Zde můžete požádat u zrušení banu na serveru.

[Ubanned] BAN ZA CHEATY KTERÉ NEMÁM

Příspěvekod L0GiCMC » 16 pro 2019, 21:04

Jméno: L0GiC
jméno ve kře: Frodo Karamelka
stříleli na mě 3 borci nedokázali mě zabít jelikož jsem byl buglej , taky jsem střílel do 1 týpka 30 nábojů a taky ho to nezabilo
mám ban na rok
L0GiCMC
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Ubanned] BAN ZA CHEATY KTERÉ NEMÁM

od Rumcajz » 16 pro 2019, 21:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BAN ZA CHEATY KTERÉ NEMÁM

Příspěvekod Amaya » 16 pro 2019, 21:20 VIP

Ahoj L0GIC_MC,

Dôvod prečo som ti dal bol jednoznačný. Od otvorenia WL som dostával /report vždy s tvojím ID a popisom, že daný človek má takzvaný "GOD MOD". Informáciu nebolo možné overiť, nevidel som ťa pri tom.

Aktuálna situácia bola taká, že sa tam všetci začali boxovať, bol som účastníkom danej bitky aj keď nedobrovoľne, a všetci čo dostali KD (rag) tak sú v ten moment nesmrteľný (bug) aj keď do nich strelíš, nič sa im nestane. Celý čas si strieľal do nich (nebol dôvod, to by som tiež riešil) a v ten moment opätovali paľbu ostatný hráči. Ty si bol nesmrteľný, všetci do teba strieľali a nič sa ti nestalo. Potom čo tam každý začal kričať, že si nesmrteľný a začali písať v local_ooc že to mám začať riešiť si záhadným spôsobom padol na zem.

Nebyť neustáleho hlásenia /report na teba by som uvažoval o tom že by to mohol byť bug. V tomto prípade úplne VYLUČUJEM, že by to nebol tzv. "GOD MOD".

Amaya out.
Obrázek
Amaya
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod L0GiCMC » 16 pro 2019, 21:31

za 1. První do mě všichni mlátili zbilo mi asi 1 HP
Pak na mě začali střílet SMGčkem ( já nestřílel jako první) Zabili mého kámoše ( umlátili) začal jsem se s něma taky bít ( s tím Elfem jako první myslím) pak někdo vzal SMG a začal střílet v té době jsem si vzal pistol a střílel jsem na 1 hráče 30 ran jsem do něj ran. Pak asi 5 lidí střílelo byl jsem buglej ve stole nemohl jsem se ani hýbat. Všichni Křičeli on je nesmrtelný ale i tak se mi snižovala HP ale jenom o trošku. 10 m,inut předtím mě umlátil a zabil 1 z nich tak proč jsem v té době nebyl nesmrtelný? to nevím protože nemám cheaty. Sry jestli je to nějak zamotané ale dává to smysl cheaty nemám jestli chcete nějaké důkazy tak klidně. Děkuji za odpověd
L0GiCMC
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TheRohlikar » 17 pro 2019, 17:51

Dobrý večer,

shodli jsme se skrze logy a vysvětlení situace, že se opravdu jednalo o delay serveru, díky kterému "server nezaznamenal hit".
Administrátor jednal správně.

Dostaneš unban
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Unban žádost