Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešené]Jailbreak (Jenom?) / kosso / yxnqwz

Příspěvekod overSCRIPT » 14 pro 2019, 16:19

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: kosso
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: 10080 minut
[=] Duvod trestu: auutobhop / PP
[=] Zabanovany nickname: yxnqwz
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:442448763
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

Už je to dlouho, co jsem začal používat macrování kláves, tak jsem namacroval bhop na mouse5 (postranní tlačítka myši) a od té doby tak nějak používám macro bhop na snad všech GS serverech. Zatím jsem do dnes nedostal ban ani jednou za auto bhop, až teď od administrátora kosso, což mě překvapilo, jelikož v pravidlech macrování kláves zakázané není. Navíc jsem dostal ban pouze na JB serverech a pokud opravdu mám tedy nějaké bhop scripty, neměl bych dostat ban všude? Mě jde o to, že pravidla (cokoliv o cheatech, hackách či scriptování) jsem neporušil a dostal jsem ban na 168 hodin... :/ :(

Ne, nejsem VIP hráč.
overSCRIPT
Amatér
Amatér

[Vyřešené]Jailbreak (Jenom?) / kosso / yxnqwz

od Rumcajz » 14 pro 2019, 16:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak (Jenom?) / kosso / yxnqwz

Příspěvekod overSCRIPT » 14 pro 2019, 16:25

overSCRIPT píše:jelikož v pravidlech macrování kláves zakázané není.

Jen chci podotknout, že ani Valve (VAC) nebanuje za macro a vyjádřil se k tomu, že to nijak neřeší, jelikož se nejedná o script.
Macrování kláves funguje tak, že zmáčknete tlačítko a každých dejme tomu třeba 20ms to simuluje zmáčknutí klávesy, například ten space, no, dál si o tom hledejte informace klidně na fórech Steam Community.
overSCRIPT
Amatér
Amatér

Příspěvekod useless » 14 pro 2019, 16:42 VIP

Kód: Vybrat vše
2) Je zakázáno používat scripty (recoil, bhop ...)

Macro a script jsou synonyma. Delaji uplne to same, jen jinym zpusobem.

Banuji se vylozene ty co te nejak zvyhodnuji oproti tem co veci musi delat "rucne" a jde nejakym zpusobem dokazat ze to nedelas ty. Jedno jestli ma tvoje mys volne otacejici kolecko, dela to software od mysi, autohotkey, nebo nejaky cheat. Nezalezi co pouzivas, ale ze se zvyhodnujes - to se tresta.

Sam ses k uzivani priznal, takze ban ti rozhodne zustane. Je jen na JB protoze ma oddeleny banlist, pokud chces, nekdo ti ho muze dat i na zbytek no problemo :)
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod dominikkriz2323 » 14 pro 2019, 19:55

Ahoj, jelikož je to tvůj první ban za bhop, tak jsem ti délku banu snížil na 1 den. Doufám že se ponaučíš. Jinak to bude příště víc než 1 den.

Považuji za vyřešené.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
dominikkriz2323
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyřešené]Jailbreak (Jenom?) / kosso / yxnqwz

Příspěvekod overSCRIPT » 15 pro 2019, 12:36

Dokázat macro se dá tím, že je to méně přesné.
Navíc při bhopu čupím či begripuju.
Macro zakázané není, buď to napište do těch pravidel nebo mi dejte UB, nebudu mít ban za něco, co není nijak zakázáno.
Díky za pochopení, že jsou pravidla neúplná. :)
overSCRIPT
Amatér
Amatér

Příspěvekod overSCRIPT » 15 pro 2019, 12:38

A jestli je bhop zakázán celkově, tak proč a neměl by mít ban tak 75% hráčů? Není nijak dokázané, že mám bhop script, kdybych ho měl, tak samozřejmě se mi ten skok ne vždy vyčasuje správně, že?

A script není synonymum ke slovu macro, kdes na to přišel?
overSCRIPT
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 15 pro 2019, 13:48

Bhop nie je zakázaný, je zakázané robiť ho pomocou niečoho... Macro a script sa líšia len v detailoch, inak sa dajú pokladať za synonymá :) Pravidlá sú síce všeobecné, ale napísané sú dobre, v tomto prípade až až :)
K používaniu macra si sa priznal, takže to pokladáme za vyriešené :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod overSCRIPT » 15 pro 2019, 14:23

Pouze jsem napsal, že ho používám, nikde jsem přímo nenapsal, že ho používám na JB serverech nebo jak často, jestli vůbec na GS... A macro prostě není zakázané a není to script, stále musím používat myš a klávesnici, kdybych měl bhop script, nemusel bych zahýbat myší zleva do práva (taktéž známo jako strafe), u macra musím, jelikož bych časem skákal na jednom místě a určitě se mi to stalo nejméně 100x za mapu. Podívejte se sami na hltv.
Navíc bych rád zmínil, že scripty a háčky jsou VACem zakázáné, macro ale nebanují, což si teda uvědomte, že macro nemá nic společného se scripty, script za Vás dělá 100% práce, macro pouze SIMULUJE mačkání space, ale stále potřebují hýbat myší a abych dosáhnul vyšší přesnosti, občas si do toho čupnu.

V čem je podoba? V ničem. Ani VAC nebanují macrování kláves.
Tudíž je to asi stejně fér, jako ten bhop dělat sám, bez simulací. (pohyby myší nelze simulovat)
overSCRIPT
Amatér
Amatér

Příspěvekod overSCRIPT » 15 pro 2019, 14:33

Takže, neobjasnil jsem si dostatečně to, že macro nijak nezvýhoďňuje hráče a navíc ho nebanuje sám Válce, tudíž bych to mohl jít používat na jakýkoliv server s ochranou VAC, beze strachu.
V pravidlech je zakázáno používat scripty zvýhodňující hráče ve hře, mě macro vůbec nezvýhodňuje, navíc ani není potřeba cokoliv stahovat, lze si to nastavit ve Windowsu, jen stačí vědět kde.
Navíc, bhop dokážu udělat i bez macra, proč bych ale nemohl používat něco, co zakázané není?
A ano, pravidla nejsou dostatečná. Už jsem dostal ban třeba za to, že jsem za CT trochu zakřičel něco typu "nezábijej mě" a prý neschopnost CT, tím, že křičím jsem neschopný? Doplnit pravidla, díky.
overSCRIPT
Amatér
Amatér

Příspěvekod SwitchFavy » 15 pro 2019, 14:49

Všetko podstatné tu už bolo napísané, lock.
SwitchFavy
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Unban Žádost