• Stránka 1 z 1
[V] PP
Nick : WooPer
SID : STEAM_0:1:80432270
Server : JB 1
Čas : 3:55 1.12. 2019
Popis : ez HVD a po HVD Ctčka pustili do CT zony (zbrojky), Nedali kill ani nič
Dôaz : https://www.youtube.com/watch?v=AOIT77T28E8
Hráčove> : HL http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=4966
SID : STEAM_0:1:80432270
Server : JB 1
Čas : 3:55 1.12. 2019
Popis : ez HVD a po HVD Ctčka pustili do CT zony (zbrojky), Nedali kill ani nič
Dôaz : https://www.youtube.com/watch?v=AOIT77T28E8
Hráčove> : HL http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=4966
-
flash69 - Kolemjdoucí
Re: PP
Najdi si kamarády, když hrajeme ff tak logicky můžem dělat co chceme, to že se připojíte až potom, viz můj příspěvek co jsem psal, tak neznamená že poručujem pravidla.
-
Vojeldort53 - Amatér
Vojeldort53 píše: když hrajeme ff tak logicky můžem dělat co chceme
That's where you're wrong, kiddo.
Obaja (druhé nahlásenie: pp-pustanie-t-do-zbrojkynadrzovanie-t214765.html) zabanovaní za nadržiavanie.
Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
Vojeldort53 píše:Najdi si kamarády, když hrajeme ff tak logicky můžem dělat co chceme, to že se připojíte až potom, viz můj příspěvek co jsem psal, tak neznamená že poručujem pravidla.
tam je ale ten problém že bylo HVD tak nemohl byt FF i tak za FF tě muže nahlasit
why you bully me?
-
tradekiller12 - Pokročilý
tradekiller12 píše:Vojeldort53 píše:Najdi si kamarády, když hrajeme ff tak logicky můžem dělat co chceme, to že se připojíte až potom, viz můj příspěvek co jsem psal, tak neznamená že poručujem pravidla.
tam je ale ten problém že bylo HVD tak nemohl byt FF i tak za FF tě muže nahlasit
Ty všade niečo píšeš

pozrel si si ma si gay!
-
Minec360 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1