I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešené] Venca / TTT

Příspěvekod pierres » 07 pro 2019, 20:08

Zneuziva prava, kazi hru ... randomuje ostatni, kdyz mu nekdo random vrati tak dava slay(dal mi 4x za sebou) ma pry demo tak at ho sem doda
pierres
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešené] Venca / TTT

od Rumcajz » 07 pro 2019, 20:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Venca na ttt

Příspěvekod Venca23Cze » 07 pro 2019, 21:34

Tady si ve stížnostech na admina demo by jsi měl mít ty.
Ale co už tady to máš.
Od mapy crackhouse si provokoval hitováním, nickama tak i v chatu. Po celý čas jsem ti ty nicky měnil a několikrát jsi byl kicknutý.

7:32 Hit do tebe hned na to sem tě označil a ty i přes to jsi se snažil mě zabít když si byl označený nevinný a já detektiv. Dostal si slay.
8:45 Začátek následujícího kola Slay aby jsi se ponaučil z chyb.
10:45 Jsi uražený za slay tak hned po rozdání rolí se mě snažíš zabít.
12:43 Následující kolo Slay na začátku kola.
19:13 Asi 6x kick za nick.
20:31 Kill DJPUTUR Myslel jsem že do mě střílí on proto jsem ho zabil
22:09 Je slyšet AWP z hangáru když tam dojdu je tam DJPUTUR dám mu kill -myslel jsem že je zrádce.
22:36 Jsem detektiv přijde DJPUTUR ze zadu a dá mi bez důvodů kill když byl nevinný. Poté dostal Slay.
Je rozdíl mezi neúmyslným TK a úmyslným.
Po celý čas jsem vás konfrontoval přes VOICE. To že to nedokážete pochopit to co vám říkám je už váš problém.
A neoháněj se pravidly které si myslíš že znáš když nemáš ponětí o čem mluvíš. Jak by řekli u nás doma myslet je hovno vědět. :) ;)
Venca23Cze
Mistr
Mistr

Příspěvekod pierres » 07 pro 2019, 21:59

To je v poradku nekomu menit nick na tupec?
pierres
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod pierres » 07 pro 2019, 22:06

Venca23Cze píše:Tady si ve stížnostech na admina demo by jsi měl mít ty.
Ale co už tady to máš.
Od mapy crackhouse si provokoval hitováním, nickama tak i v chatu. Po celý čas jsem ti ty nicky měnil a několikrát jsi byl kicknutý.

7:32 Hit do tebe hned na to sem tě označil a ty i přes to jsi se snažil mě zabít když si byl označený nevinný a já detektiv. Dostal si slay.
takze mi das random hit(provokace) pak me oznacis, presne tohle dokazuje tvoji demenci ve hre, ja te nechtel zabit ale jen ti ubrat ya to cos udelal ...clovek jako ty by vubec neměl mit prava, ale byt zavreny nekde v Bohnicich
8:45 Začátek následujícího kola Slay aby jsi se ponaučil z chyb. Takze za nic... zneuziti moci
10:45 Jsi uražený za slay tak hned po rozdání rolí se mě snažíš zabít.Takze za nic... zneuziti moci
12:43 Následující kolo Slay na začátku kola. Takze za nic... zneuziti moci
19:13 Asi 6x kick za nick.Takze za nic... zneuziti moci
20:31 Kill DJPUTUR Myslel jsem že do mě střílí on proto jsem ho zabilTakze za nic... zneuziti moci
22:09 Je slyšet AWP z hangáru když tam dojdu je tam DJPUTUR dám mu kill -myslel jsem že je zrádce.Takze za nic... zneuziti moci
22:36 Jsem detektiv přijde DJPUTUR ze zadu a dá mi bez důvodů kill když byl nevinný. Poté dostal Slay.Takze za nic... zneuziti moci
Je rozdíl mezi neúmyslným TK a úmyslným. Takze za nic... zneuziti moci
Po celý čas jsem vás konfrontoval přes VOICE. To že to nedokážete pochopit to co vám říkám je už váš problém.
A neoháněj se pravidly které si myslíš že znáš když nemáš ponětí o čem mluvíš. Jak by řekli u nás doma myslet je hovno vědět. :) ;)

Takze za nic... zneuziti mociTakze za nic... zneuziti mociTakze za nic... zneuziti mociTakze za nic... zneuziti mociTakze za nic... zneuziti mociTakze za nic... zneuziti mociTakze za nic... zneuziti mociTakze za nic... zneuziti mociTakze za nic... zneuziti mociTakze za nic... zneuziti mociTakze za nic... zneuziti mociTakze za nic... zneuziti mociTakze za nic... zneuziti mociTakze za nic... zneuziti mociTakze za nic... zneuziti moci
pierres
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Venca23Cze » 07 pro 2019, 22:52

