• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Joseph / nadržiavanie
Odkaz na Steam profil admina: Tu je jeho SID, dúfam že bude stačiť: # 130 9 "J0s£pH™" STEAM_1:1:449743997 13:38 68 0 active 196608
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Pán Hrondass ma kolo pred screenom FREE HITOL keď som bol T úplný random hit, ja som povedal, že Hrondass ma hitol mal by to byť on, zabite Hrondassa! (Joseph mi dal mute za fake info- to ale teraz neriešim) ==> dal mi RH (random hit) a pán admin Joseph to absolútne neriešil dal iba spokojne mute mne hneď z fleku bez vysvetlenia a šance vysvetliť to a ďalšie kolo si já hitnem hrondassa (viď konzola) a následne zabijem keďže som videl že už je Traitor a admin JOSEPH mi odoberie karmu==> potrestá ma! Moje otázky sú: 1. Prečo nebol potrestaný aj Hrondass? 2. Prečo admin nepoužíva rovnaký meter na každého a prečo nadržiava? 3. Prečo mi ani nedal šancu na vysvetlenie a ani nejavil iniciatívu o vysvetlenie problému (pridal som si ho na steame a snažil som sa ho kontaktovať)
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: Tu je screen z kola https://ctrlv.cz/jvxo
Viem železo, že si možno povieš, že som uplakaný ex admin, ktorý nevie čo so sebou ale pravda je taká, že ja chcem aby spravodlivosť a pravidlá fungovali pre každého rovnako
Vďaka
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Pán Hrondass ma kolo pred screenom FREE HITOL keď som bol T úplný random hit, ja som povedal, že Hrondass ma hitol mal by to byť on, zabite Hrondassa! (Joseph mi dal mute za fake info- to ale teraz neriešim) ==> dal mi RH (random hit) a pán admin Joseph to absolútne neriešil dal iba spokojne mute mne hneď z fleku bez vysvetlenia a šance vysvetliť to a ďalšie kolo si já hitnem hrondassa (viď konzola) a následne zabijem keďže som videl že už je Traitor a admin JOSEPH mi odoberie karmu==> potrestá ma! Moje otázky sú: 1. Prečo nebol potrestaný aj Hrondass? 2. Prečo admin nepoužíva rovnaký meter na každého a prečo nadržiava? 3. Prečo mi ani nedal šancu na vysvetlenie a ani nejavil iniciatívu o vysvetlenie problému (pridal som si ho na steame a snažil som sa ho kontaktovať)
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: Tu je screen z kola https://ctrlv.cz/jvxo
Viem železo, že si možno povieš, že som uplakaný ex admin, ktorý nevie čo so sebou ale pravda je taká, že ja chcem aby spravodlivosť a pravidlá fungovali pre každého rovnako

Living on the high.
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
-
Only4Fun - Kazatelův učeň
[Zamietnuté] Joseph / nadržiavanie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Joseph / nadržiavanie
Nebudu sa tu vijadrovat.
áno vieme s akým Y sa to píše
-
Spartickka - Pokročilý
Tak stručne prehľadne a jasne, povedal som že sa idem odpojiť a šupol som sa do spectu pretože som tušil že spravíš nejaký prehrešok. Vošiel som do spectu a hneď kolo nato si bol t a označil si dvoch inno za traitorov. Hrondass mi povedal že to mám stebou riešiť že randomuješ kukol som konzolu a videl som, že si ho random hitnul nikdo mi nepovedal o kole predtým ktoré som si nekukal keďže mi stačilo to kolo. Toto je tak všetko. A ten mute považujem za opodstatnený.
- josep
- Amatér
Nikto ti o tom nepovedal? Kolo predtym som napisal do chatu ze "Hrondass ma random hitol vyrieste to prosim" alebo nieco v takom zmysle a nic si nevyriesil.. A aj do voicu som hovoril ze Hitol ma hrondass.. Stacilo pozriet konzolu a tam pekne vsetko bolo
Ale ty si moju poziadavku/oznamenie nechal tak a ked ti niekto povedal ze ja som niekoho random hitol tak zrazu si zbystril svoje adminske zmysly a zameral si sa namna... A ani bez upozornenia, priestoru pre vysvetlenie ani nic si mi nedal.. Iba si ingoroval to ze ma Hrondass random hitol a kvoli tomu ma aj odhalili ze som T.. Ja urobim toto iste a mne karmu odoberies a jeho nechas tak a este mu nadrziavas.. Fakt si stale nemyslis ze si nadrzoval Hrondassovi a ze ja som bol ukrivdeny? Nechcem ti nijak poskodit meno ani nic len ziadam aby si to normalne uznal, aby sa ukazala spravodlivost a nezaujatosť... Zrazu som ja ten najhorší.

Living on the high.
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
-
Nebudu sa tu vijadrovat.
-
Spartickka - Pokročilý
Pekný príbeh ale bez dema nemôžem posúdiť obzvlášť keď si už v jednej sťažnosti klamal.
Zamietnuté.
Zamietnuté.

-
ZelezoBeton - Profesionál
Re: [Zamietnuté] Joseph / nadržiavanie
S Josephom sme si to rozobrali cez PM a zhodli sme sa, že karma mala byť odobraná aj Hrondassovi nie len mne. Kedze Železo nemá o tom demo vyriešili sme si to s Josephom cez PM.. Môžeš *LOCK*
Living on the high.
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
-
• Stránka 1 z 1