I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] killermacka / Knife #1

Příspěvekod JayEden » 21 pro 2019, 20:50

1. Popis situace - Tento admin už mi několikrát dal bezdůvodný ban za údajné vlakování a také za nadávky (slova, které s nadávkami nemají nic společného). Tentokrát mi dal ban opět za "vlak" který se vůbec neuskutečnil, pouze hráč za mnou přeskočil přede mně zabil ho, a pak i já. Vysvětluje se to tím, že já neměl vůbec páru, že hráč bude přeskakovat a také tím že v tom čase už dávno reload měl. Za toto od něj dostávám ban dost často, kolikrát i anižby se něco stalo. Po X letech hraní tohoto módu jsem nikdy za toto ban neviděl. Sem tam mi furt píše urážlivé věci i po poprošení. [Žádám tedy aspoň o vysvětlení. / Jak jsem měl vědět že hráč za mnou bude přeskakovat, / Je tohle opravdu na ban? - :x ]

1.1 - Také kolikrát vidím že banuje za nadávky jen jednotlivé hráče, ostatní ignoruje, mohl by tedy být spravedlivý? :D :shock:

1.1 - 21. 12. 19 - 20:40 cca

2. Důkazy - Screenshot za zabanování: https://ctrlv.cz/BxvY * https://ctrlv.cz/7WsF

3. Prosím o unbanování, poučení/zrušení admina nebo o domluvu.
Obrázek
JayEden
Zkušený
Zkušený

[Vyriešené] killermacka / Knife #1

od Rumcajz » 21 pro 2019, 20:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: killermacka / Knife #1

Příspěvekod killermacka » 21 pro 2019, 23:03

Čau,hrac išiel na mňa na moste,zabil som ho,a ty si v zapati zabil mňa,viac k tomu nemám čo dodať,zajtra ak nájdem demo,tak ho pošlem. A hlavne buď rad,že neriešim s niekým tie tvoje blbosti čo robíš a ako provokujes,prídeš si zahrať,a keď sa odpajas a vieš,ze ti nedam Kick alebo tá neupozornim,tak napíšeš mačka je pi.. :)
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod killermacka » 21 pro 2019, 23:18

A pokiaľ dobre viem,hráč nepreskakoval,ale išiel na po okraji,a ty nie aby si pockal,ale just si ma musel zabiť,je to vidno aj na screene tu vzdialenost od rohu po moju mŕtvolu :) takže si vypočítaj akú reakciu som mohol mať pri okraji keď som stál,sekol som a zrazu tu,je to vidieť aj na mŕtvole,takže pekný pokus. Ty sa stazujes,ale doteraz ani raz si nenapisal sťažnosť,ale teraz hej lebo vieš že môžeš písať o rloade :) ostatné vlaky čo si dal boli z nervov.... A ešte k vlaku,keď píšeš že to nebol vlak,tak ti to vyvratim s fyzikou a matematikou.

Ten hráč ktorého som prvého zabil by musel skákať z ľavá do prava z jeho pohľadu,takže mŕtvola by mala spadnut do vody,coz jeho urobila,a keď to tak bolo ako píšeš,tak ja by som mal byť vytoceny do prava keď som sa otočil,a chcel ho zabiť v crosse,ale na tvojom screene je jasné vidno,že moja mŕtvola je presne v strede,takže hráč ktorého som zabil bol na tej úzkej hranici mosta ,teda na tej mensej,a ty si ma následne vlakol,čo ukazuje mŕtvola že je rovno :) Takže nt,za to klamstvo by som ti dal permu. Keby si nápisal sry,tak ti nedám Ban,ale chovas sa ako vol,a ešte tu places. Zajtra preposlem demo ak ho nájdem+ chat za ktorý si dostával bany,aby som uviedol všetko na správnu mieru.
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod JayEden » 22 pro 2019, 09:07

Ano, pošli to demo. To, za co jsem dostával bany ze začátku od tebe bylo za nadávky, ale poté už jen za slova co s tím namjí nic společného. Neodpověděl si ani na to, proč banuješ někoho a někoho zas ne. Tahle definice nedává hlavu ani patu. :(

Nech to na zkušenejších a inteligentnějších tady radši, zatim můžeš na kurt. :?
Obrázek
JayEden
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod killermacka » 22 pro 2019, 10:18

Neviem na čo narážaš ohľadom toho banovanie koho áno,a koho nie,ak sa mi hráč ospravedlní za vlak dajme tomu,tak ho nebudem zbytočne banovať,poznám celú komunitu na Knife,a ak s hráčom vychádzam a viem,že neporušuje pravidla,a neurobil to naschvál,a ospravedlní sa,tak to nebudem banovať. To dáva logiku nie?

