• Stránka 1 z 1
Načítanie map
Druh vašeho zařízení ? Počítač
O Jaký problém se jedná ? Dlho sa mi načítavajú mapy a niekedy mi crashne aj hra.
Možná příčina ? Neviem, kedže počítač mám dobrý a cs:go mi ide aj na 300fps+.
Jak dlouho problém přetrvává? Už viac ako 2 mesiace.
O Jaký problém se jedná ? Dlho sa mi načítavajú mapy a niekedy mi crashne aj hra.
Možná příčina ? Neviem, kedže počítač mám dobrý a cs:go mi ide aj na 300fps+.
Jak dlouho problém přetrvává? Už viac ako 2 mesiace.
- Aitter
- Kolemjdoucí
Načítanie map
A uz jsi vyzkousel treba tohle?
-
Rumcajz - Patriot
Re: Načítanie map
Máš steam (CS:GO) na SSD alebo HDD disku ? Pretože to môže byť aj kvôli tomu že keď to máš na HDD tak než to prečíta tak to trvá.
Cob out.
EX CS:GO JB Admin, JB PP, Aim+Jump Admin
JB HlStats:
Aim HlStats:
EX CS:GO JB Admin, JB PP, Aim+Jump Admin
JB HlStats:
Aim HlStats:
-
Cobweb - Mistr
Pokial som spravne pochopil ssd je hlavny a hdd je vedlajší a kedže na vedlajšiom mam viac miesta tak ano mam to na vedlajšiom. Pravdepodobne to bude tým alebo nemohlo by pomôcť zmenšenie fps napríklad na 60fps a potom by som si to znova dal na neomezené ?
- Aitter
- Kolemjdoucí
Aitter píše:Pokial som spravne pochopil ssd je hlavny a hdd je vedlajší a kedže na vedlajšiom mam viac miesta tak ano mam to na vedlajšiom. Pravdepodobne to bude tým alebo nemohlo by pomôcť zmenšenie fps napríklad na 60fps a potom by som si to znova dal na neomezené ?
jak uz psal cobweb, na SSD se (skoro) VSE nacita rychleji takze pokud chces mit zarucene rychle nacitani, doporucuji ti si to pretahnout na SSD, ale pozor, pokud mas stazeno HODNE map a i veci z modu (modely postav, songy z map, atd.) tak se ti velikost CSGO slozky celkem zvetsi, ja mam treba CSGO slozku velkou skoro 100GB coz je HODNE
kdysi taky fungovalo to ze kdyz jsi mel prilis mnoho FPS tak se ti mapa nacitala pomaleji, ale nevim jak je to ted, za zkousku nic nedas
-
AngelOfDarkness - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1