Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyriešené]Nebudu adminům pomáhat dělat práci

Příspěvekod Netajemny » 23 lis 2019, 18:15

Nebudu tu vypisovat nick hráčů, zbytečnost.
********* (i já dostal vote, při pokusu o to, aby *******hackování)
Mezi ně patří například všemi známý Hime, S3nse a několik pár dalších jednotlivců, kteří akorát tuhle komunitu ničí. :cry:

Jenom žádám, aby bylo možné **** jelikož pak dochází ke ztrátě dat, jestli se nemýlím, tudíž pak není možné **** hráče, kteří mají skripty. Tedy, demo bych natočil, kdyby se věci neděly tak rychle, což je důvod, proč ho točit nehodlám. Kdyby nešlo**.. tak by bylo krásně vidět, že hráči, kteří za sebou mají víc banů než já (to jde?), stále nemají permanentní ban. O což jsem se už pokoušel tím, že jsem zašel přímo za Knedlajsem a (to psát nebudu, nebo se to bude opakovat víc a víc), mimochodem, je tak těžké donutit nějaké adminy, aby aspoň jednou denně přišli i na jiný JB servery?
Já na tyhle hráče přišel zrovna na JB5, respektivě přišli asi 25 minut po tom, co jsem se tam připojil - nečekaně, když hlídají hlstats a kamkoliv přijdete, tam jdou i oni (odzkoušeno i s privátním profilem - nelze ze připojit do hry přes Steam klient).

Já bych toto klidně psat do stížností adminů, nebo někam, kam se zapisují připomínky a nápady, ale schválně se zeptám, změnilo by se něco? Nebo jde fakt GS do sraček, jak už tvrdí několik desítek lidí (vč. mě)? Köt.(přehláskované o kvůli reklamě) to má vyřešené úplně jinak, admini jsou snad skoro na každém serveru, mají tam lepší "anti cheat", například je obtížné se připojit na server s použitím příkazu "fc^nonsteamid revemu random", nebo-li s nonsteamid na Steam csku (odzkoušeno mnou), dále tam pak nefunguje VPN, což tady funguje, ale na druhou stranu někdo nemusí být zrovna v ČR a nemusí mít Steam cs 1.6, což se tam asi moc neděje. Ale tak či tak, je hodně možností, jak docílit bezpečnosti a hlavně HRÁČŮM konečně dopřát i něco nového a lepšího, než to, co tu bylo za poslední roky.

Mimochodem, je normální, abych někoho sledoval přes hlstats a pak se na něj připojoval? (Tedy, i na JB 1, když jsou tam admini), mě to připadá jako takové narušování soukromí a děje se to více lidem, ti si toho ale asi úplně nevšimli, když jim tam přijde nějaká "Halina Pawlovská", upřímně, fakt ubohé.

PS: Ne, nejsem Pražáček :) Za posledních X let bydlím ve Středočeském kraji.
Netajemny
Amatér
Amatér

[Vyriešené]Nebudu adminům pomáhat dělat práci

od Rumcajz » 23 lis 2019, 18:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nebudu adminům pomáhat dělat práci, kterou mají umět děl

Příspěvekod Brazzer » 23 lis 2019, 19:06

KŘIVÉ OBVINĚNÍ BEZ DŮKAZŮ!
právoplatný následník Malackého trůnu
Brazzer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Hime » 23 lis 2019, 19:23

Vyjadrujem sa neslušne, mrzí ma to..
Hime
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Venca23Cze » 23 lis 2019, 20:23

Upraveno aby to nezačalo dělat ještě více hráčů do té doby než se na to nikdo podívá..
Můj steam stačí napsat když jsem online chodím na jakýkoli server...
Venca23Cze
Mistr
Mistr

Příspěvekod Knedlajs » 26 lis 2019, 16:52 VIP

Áno, je.
Nemôžeme nútiť Adminov, aby hrali na daných konkrétnych serveroch, ktoré im určíme.

Môžeš ale napísať kedykoľvek do minichatu, ktorý je v poslednej dobe dosť aktívny a ja verím, že nejaký Admin sa určite nájde a vyrieši problémy, ktoré si na serveri objavil.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na JailBreak Servery