• Stránka 1 z 1
Příkazy
Zdravím,
Zkouším se naučit dělat pluginy do CS 1.6. Už to celkem umím, ale teď jsem dělal jen tak ze srandy Grab menu.
Problém je ale takovej, že pokud například zmáčknu tlačítko "TEST" a má to vypsat klasicky na sklo třeba "čauko bobánci" ("say @@ čauko bobánci") tak se nic nestane, ale pokud to napíšu normálně do chatu tak to funguje. Na non-steamu jsem to zkoušel a tam to normálně fungovalo. Nějak se mi to na Steamu zablokovalo
Budu rád za každou pomoc.
-Folley
Zkouším se naučit dělat pluginy do CS 1.6. Už to celkem umím, ale teď jsem dělal jen tak ze srandy Grab menu.
Problém je ale takovej, že pokud například zmáčknu tlačítko "TEST" a má to vypsat klasicky na sklo třeba "čauko bobánci" ("say @@ čauko bobánci") tak se nic nestane, ale pokud to napíšu normálně do chatu tak to funguje. Na non-steamu jsem to zkoušel a tam to normálně fungovalo. Nějak se mi to na Steamu zablokovalo

-Folley
EVIP - Jailbreak 2
- Folley
- Kolemjdoucí
Re: Příkazy
Nedelej to pres "say @@ daksjdhak" ale pomoci amx_csay, napr:
- Kód: Vybrat vše
//amx_csay <color> <message> ADMIN_CHAT Sends a center HUD message to all players.
amx_csay white "niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice"

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Ahoj
Zkoušel jsem a pohoda, ale pokud dostanu přístup k používání Grab menu a budou tam mít např:
client_cmd(id,"say @@ Ahoj")
Tak to opravím jak? Ne každej server se třeba bude zařizovat kvůli jednomu člověku...
Celkem by mě to zajímalo...
Jinak díky za odpověď
Zkoušel jsem a pohoda, ale pokud dostanu přístup k používání Grab menu a budou tam mít např:
client_cmd(id,"say @@ Ahoj")
Tak to opravím jak? Ne každej server se třeba bude zařizovat kvůli jednomu člověku...
Celkem by mě to zajímalo...
Jinak díky za odpověď
EVIP - Jailbreak 2
- Folley
- Kolemjdoucí
- Kód: Vybrat vše
#include <amxmodx>
#define A_FLAG ADMIN_MENU
public plugin_init()
{
register_clcmd("say /menu","menu1")
}
public menu1(id)
{
if(get_user_flags(id) & A_FLAG)
{
new m1 = menu_create("\yTestovaci menu","menu1_h")
menu_additem(m1,"Pozdravit")
menu_display(id, m1)
}
}
public menu1_h(id,menu,item)
{
if(item == MENU_EXIT)
{
menu_destroy(menu)
return PLUGIN_HANDLED
}
switch(item)
{
case 0:
{
client_cmd(id,"say @@ test test test")
}
}
return PLUGIN_CONTINUE
}
Neřeš chyby, ale kdyby to vypadalo asi nějak takhle tak jak to udělat aby to menu fungovalo jako dřív

EVIP - Jailbreak 2
- Folley
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1