Synonymum ke slovu Tupec je hlupák či ignorant. Což zjevně jsi podle toho co jsi napsal v druhém příspěvku.
Stále jsi nepobral co jsem ti řekl a napsal.
Demo začíná v 0:00 a 7 minut jsem tě snad ani neviděl , poté jsi dostal hit, aniž bych věděl že jsi to ty, vyskočil jsem z hangáru hned na to nikdo vystřelil z AWP ze strany kde jsi byl, z věže jsem vyskočil a nikoho jsem tam neviděl takže jsem to namířil k tobě a hned jsem ti dal hit co jsem tam doletěl , nebyl ještě ani vidět nick a na demu je to krasně vidět ,tak jaká provokace?
V tom dalším nemáš vůbec pravdu. A Co se týče těch dvou killů DJPUTURA. Tak to že zabiji nevinného když jsem taky nevinný neznamená že zneužívám práva to se může stát každému.

Zdrž se spamu a počkej na verdikt od nikoho vyššího.
Venca23Cze
Mistr
Mistr

Příspěvekod Dandeenka » 08 pro 2019, 00:11 VIP

Přeji hezký večer,
podívala jsem se na demo a došla jsem k závěru:

8:45 Začátek následujícího kola Slay aby jsi se ponaučil z chyb.

Zde se pierres neměl pokoušet zabít detektiva, Vencu - slay byl v pořádku. Vzhledem k tomu, že to ale (soudím dle přiloženého dema) bylo nejspíš poprvé, přistoupila bych jen k tomuto slayi a slay na celé kolo dala až v případě, že by se situace opakovala.

10:45 Jsi uražený za slay tak hned po rozdání rolí se mě snažíš zabít.
12:43 Následující kolo Slay na začátku kola.

Z dema bohužel není patrná role hráče, proto nemohu soudit úplně, avšak já bych slay ještě nedávala. Toto je ale na posouzení admina.

19:13 Asi 6x kick za nick.

Pouštěla jsem si demo již před zmiňovaným pokusem o zabití detektiva označeným nevinným. Viděla jsem na demu značné provokace jak v nicku tak v chatu. Rozhodně mi nepřijde v pořádku změna nicku na "Tupec" - mě osobně by to urazilo a vyprovokovalo. Věřím však, že příště Venca zvolí vhodnější nick a bude přísnější v trestání provokace. Pro tebe to může být jedině plus, že jsi už neměl dávno desetiminutový ban na chat, u mě by jsi jej už totiž měl.

20:31 Kill DJPUTUR Myslel jsem že do mě střílí on proto jsem ho zabil
22:09 Je slyšet AWP z hangáru když tam dojdu je tam DJPUTUR dám mu kill -myslel jsem že je zrádce.
22:36 Jsem detektiv přijde DJPUTUR ze zadu a dá mi bez důvodů kill když byl nevinný. Poté dostal Slay.

I admin má právo zabít omylem špatně - Venca ke killům důvody měl. To, že pak PUTUR porušil pravidla a úmyslně ho zabil, když byl detektiv, za to dostal slay oprávněně. Nelíbí se mi znovu jen, že bylo v úmyslu, aby dostal slay i na celé kolo, když to udělal poprvé.

Po celý čas jsem vás konfrontoval přes VOICE.

To nám demo nepotvrdí ani nevyvrátí, tudíž tento bod s dovolením řešit nebudu.

Venca bude příště přísněji trestat provokaci v chatu - bude si ho i více hlídat a bude mírněji trestat za porušení pravidel hry.
Stížnost z části oprávněná.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Venca23Cze » 08 pro 2019, 11:59

Dandeenka píše:
Zde se pierres neměl pokoušet zabít detektiva, Vencu - slay byl v pořádku. Vzhledem k tomu, že to ale (soudím dle přiloženého dema) bylo nejspíš poprvé, přistoupila bych jen k tomuto slayi a slay na celé kolo dala až v případě, že by se situace opakovala.

1. Kdyby to bylo poprvé.... Mimochodem toto je pointman a kdyby jsi na tom serveru byla častěji tak výš že to dělá furt. Když jeho zabije nikdo tak je to vždy "random" má nervy v chatu a následující kolo to musí oplatit za každou cenu. Nadávat do sku... randomáku když on patří mezi ty největší.....

Z dema bohužel není patrná role hráče, proto nemohu soudit úplně, avšak já bych slay ještě nedávala. Toto je ale na posouzení admina.

