• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Admin práva na jb serverech
Název serveru: JailBreak
Nick ve hře: Panter Is Black
Nick na Forum: Panter Is Black
Věk: 15
Steam nick: markusko147
Steam ID: STEAM_0:0:525802279
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=370826
nějaké bany nebo prohřešky (GS, jiný portál): nějaké bany kdysi dávno byli hlavně na konkrečních portálech ale jinak žádný aktivní ban není
Něco o sobě: Asi každý by měl mě znát ale ale pro některé lidi se rád představím.
Jmenují se Marcus a je mi 15. trénovaní se psi a cestovaní. Popřípadě více info dodám kdyby někoho to zajímalo
Proč bych chtěl na GS admin? : Po těch x měsících jsem se vrátil zpět na csko na moje oblíbené servery no bohužel stále žádný admin na tyto mody nechodí a pp admin není nějak aktivní, ale snaží se tu byt každý večer u ppčka.
zdravem Black Is panter
Nick ve hře: Panter Is Black
Nick na Forum: Panter Is Black
Věk: 15
Steam nick: markusko147
Steam ID: STEAM_0:0:525802279
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=370826
nějaké bany nebo prohřešky (GS, jiný portál): nějaké bany kdysi dávno byli hlavně na konkrečních portálech ale jinak žádný aktivní ban není
Něco o sobě: Asi každý by měl mě znát ale ale pro některé lidi se rád představím.
Jmenují se Marcus a je mi 15. trénovaní se psi a cestovaní. Popřípadě více info dodám kdyby někoho to zajímalo
Proč bych chtěl na GS admin? : Po těch x měsících jsem se vrátil zpět na csko na moje oblíbené servery no bohužel stále žádný admin na tyto mody nechodí a pp admin není nějak aktivní, ale snaží se tu byt každý večer u ppčka.
zdravem Black Is panter

-
PatmanX5 - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Admin práva na jb serverech
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin práva na jb serverech
post980946.html#p980946
Nezakladať ďalšie žiadosti bolo myslené celkovo a všade. Nie, nedostaneš žiadne práva.
Stačí sa pozrieť na tvoje príspevky.
Zamietnuté.
Nezakladať ďalšie žiadosti bolo myslené celkovo a všade. Nie, nedostaneš žiadne práva.
Stačí sa pozrieť na tvoje príspevky.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1