I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] TotalusCZ survival1

Příspěvekod Megafon » 18 pro 2019, 00:07

Dobrý den rád bych touto cestou podal menší stížnosti na admina TotalusCZ
1. Důvod ke stížnosti je že se na mě bezdůvodně portnul v čase 22:44 prý aby si ověřil to, že jsem správně zadal příkaz /rtp upřímně lekl jsem se
2. Důvod ke stížnosti je o něco horší a tím je to že mě bezdůvodně nazýval feťákem prý to nemyslí vážně a je to ze srandy.
Omluvte mě pokud jsem admina nějak vyprovokoval nejsem si toho vědom, ale tento typ srandy mě vtipný nepřijde. Je to dětinské a admin by se takto chovat neměl. Mimochodem moc tomu neprospívala adminka majunka,která také dodala větu že jsme všichni fetaci.
důkazy http://leteckaposta.cz/834019942
Děkuji za přečtení
Megafon
Megafon
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] TotalusCZ survival1

od Rumcajz » 18 pro 2019, 00:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TotalusCZ survival1

Příspěvekod Majunkax » 18 pro 2019, 01:28 VIP

ahoj,

jelikož mě tu zmiňuješ, tak bych ti jen ráda napsala, že se ti omlouvám za to, že jsem celý server, tedy včetně tebe, nazvala feťáky. Už to dělat nebudu. :)

Hezký večer
Obrázek
Majunkax
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod TotalusCZ » 18 pro 2019, 01:51

Zdravím,

1. Port byl z důvodu toho, že si napsal do chatu něco jako "to sem nepochopil", a já to pochopil tak že ti nešlo rtp tak sem se na tebe portnul abych si ověřil zda ti to rtp šlo, což šlo, po té sem se ihned portnul pryč a nic ti neudělal. U tohoto bohužel sreen nemám ale myslel sem to opravdu tak že jsem ti chtěl pomoct.

2. Ano přiznávám nazval sem tě fetakem, ale opravdu sem se ještě nesetkal s někým komu by to vadilo, po té co si řekl že se ti to nelíbí, jsem ti napsal, že to nemyslím vážně a že už ti tak říkat nebudu, a už to tedy nebudu dělat, nikdy sem tím neměl v plánu myslet na někoho tuto "uražku" vážně. Přiložím ještě nějaké me screeny, kde jste se i naváželi do a-teamu (týka se to hlavně prvního screenu kde jste na maju když napsala že ji osku miluje reagovali tak že je na tom hodně špatně, což od vás nebylo vůbec pěkné), načež sem vás tedy ze srandy reagoval tím že jste fetaci. Ale jelikož uznávám že to tedy ode mě nebylo zrovna vhodné tak tedy přestanu hráče nazývat fetaky.

Tu sou mé screeny co sem si udělal : https://gyazo.com/collections/fb4993850 ... 27cc3acd9e

A když mluvíš o dětinskosti chci ti říct že to když se Osku zeptá co je to romantika a ty mu napíšeš že je to Roman co tiká, mi také nepřijde zrovna vyspělé . https://gyazo.com/9e4a8ad43dc91403e192c3d186b656dd

Přeji pěkný zbytek dne.

TotalusCZ
TotalusCZ
Minecraft Server admin
Minecraft Server admin

Příspěvekod ErbiCZ » 18 pro 2019, 23:13 VIP

Admini se takto určitě vyjadřovat nemohou a ani nebudou.

Adminům domluveno na TS.
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy