. A proto sem si řekl, že pomůžu chodu na GS jinak, a proto tu jsou jinačí sekce, kde bych se mohl uchytit, a pomoct. Na MC jsem byl již Event Master, a myslím si, že žádné problémy nebyli.
To je vše doufám, že jsem vás nějak zaujal, a budu rád za každou odpověď.
MC EventMaster
ex.CS 1.6 Admin
ex.CS:GO Admin
ex.MC Admin
ex.CS 1.6 Admin
ex.CS:GO Admin
ex.MC Admin
-
iMilan - Minecraft admin
[P]Survival Admin/iMilan
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Survival Admin/iMilan
Ahoj, najdi si Surpa na TS. Já tam budu až někdy v pondělí.
e. Surprice: prijat
e. Surprice: prijat
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1