I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Lady Melamori / Zm chronic 1

Příspěvekod SiDal » 16 pro 2019, 18:48

SID #10 "Lady Melamori" 1205 STEAM_0:1:61645405 21 09:24 12
mapa : zm_cpl_mill_kamp_final

Bezdôvodný kick v polke hry za camp v zbrojke ? to čo má znamenať .. od kedy sa tam nemôže campiť ? je to šúčasť mapy alebo nie ? žiadna textura nič ... bez upozornenia rovno kick ... človek sa tam snaží 20 min a príde hrdina a kick .. prosím vysvetlenie..ak mi tu bude niekto písať že je to zakázané aj keď neviem prečo tak tú mapu vymažte .. tu človek ide hádam kde čo na kt.mape môže .. kde sa môžem zacampiť .. na smiech
SiDal
Amatér
Amatér

Lady Melamori / Zm chronic 1

od Rumcajz » 16 pro 2019, 18:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Lady Melamori / Zm chronic 1

Příspěvekod akafukaelaluka » 16 pro 2019, 18:55 VIP

jasne ti bylo receno ze nemas kempit ve zbrojce, mas to napsane v pravidlech, ja i odyse sme ti to psali, tvoje chovani nebylo zrovna krasne, pokavat ti admin neco napise tak to udelej, a nenadavej na serveru.

kdyztak pravidla na webu
akafukaelaluka
Mistr
Mistr

Příspěvekod odyseenko » 16 pro 2019, 18:56 VIP

Kód: Vybrat vše
2019-12-16 18:40:46    v zbrojek sa nekempí.    Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1    zm_cpl_mill_kamp_final

Upozornil som vás. Môj primárny mód je Jailbreak. Avšak hrávam aj ZM. Minule som sa pýtal eXiho, ktorý je tiež ZM admin a má to ako primárny mód, že či je to zakázané. Odpovedal mi, že áno. Tým pádom to je pre mňa uzavretá vec. A prečo by sa to malo mazať? Nevidím dôvod.
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod SiDal » 16 pro 2019, 18:57

nemám čas čítať celý chat .. kto čo komu píše bohužiaľ .. pošli mi sem dôkaz o tom že ste ma upozornili ... lebo ja si myslím,že nie
ďakujem .-
a po ďalšie dôvod prečo tam nemôžem byť ? to ma zaujíma najviac .. je to súčas´t mapy ! keď sa niekomu niečo nepáči nieje to môj problém .. je mapa na serveri takže využívam celú mapu a nie sa pýtať kde môžem ísť a kde nie kks :D :D
SiDal
Amatér
Amatér

Příspěvekod SiDal » 16 pro 2019, 18:58

prečo by sa to malo mazať ? a prečo sa nemôže ísť potom do zbrojky keď nevidíš dôvod mazania mapy kt.nemôžeš plne využívať ?
SiDal
Amatér
Amatér

Příspěvekod Niggas » 16 pro 2019, 20:30

akafuka kde presne máš v ZM pravidlách zakázaný camp v zbrojnici ? Budem rád, ak mi pošleš odkaz, pretože to nieje pravda. Jediné, čo je v zbrojnici zakázané, je bugovanie dverí, aby sa nedali otvorit, čo sa ale podla popisu situácie nedialo.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod SiDal » 16 pro 2019, 22:39

to je predsa nezmysel ,že v mape kt.sa hrá je niečo zakázané že sa na nejaké miesto nemôže isť ... potom nech tam tá mapa nieje ... choď si zapnúť de dust 2 a je zakázané chodiť plant na B-čko také si dajte pravidlo z nudy.. a ešte sa čuduj že tam 20 min drvím a zrazu ma niekto kickne len tak .. to som mal asi poďakovať a nie sa čudovať nervozny a ešte aj nadávku jednu napísať joj ..

sa mi vidí že už niekto nevie čo od radosti .. ale neriešim .. to tu rozoberať kde kto môže ísť ... hrajte sa
SiDal
Amatér
Amatér

Příspěvekod Niggas » 16 pro 2019, 22:54

SiDal píše:to je predsa nezmysel ,že v mape kt.sa hrá je niečo zakázané že sa na nejaké miesto nemôže isť ... potom nech tam tá mapa nieje ... choď si zapnúť de dust 2 a je zakázané chodiť plant na B-čko také si dajte pravidlo z nudy.. a ešte sa čuduj že tam 20 min drvím a zrazu ma niekto kickne len tak .. to som mal asi poďakovať a nie sa čudovať nervozny a ešte aj nadávku jednu napísať joj ..

sa mi vidí že už niekto nevie čo od radosti .. ale neriešim .. to tu rozoberať kde kto môže ísť ... hrajte sa

Nech máš v tom jasno, píšem, že kemp ako taký v zbrojke zakázaný nieje, ale pokial dvere buguješ, mačkaním tlačidiel z vnútra, alebo si nalepený na dverách, tak to zakázané je, kedže vtedy sa tam zm nemajú ako dostat.

Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod odyseenko » 16 pro 2019, 23:03 VIP

Opakujem, bol som informovaný od ZM admina takto ,že sa tam nesmie kempiť, možno tam bol len komunikačný šum. Každopádne ja som len videl ako si tam a dvere boli napoly otvorené, možno sa len otvárali, možno si ich len blokoval, netuším. Kick si ale dostal samozrejme za to, že som mal mylné info. Do budúcna si dávaj pozor, pretože vieme o tebe, čo robíš a že zvykneš bugovať ;)

P.S. : Info pre tých, ktorí ma zase nazvú neschopným, primárne som JB admin, takže si svoje blbé poznámky nechajte, ale šak vieme, o kom je reč ;)
sú 4 ráno a ja nespím,

odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod PanterPJ » 17 pro 2019, 00:48

Přidávám se a také podávám stížnost přesně na tohoto admina, jak jsem adminovi slíbil, tak činím. Zde moje kopie ze zaslaného emailu oficiálně na gamesites... ;)

Dobrý den,
stěžuji si na admina, který mi, dle mého soudu dal neoprávněný kick, několikrát po sobě a poté následně i ban do chatu. Admina, ani nikoho jiného z hráčů jsem nijak slovně nenapadl, ani neurazil. Pouze jsem párkrát napsal do chatu "haha", z legrace. Admin mi začal "vyhrožovat", stylem "moc se nesměj", zeptal jsem se, co se jinak bude dít a on, že mě vyhodí ze serveru. Tak posléze učinil. A poté jsem napsal, že dnes dělá admina kdejaké kuře (myšleno, že se neumí ovládat a zneužívá své pravomoce). Poté jsem znovu napsal něco o kuřeti, nepřímo myšleno na něj, obecně napsáno do chatu a dostal jsem ban. Zcela jistě máte možnost si v konzoli projít chat. Žádám o prošetření incidentu a o případné potrestání admina nebo tedy o uvedení bodu, který jsem já porušil. Admin vyrukoval argumenty, že jsem údajně provokoval, toho si ale vědom nejsem, dle mého soudu jsem žádnou chybu neudělal a nic jsem neporušil, proto prosím o prošetření situace a o potrestání admina. Abych uvedl dostatek informací, jednalo se tedy o server Zombie Chronic 1, hráč Panter. A pochopitelně, jednalo se o uživatele Lady Melamori. A jako důvod uvedl údajné nadávky. Copak kuře je sprosté slovo nebo nadávka?! Kde to jsme, aby si takhle dokazoval "něco" funkcí? Evidentně má problémy se sebeovládáním. :lol:
Herní ID: VALVE_0:4:984695664
Předem děkuji za odpověď a doufám v to, že incident prošetříte.
PanterPJ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod odyseenko » 17 pro 2019, 01:17 VIP

Panter mal by si si založiť vlastnú sťažnosť, ale budiš...

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... player=828

Tvoj chat je otrasný, neustále provokuješ, vysmievaš sa hráčom atď. ... Nadávky sú preddefinovaný reason banu.
sú 4 ráno a ja nespím,

odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod SiDal » 17 pro 2019, 11:14

tak teraz som už aj dvere bugoval ... :D a argument že ma poznáte veľmi dobre že často niečo bugujem ma pobavil najviac .. podložený pravdivý dôkaz :D .. hovorím neriešim .. žiadny ss že ste ma upozornili v chate .. žiadny dúkaz či som niečo bugoval alebo nie proste len kick .. pre tvoje info celú dobu som campil v zbrojke v porte a nič som nepotreboval bugnuť..keď nejaký mamľas nevie kod to je vaša chyba a nie bugovanie ... ale ako hovorím neriešim ... už sa mi viac krát stalo že sa niekomu nepáčil môj skill ... ešte to vylepším a teším sa kedy prídeš ty relaxovať na server .. určite ti to spríjemním ako najlepšie viem :)

tému môžte zmazať .. ďakujem

Prajem pekný deň

edit by Odyseenko : aby sa to neotočilo proti tebe chlapče :) a hore som ti poslal, ako som ťa upozornil :)
SiDal
Amatér
Amatér

Příspěvekod Niggas » 17 pro 2019, 12:13

Sťažnosť ohľadom kempenia v zbrojnici je oprávnená a adminovy bolo vysvetlené, ako má v podobnej situácií postupovať.

Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod SiDal » 19 pro 2019, 12:01

edit by Odyseenko - hej všimol som si to preto som tam bol ... a teším sa

Niggas ďakujem za tvôj čas ...

tému môžte lock

pekný deň
SiDal