• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]žádost o unban basebuilder
Čauko, chtěl bych tímhle spíš upozornit na arogantní a otrlé chování Geraka, než cokoliv jiného. Mě ten ban nijak vlastně ani neštve ani nevadí. Gerak celý den běhá po serveru a hraje si na hrdinu co spasí celou zem, stačí 30 sekund neplnit a už následuje roundban, přitom gerak vleze do tunelu někomu 2x za kolo. Mě osobně opakovaně odhazoval blok ze spawnu na místě kde jsem ho měl první, bez upozornění jsem dostal kick a potom jsem mu řekl svůj názor který vyvrcholil v tento oprávněný ban, kdybych mohl poprosit geraka o demo z toho kola kde mi odhazoval bloky ze spawnu tak bych byl taky rád, protože by se ukázalo že neměl pravdu a nemuselo k tomu incidentu vůbec dojít. Já chápu že jako admini cítíte nějakou nadřazenost, ale nemusíte si hrát na novodobou veřejnou bezpečnost dnešní doby na 20 let staré hře. Všichni tu hru hrajeme, protože nás baví a nechci se tady hádat o tom že admini svým arogantním chováním a přístupem kazí zábavu a dobrou náladu co na serveru je. Kdysi dávno platilo že když přišel admin na server tak z toho hráči měli radost a nevadilo jim to, teď ovšem všichni oslavují když se odpojí a hráči můžou hrát bez toho aniž by je tam někdo buzeroval za absolutní hlouposti které by člověk s zdravým rozumem vůbec neřešil. Peace.
[=] Dostal jsi trest od admina: G-e-r-a-k
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder New
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [Nadavky (voice)]
[=] Zabanovany nickname: Johnnythekid
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:83974486
[=] Zabanovana IP: 93.93.33.1
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
[=] Dostal jsi trest od admina: G-e-r-a-k
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder New
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [Nadavky (voice)]
[=] Zabanovany nickname: Johnnythekid
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:83974486
[=] Zabanovana IP: 93.93.33.1
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
-
KilerStreet - Kolemjdoucí
[Vyriešené]žádost o unban basebuilder
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o unban basebuilder
Ahoj ... dal som si ku spawnu prvý blok a ty si následne začal stavať hneď vedľa tak som ťa grabol a posunul aj s tvojím blokom. Neviem o akom opakovanom grabovaní a posúvaní tvojho bloku hovoríš, keďže si následne pár sekúnd nato ako som ťa grabol dostal kick a bol si u zm.
Situáciu si začal riešiť tak, že si mi hrubo začal nadávať do voice na rodinu začo si bol odmenený kickom. Po napojení na server si vo svojom nadávaní vo voice pokračoval tak si dostal ban na chat na 10 minút. Ban na chat nejakým spôsobom nefungoval na voice a v nadávaní si pokračoval začo si zasa dostal kick v domnení že už ti voice nepôjde.. bohužial aj po kicku si zasa nadával do voice tak som ti udelil ban do hry na 30 minút a informoval som o svojom postupe hlsa.
Nadávky na deme za ktoré si si následne vyslúžil ban do hry : http://leteckaposta.cz/298712397
Máš jediné šťastie, že som nemal zapnuté demo pri tvojich výrokoch za ktoré si dostal kick a potom ban na 10 minút... Inak by bol ten ban mnohonásobne vyšší.
Situáciu si začal riešiť tak, že si mi hrubo začal nadávať do voice na rodinu začo si bol odmenený kickom. Po napojení na server si vo svojom nadávaní vo voice pokračoval tak si dostal ban na chat na 10 minút. Ban na chat nejakým spôsobom nefungoval na voice a v nadávaní si pokračoval začo si zasa dostal kick v domnení že už ti voice nepôjde.. bohužial aj po kicku si zasa nadával do voice tak som ti udelil ban do hry na 30 minút a informoval som o svojom postupe hlsa.
Nadávky na deme za ktoré si si následne vyslúžil ban do hry : http://leteckaposta.cz/298712397
Máš jediné šťastie, že som nemal zapnuté demo pri tvojich výrokoch za ktoré si dostal kick a potom ban na 10 minút... Inak by bol ten ban mnohonásobne vyšší.
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
-
GeracikxD - Spamerův sluha
Re: žádost o unban basebuilder
KilerStreet píše:řekl svůj názor který vyvrcholil v tento oprávněný ban
Nemáš právo urážať admina... Ak nie si spokojný s jeho správaním a riešením problémov na serveri, či dokonca máš pocit, že admin svoje práva zneužíva, treba nám o tom dať vedieť aj s príslušným dôkazom

Ban oprávnený
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1