• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Žádost na TTT server - Ahoj já jsem TomíK
Nick na serveru: Ahoj já jsem TomíK
SID: STEAM_1:1:79684861
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... ayer=18418
Bany, které jsem dostal: Žádné Něco o mně: Jsem Tomáš a jsem studentem 8. ročníku osmiletého studia na Gymnáziu Vítězslava Nováka v Jindřichově Hradci. Rád sportuji, fotím a poznávám nové lidi. Když jsem byl menší, hrával jsem již na Vašich serverech v Counter Strike 1.6. Baví mě módy JB a TTT, ale momentálně hraji pouze TTT.
Proč právě já: Chtěl bych admina, abych pomohl zlepšit hraní na TTT serverech a nedocházelo k randomům, jak je v poslední době na TTT serverech zvykem. Chci zamezit hraní hráčům, kteří místo hraní se hádají pořád dokola a kazí atmosféru hry. Na serveru se již teď snažím uklidňovat nevrlé hráče.
Zkušenosti s CS:GO: Dříve jsem hrával CS 1.6 a tam hrál JB a Zombie mod, momentálně si někdy zahraju JB, ale hlavně TTT Případné poznámky: Budu rád, když vyhovíte se žádostí a případnou spoluprací.
Předchozí žádost: zadost-o-admina-na-ttt-serverech-t213808.html
Důvod zamítnutí: Neměl jsem dostatek nahlášení
SID: STEAM_1:1:79684861
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... ayer=18418
Bany, které jsem dostal: Žádné Něco o mně: Jsem Tomáš a jsem studentem 8. ročníku osmiletého studia na Gymnáziu Vítězslava Nováka v Jindřichově Hradci. Rád sportuji, fotím a poznávám nové lidi. Když jsem byl menší, hrával jsem již na Vašich serverech v Counter Strike 1.6. Baví mě módy JB a TTT, ale momentálně hraji pouze TTT.
Proč právě já: Chtěl bych admina, abych pomohl zlepšit hraní na TTT serverech a nedocházelo k randomům, jak je v poslední době na TTT serverech zvykem. Chci zamezit hraní hráčům, kteří místo hraní se hádají pořád dokola a kazí atmosféru hry. Na serveru se již teď snažím uklidňovat nevrlé hráče.
Zkušenosti s CS:GO: Dříve jsem hrával CS 1.6 a tam hrál JB a Zombie mod, momentálně si někdy zahraju JB, ale hlavně TTT Případné poznámky: Budu rád, když vyhovíte se žádostí a případnou spoluprací.

Předchozí žádost: zadost-o-admina-na-ttt-serverech-t213808.html
Důvod zamítnutí: Neměl jsem dostatek nahlášení
Klídek!!!

-
ahojajsemtomik - Pokročilý
[Zamietnuté] Žádost na TTT server - Ahoj já jsem TomíK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
-
ahojajsemtomik - Pokročilý
Re: [Referencie] Žádost na TTT server - Ahoj já jsem TomíK
Bohužiaľ referencie od adminov neboli moc pozitívne, skôr ťa nevedia ani zaradiť.
Pokračuj v nehlasovaní, skús sa na serveri chovať ako budúci admin viac o sebe dať vedieť a o mesiac si môžeš znova požiadať.
Zamietnuté.
Pokračuj v nehlasovaní, skús sa na serveri chovať ako budúci admin viac o sebe dať vedieť a o mesiac si môžeš znova požiadať.
Zamietnuté.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1