• Stránka 1 z 1
[Přijat] Rezident | Public
Nick na server --> Rezident
SID --> STEAM_0:1:438810865
Sekce --> Public
Věk --> 22
Mé HLSTATS --> Klik
Bany, které jsem dostal --> O žádném si nejsem vědom. ( Mám jeden učet Steam kde jsem dostal ban za Skin Changer )
Něco málo o mně --> Nazdárek, mé jméno je Jakub, myslím si o sobě že jsem klidný člověk, i když hodně lidí tvrdí opak
. Pocházím a zároveň i stále bydlím v Ostravě. Jsem vyučený chladař, ale pracují jako procesák v jedné nejmenované fabrice. O volném čase se věnuji bowlingu a své lásce na 4 kolech
Nejsem moc spolehlivý člověk, co nemusím udělat hned odkládám do poslední chvíle
. Například jezdím furt na letních gumách
. Jsem ten typ člověka co je rád na volné noze a rád se odvážu v klubu, jestli víte jak to myslím.
Teď aktuálně bydlím s bráchou v bytě 3+1 kde taky občas uděláme malou party. Jelikož jsem z Ostravy dost často piju a víte jak se tady mluví, občas ujede nějaký to sprostý slovo.
Proč právě já ? --> Před pár lety jsem fungoval jako Admin na Cs 1.6 Docela dost dlouho, jednou jsem se nechal odebrat z důvody neaktivity, podruhé mi je sebral noblemar. O tom by jsme si mohli popovídat na ts. Jelikož mám svůj věk tak už jsem zvyklý na ledacos. Nadále bych tam chtěl udržovat pořádek a hlavně ten klid a pohodu pro hraní.
Zkušenosti s CSGO --> Momentálně držím nejvyšší dovedností rank, s tím jedním účtem nahraných něco přes 2000 až 2500 hodin.
Případné poznámky --> Aktivita bude tak na hraně podle práce samozřejmě.
Díky za přečtení a za jakýkoliv verdikt.
SID --> STEAM_0:1:438810865
Sekce --> Public
Věk --> 22
Mé HLSTATS --> Klik
Bany, které jsem dostal --> O žádném si nejsem vědom. ( Mám jeden učet Steam kde jsem dostal ban za Skin Changer )
Něco málo o mně --> Nazdárek, mé jméno je Jakub, myslím si o sobě že jsem klidný člověk, i když hodně lidí tvrdí opak

Proč právě já ? --> Před pár lety jsem fungoval jako Admin na Cs 1.6 Docela dost dlouho, jednou jsem se nechal odebrat z důvody neaktivity, podruhé mi je sebral noblemar. O tom by jsme si mohli popovídat na ts. Jelikož mám svůj věk tak už jsem zvyklý na ledacos. Nadále bych tam chtěl udržovat pořádek a hlavně ten klid a pohodu pro hraní.
Zkušenosti s CSGO --> Momentálně držím nejvyšší dovedností rank, s tím jedním účtem nahraných něco přes 2000 až 2500 hodin.
Případné poznámky --> Aktivita bude tak na hraně podle práce samozřejmě.
Díky za přečtení a za jakýkoliv verdikt.
-
Rezident - Profesionál
[Přijat] Rezident | Public
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Rezident | Public
Ahoj,
přidej si mě na steamu, rád bych s tebou probral proč jsi byl podruhé odebrán.
V řešení.
přidej si mě na steamu, rád bych s tebou probral proč jsi byl podruhé odebrán.
V řešení.

Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
-
robiNN - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1