I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté]Patrik/JailBreak #1

Příspěvekod CHzB » 25 lis 2019, 21:21 VIP

Ahoj :)

Píše se 25. 11. 2019 venku je 5 stupňů už docela chladno a já si jako každodenně jdu po tréninku ve fitness centru zahrát Counter Strike 1.6 na můj oblíbený portál Gamesites. Hraji si a hraji a najednou přijde kolo. Hráč Venfit, který si hrál, jezdil na skútru a dělal si co chtěl objevil u tlačítek u boxu na mapě JB_Snow. Simon Idevil nebo jak se jmenoval dával příkazy a byl v boxe, kde se nacházeli i vězni.. Já jsem si poskakoval ze žebříku na žebříku, ale vše jsem vnímal. Najednou skočím na žebřík blíž k tlačítkům o ovládání náhody atd... Hráč Venfit se nacházel u těchto tlačítek. Vylezl jsem ze žebříku a šel si dobít životy.. A v tom se najednou zavřeli dveře od boxu a spustila se náhoda.. Já si toho ihned všiml, ale chvíli jsem si myslel, že to tak simon chtěl, ale pak mi došlo, že asi ne. Rychle jsem dveře otevřel. A v tom najednou jsem dostal slay od admina Patrik... Ihned jsem se ho zeptal proč jsem dostal slay. A on mi odpověděl, že jsem zavřel do boxu simona a snažil se ho zabít.. To jsme mu ihned vyvrátil a pak mi řekl, že jsem se ho ani neotevřel box, který jsem otevřel a umožnil simonovy i s vězni utéct, před smrtí.. A v tom mi admin Patrik napsal, že mu to je jedno, že nemám být drzí a něco takového dalšího. A najednou se v chetě objevilo doznání Venfiho, který tento problém udělal, nebo zařídil. Celou dobu jsem Patrikovy psal proč mě slaynul a snažil jsem se aspoň o omluvu, ale nedostalo se mi ani jedno... Chci se zeptat ten box se otevřel sám? Mohl by si mi to prosím vysvětlit?

Demo: http://leteckaposta.cz/982956715

Demo mám z HLTV, někde se občas sekne, pokud má Patrik své demo prosím jestli by mi ho poslal zde.

Časy na demu:

Venfit zavře box i zapne náhodu: 16:25+
Slay: 16:30

Box jsem ihned otevřel potom, jak jsem si uvědomil, že to není v pořádku.

Díky moc za vyřešení nechci, aby měl admin potíže nebo něco jiného chci aspoň odpověď nebo vysvětlení. :)
Thanks <3
CHzB
Mistr
Mistr

[Zamietnuté]Patrik/JailBreak #1

od Rumcajz » 25 lis 2019, 21:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Patrik/JailBreak #1

Příspěvekod Knedlajs » 26 lis 2019, 11:27 VIP

Počkáme na Adminovo vyjadrenie. Na deme je jasne vidieť, že sa previnil hráč Venfit. Nie je tam ale vidieť, kto otvoril box.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Patriik » 26 lis 2019, 17:42 VIP

sockacz123 píše:A v tom se najednou zavřeli dveře od boxu a spustila se náhoda.. Já si toho ihned všiml, ale chvíli jsem si myslel, že to tak simon chtěl, ale pak mi došlo, že asi ne. Rychle jsem dveře otevřel. A v tom najednou jsem dostal slay od admina Patrik...

Ten box som videl ako bežalo otvoriť iné CT ty si tam stal a čumel ako kura na vajce a čakal než simon umrie
Myslím si že sa ti to pekne páčilo kedže ste mali nejaké nezhody
Takže skrátene: nebola tam žiadna snaha o to simona a T zachrániť tak si dostal slay aj ty
To som ti vlastne aj písal na serveri
:arrow: 2019-11-25 20:17:27 mal si to otvoriť a nie sa pozerať. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
:arrow: 2019-11-25 20:17:46 to je jedno kto to stlačil mal si ho otvoriť. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
:arrow: 2019-11-25 20:17:50 a nie čakať než umrie. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow

A to že si si myslel že sa simon chcel zabiť pomocou náhody to je úplne užasne asi nejaká nova atrakcia o ktorej ešte neviem
A že si nevedel či simon chce dať atrakciu alebo nie ešte poukazuje na to aké si užasne CT a dávaš pozor na hru
Hlavne že sa chodíš sťažovať ;)
...
Patriik
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod CHzB » 26 lis 2019, 18:12 VIP

P4t0 píše:
sockacz123 píše:A v tom se najednou zavřeli dveře od boxu a spustila se náhoda.. Já si toho ihned všiml, ale chvíli jsem si myslel, že to tak simon chtěl, ale pak mi došlo, že asi ne. Rychle jsem dveře otevřel. A v tom najednou jsem dostal slay od admina Patrik...

Ten box som videl ako bežalo otvoriť iné CT ty si tam stal a čumel ako kura na vajce a čakal než simon umrie
Myslím si že sa ti to pekne páčilo kedže ste mali nejaké nezhody
Takže skrátene: nebola tam žiadna snaha o to simona a T zachrániť tak si dostal slay aj ty
To som ti vlastne aj písal na serveri
:arrow: 2019-11-25 20:17:27 mal si to otvoriť a nie sa pozerať. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
:arrow: 2019-11-25 20:17:46 to je jedno kto to stlačil mal si ho otvoriť. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
:arrow: 2019-11-25 20:17:50 a nie čakať než umrie. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow

A to že si si myslel že sa simon chcel zabiť pomocou náhody to je úplne užasne asi nejaká nova atrakcia o ktorej ešte neviem
A že si nevedel či simon chce dať atrakciu alebo nie ešte poukazuje na to aké si užasne CT a dávaš pozor na hru
Hlavne že sa chodíš sťažovať ;)

Aha? Ano neschody jsme měli, ale určitě nejsem hlupák abych ho nechal zabít :) box otevrel bud ct nebo nevim, ale i kdyby ty si mi na to možnost ani nedal ihned potom co jsem vylezl ze žebříku si me slaynul. Takze mi tady nemluv že si tu jdu stěžovat a že jsem se mu nesnažil pomoc. Snažíš se jen vymluvit.
Thanks <3
CHzB
Mistr
Mistr

Příspěvekod CHzB » 26 lis 2019, 18:19 VIP

Ano psal sii mi to ale nedal si mi ani možnost. Asi si se unahlil.. nevim ale ted mi spis připadá ze se snažíš na mě útočit.
Pokud mas demo tak mi ho sem posli. Ale vice mene na hltv je i jasne videt ze si mi dal slay par sekund co jsem vylezl.
Thanks <3
CHzB
Mistr
Mistr

Příspěvekod Patriik » 26 lis 2019, 18:27 VIP

Ake demo? demo tu máš dať ty bez dôkazu sa môžeš bodnúť
A prestaň sa hrať na neviniatko
Mal si dosť možnosti sa vyjadriť ďalej nebudeme spamovať a počkáme na vyjadrenie hlsa alebo niekoho kto to bude riešiť ;)
...
Patriik
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Knedlajs » 26 lis 2019, 18:32 VIP

Nie, to na HLTV vidieť nie je. Na HLTV je vidieť, ako to Venfit stlačil. Potom prešli asi 3 sekundy, kde si nič nerobil. A potom skok a HLTV už ukazuje situáciu o pár sekúnd neskôr, kde ste slaynutí.

Náhodu síce zapol Venfit, ale ty si nemal snahu ho odtiaľ vyslobodiť. A že sa tam nechal dobrovoľne s nimi zavrieť pri náhode ti nežeriem. Nabudúce sa pokús natočiť aj vlastné demo. Ako je vidieť na tomto prípade, HLTV niekedy buguje. V takýchto prípadoch bez dôkazu o tom, kto to otvoril, budem musieť veriť Adminovi, pretože on je ten, ktorý prešiel testami a do koho sme vložili našu dôveru.

A tým pádom bol slay na mieste.

Patrik sa naučí, ako sa má vyjadrovať na verejnom fóre.

Zamietnuté.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod JoynerLucas » 26 lis 2019, 18:58 VIP

Knedlajs píše:Nie, to na HLTV vidieť nie je. Na HLTV je vidieť, ako to Venfit stlačil. Potom prešli asi 3 sekundy, kde si nič nerobil. A potom skok a HLTV už ukazuje situáciu o pár sekúnd neskôr, kde ste slaynutí.

Náhodu síce zapol Venfit, ale ty si nemal snahu ho odtiaľ vyslobodiť. A že sa tam nechal dobrovoľne s nimi zavrieť pri náhode ti nežeriem. Nabudúce sa pokús natočiť aj vlastné demo. Ako je vidieť na tomto prípade, HLTV niekedy buguje. V takýchto prípadoch bez dôkazu o tom, kto to otvoril, budem musieť veriť Adminovi, pretože on je ten, ktorý prešiel testami a do koho sme vložili našu dôveru.

A tým pádom bol slay na mieste.

Patrik sa naučí, ako sa má vyjadrovať na verejnom fóre.

Zamietnuté.

Čau, na serveru jsem byl já simonem. Souhlasím jen s tím, že hráč to nechtěl otevřít pár sekund, pak to nakonec ale otevřel. Takže pato má pravdu v tom, že to udělal dost pozdě, ale zase na druhou stranu, aspoň to otevřel..

-devil
pog
tusylove
JoynerLucas
Zkušený
Zkušený

Re: [Zamietnuté]Patrik/JailBreak #1

Příspěvekod Knedlajs » 26 lis 2019, 19:24 VIP

Dík za info, bez funkčného dema je mi to ale na nič. V prípade, že ho niekto nájde, pošlite mi ho do PM.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [Zamietnuté]Patrik/JailBreak #1

Příspěvekod CHzB » 26 lis 2019, 19:43 VIP

Dík devil. Je to tak jak píšeš ale v tom jsem nevnímal, že jsem to tak rychle neotevřel a najivně si myslel, že to tak má být, klidně mi to nevěřte, ale je to tak. Necháme to být ano box jsem otevřel já a to jsem si na 100% jistý, ale demo svoje bohužel nemám.

Tak to necháme na nezávisle straně tudíž to necháme být a nebudeme to dál řešit stejně by to bylo jenom to samé dookola a nic z toho. Já se jen chtěl zeptat proč mi dal admin Patrik slay. Je to tak 50/50. ;) :)

Ale jestli by si demo měl devil tak ho Knedlajsovy klidně pošli :)

Díky :)
Thanks <3
CHzB
Mistr
Mistr

Zpět na Stížnosti na Adminy