2. Z dema to je jasně vidět protože při počtě jaký je jsou vždy jen dva zrádci. Jednoho jsem zabil když položil DS. A druhý stále žil.

Pouštěla jsem si demo již před zmiňovaným pokusem o zabití detektiva označeným nevinným. Viděla jsem na demu značné provokace jak v nicku tak v chatu. Rozhodně mi nepřijde v pořádku změna nicku na "Tupec" - mě osobně by to urazilo a vyprovokovalo. Věřím však, že příště Venca zvolí vhodnější nick a bude přísnější v trestání provokace. Pro tebe to může být jedině plus, že jsi už neměl dávno desetiminutový ban na chat, u mě by jsi jej už totiž měl.

3. Ok tady souhlasím že jsem mohl zvážit jiný nick ale sedí k němu. Člověk který nedokáže pochopit jednu jedinou věc kterou mu vysvětlovalo X lidí a stále pokračuje je pro mě tupý člověk co má prázdnou hlavu.
Ale nebylo by potřeba být hodinu v amx_menu a konzoly a furt mu to měnit. Kdyby se to dalo banovat ..... Co se týká provokací... nejvíce provokoval nicky za což ban dostat nemůže to co psal mi nepřijde strašný a pokud se nemýlím tak je to na posouzení admina. Nejsem citlivka aby jsem si z těch slov něco bral spíš připadal všem směšný a neshazoval mě ale sebe.A nedávno mi nikdo psal že to de řešit i přes voice. Když tomu tak dělám tak zas chyba. Celkově blbý systém nastaven sejdou se 3 hráči např deprese a člověk si vůbec nezahraje protože musí stále ostatní upozorňovat na chat sledovat co dělají depresáci a pak je furt do kola slayovat a ještě sledovat dalších 12 lidí jestli nikdo neděla co má a slayovat a kickovat ostatní. Nedá se spectovat nic.. Nejhorší server co se ohlídání týče.. Zlaty JB a dipkaři.

I admin má právo zabít omylem špatně - Venca ke killům důvody měl. To, že pak PUTUR porušil pravidla a úmyslně ho zabil, když byl detektiv, za to dostal slay oprávněně. Nelíbí se mi znovu jen, že bylo v úmyslu, aby dostal slay i na celé kolo, když to udělal poprvé.

4. Taky to nebylo poprvé minulou mapu přesně takhle před koncem pozabíjel půlku serveru revolverem...

To nám demo nepotvrdí ani nevyvrátí, tudíž tento bod s dovolením řešit nebudu.

5. Má mít demo on kde by to bylo jasně slyšet.

Venca bude příště přísněji trestat provokaci v chatu - bude si ho i více hlídat a bude mírněji trestat za porušení pravidel hry.

6.Nesouhlas jak už jsem psal v chatu ta provokace není nějak hrozná a jak to mám víc hlídat? Není tam slyšet můj hlas kdyby byl tak je slyšet že jsem ho konfrontoval a zároveň jsem mu vyvracel jeho pravdu. A mírněji trestat za porušení pravidel jak vtipné , méně už se trestat nedají.

Dandee dej si do pusy nějaký sladký bonbón aby tě přešla ta hořkost kvůli jedné zmínce v admin sekci.
Před ostatníma adminama na serveru rozjíždět jak moc jsem tě zklamal. A když se nakonec dokopu kvůli čemu tak je mi k smíchu. Poukážeš mě na čas kdy na serveru byl až skoro nenormální klid. A z 20 minut jsem minutu afk a v tu chvíli nikdo kempil a napsal sprosté slovo. Tak hned tam byl hrozně velký bordel , všichni tam kempili atd... a bylo to hrozný zklamání a hluboko jsem klesl. Demo snad ještě máš to jsem ti poskytl. Místo chození NS a snažit se načapat adminy že nedělají co mají by bylo lepší tam jít na steamu a pomoct třeba ....... Z mé strany vše , nemám celkem chuť a náladu tady dál vůbec pokračovat...
Venca23Cze
Mistr
Mistr

Příspěvekod Pr0fik » 08 pro 2019, 12:23

Vyjadrujem sa kam nemám
„Tvrdá práce je bezcenná pro ty, kteří nevěří v sebe..“
Pr0fik
Pokročilý
Pokročilý

Re: [Vyřešené] Venca / TTT

Příspěvekod eXtr3mer » 08 pro 2019, 22:37

Šlo len o chybu v komunikácii... :)

Pierres ak budeš naďalej robiť bordel na serveroch, tak k tebe začneme pristupovať inak ;)
Pokladám za vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy