Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] FreeBan od Anti-Cheatu

Příspěvekod AwpOnly » 11 pro 2019, 17:41 VIP

Názov topicu: FreeBan od Anti-Cheatu

Nick: Isoroku Jamamoto

Vaše SID: STEAM_1:0:503884981

Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://www.gamesites.cz/serversoubory/ ... ?p=banlist

Popíšte čo sa stalo: Išiel som na JB a napísalo mi, že mám ban. Išiel som sa pozrieť do banlistu a našiel som tam ban od anti-cheatu za obchadzanie banu. Žiadný ban som nedostal - Stále mám rovnaký učet.
AwpOnly
Spamer
Spamer

[V] FreeBan od Anti-Cheatu

od Rumcajz » 11 pro 2019, 17:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: FreeBan od Anti-Cheatu

Příspěvekod ericek111 » 11 pro 2019, 19:23

To sú ale náhody... :?

Máš unban.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Unban Žádost