• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Basebuilder / RedZedo .,.
Nick v hre : RedZedo .,.
Nick na fóre : RuLLeZ
Profil na fóre : rullez-u964.html
Vek : 21
Steam nick : P
Steam ID : STEAM_0:0:230953665
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=565901
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie nemám žiadne (aspoň teda o ničom neviem)
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Peter, mám 21 rokov mám ukončené maturitné štúdium - strednú odbornú školu technické lýceum zamerané na strojníctvo, momentálne pracujem ako "vedúci" v nemenovanej firme. Vo voľnom čase rád športujem venujem sa futbalu,fitness. Mimo toho trávim veľa času s kamarátmi a k večeru sa nájde čas aj na PC a nejaké tie hry
.
Prmečo by som chcel na GS adminovať? : Kedysi som už funkciu admina zastával hlavne na Zombie a Jump sekcií, mal som na starosti aj PP. Celkom ma to bavilo a snažil som sa pristupovať k ľuďom tak aby bol každý spokojný. Nikdy som neuprednostňoval "kamarátov" z hry a vždy som sa snažil všetko riešiť spravodlivo. Basebuilder som hrával v "mladosti" asi 4 roky vkuse potom som s tým nejak sekol a teraz ako som na PN kvôli zdravotným problémom tak som si všimol, že sa tam čosi pomenilo, tak som to chcel vyskúšať. Popravde ma to znovu chytilo a aj keď tak chodia admini nie vždy tam je úplný poriadok a tým pádom by som aj ja chcel prispieť svojími schopnosťami a urobiť všetko preto aby tam bolo čo najmenej prehreškov.
Nick na fóre : RuLLeZ
Profil na fóre : rullez-u964.html
Vek : 21
Steam nick : P
Steam ID : STEAM_0:0:230953665
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=565901
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie nemám žiadne (aspoň teda o ničom neviem)
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Peter, mám 21 rokov mám ukončené maturitné štúdium - strednú odbornú školu technické lýceum zamerané na strojníctvo, momentálne pracujem ako "vedúci" v nemenovanej firme. Vo voľnom čase rád športujem venujem sa futbalu,fitness. Mimo toho trávim veľa času s kamarátmi a k večeru sa nájde čas aj na PC a nejaké tie hry

Prmečo by som chcel na GS adminovať? : Kedysi som už funkciu admina zastával hlavne na Zombie a Jump sekcií, mal som na starosti aj PP. Celkom ma to bavilo a snažil som sa pristupovať k ľuďom tak aby bol každý spokojný. Nikdy som neuprednostňoval "kamarátov" z hry a vždy som sa snažil všetko riešiť spravodlivo. Basebuilder som hrával v "mladosti" asi 4 roky vkuse potom som s tým nejak sekol a teraz ako som na PN kvôli zdravotným problémom tak som si všimol, že sa tam čosi pomenilo, tak som to chcel vyskúšať. Popravde ma to znovu chytilo a aj keď tak chodia admini nie vždy tam je úplný poriadok a tým pádom by som aj ja chcel prispieť svojími schopnosťami a urobiť všetko preto aby tam bolo čo najmenej prehreškov.
-
RuLLeZ - Pokročilý
[Zamietnuté]Basebuilder / RedZedo .,.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Basebuilder / RedZedo .,.
Poprosim administratorov o referencie.
-
asdfJB - Spamerův sluha
O žiadosti vieme, len som chcel najprv uzavrieť sťažnosť, ktorú hráč podal 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Pamätám si keď si ešte adminoval a nemám problém ťa uvítať znova v admin teame. Ale to ako si nahral minimálnu aktivitu sa mi nepáči... Ak máš záujem znovu adminovať, tak aktivitu nahraj normálnym spôsobom
Do tej doby zamietnuté...

Do tej doby zamietnuté...
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1