K nadávkam,samozrejme ani teba nebanujem,ak niekomu napíšeš "drz hubu" "dement" a pod,ale ak to už smerovalo na mňa,tak je jasné,že si dostal mute. Ani iných hráčov samozrejme za to nebanujem,za podobné príklady čo som ti dal vyyšie alebo iné v rámci pravidiel,veď ľudia sa kde inde majú uvoľniť po ťažkom dni či už to bolo v škole,v práci,alebo ak sú to rodičia detí a prídu si zahrať,ak to je v rámci pravidiel a v rámci "slušnosti" akej takej,že to nikoho moc neuráža,tak som to neriešil nejako extra,max som napísal aby to troška inač formuloval. Dokonca ani tebe som nedával bany hneď keď si ma začal provokovať,kedže ´ta poznám a viem čo si za povahu tak som to prehliadal,a povedal som si že ak to je chvíľkové že sa chceš uvoľniť,tak prečo nie? Ale u teba sa to stupňovalo stále keď som bol na serveri,stále si išiel do mňa až kým nepretiekol pohár,a nedostal si ban.

S každým hráčom sa viem na serveri dohodnúť ak sa dá,a ak ty nemieniš rešpektovať pravidla,tak potom bohužiaľ sa nediv,že dostávaš bany.

V reálnom živote tiež musíš dodržiavať nejaké pravidla ktoré sú oveľa prísnejšie ako tu,či už doma,v škole,ak chodíš na brigádu tak to definujem ako prácu... A chápem aj to,ak si hráč príde na server a napíše niečo také,alebo ak trocha provokuje,ale nestupňuje sa to ako v tvojom prípade.

Ja osobne nemám za potrebu banovať hráčov za každú somarinu,kedže ako ty stále napadáš moju osobu s tým,že hrajem tenis,tak ja mám veľmi pevné nervy a psychiku tak isto,že mňa hráč ako ty,alebo v globále hráči čo ma provokujú tak ľahko nepoložia,ale ako už píšem vyššie,čo je veľa to je veľa.

Ja osobne ti dám radu,či si ju vezmeš k srdcu alebo nie,to nechám na teba,skús menej napádať moju osobu,rešpektuj "lepších" hráčov na serveri,tým myslím keď ťa niekto zabije tak mu hneď nezačni nadávať alebo urážať,provokovať prípadne,a uvidíš že v 3 bodoch si šplhneš jak u mňa tak u hráčov a to v situáciach. 1. Hráči ťa po príchode na server nezačnú hneď hejtiť že kto tu zas je,tým myslím tom,že ti budú písať "plačko je zas tu" a pod.
2.Nebudeš dostávať od bany odomňa,kedže sa troška dáš do pohody
3. Zlepšíš sa aj ty,čim menej nervov a písania,tým viac koncentrácie,a viac fragov.

Toľko k tomu.
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod JayEden » 22 pro 2019, 18:23

Píšeš opět kraviny, kdyby například fungoval tvůj styl "hráč se omluví, nebudu ho zbytečně banovat" tak mě instantně nezabanuješ, ;) - logika. Tvoje definice nejsou ničím podložené a z fyziky si asi dobrou známku neměl. Viz výše. Počkám na konečné rozhodnutí někoho kdo má aspoň průměrné IQ a dojde mu, že to na ban nebylo a a taky to že já jsem fakt nemohl tušit že mě někdo přeskočí. Demo si nedodal už další den jak si psal že dodáš, takže by bylo vhodné s k tomu vyjádřit když už, tak rozumně a nebo poslat to demo. To je vše, nehodlám tu číst tyto bludy. Viz. dnešek, byl jsi vlaknutý ale radši ses odpojil :roll: .

Byl bych rád za reakci někoho jiného než tebe, co o Csku ví něco jako o fyzice. :cry: :) Já se k Tobě už vyjadřovat nebudu. :lol:
Obrázek
JayEden
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod killermacka » 22 pro 2019, 20:34

Píšeš opět kraviny, kdyby například fungoval tvůj styl "hráč se omluví, nebudu ho zbytečně banovat" tak mě instantně nezabanuješ, ;) - logika.

Veď ani som ťa instantne nezabanoval,mal si čas napísať prepáč,ale miesto toho si napísal:
2019-12-21 20:41:00 byl rld. Gamesites.cz ^Knife server #1 1hp_pwr_full

Ja som čakal,prišlo toto,dostal si ban,to prešlo asi pol minúty.
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod eXtr3mer » 22 pro 2019, 21:18

Nechám Kuba aby sa na to pozrel a buď on alebo ja sem hodíme verdikt.
Do tej doby lockujem...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Kubeyy » 23 pro 2019, 09:55 VIP

JayEden píše: Sem tam mi furt píše urážlivé věci i po poprošení.

Ak ti teda píše urážlivé veci, tak mi pošli dôkaz, že to je naozaj tak a nevymýšľaš si.
Keďže tu mačka písal asi 2x, že to demo pošle, tak by som bol rád, aby ho už poslal. Zatiaľ je to slovo proti slovu. Odomknem to, ale chcem aby tu bolo iba to demo a dôkaz, že ťa uráža, nič iné.
CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
Kubeyy
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod killermacka » 23 pro 2019, 16:29

Demo mám,ale vypol som ho asi 3 kola skôr,takže tam není tá situácia.

Tu máš príklad ako sa správaš,a to podotýkam neriešim všetko čo píšeš,kedže ťa beriem s rezervou...

2019-12-19 18:44:24 píča mačka. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp_aztec

18 cl_killermackakiller 1 0d 00:00:21h 2019-12-17 18:57:44 0 0 0.00 0 - 0 0.0%

35 macka ty si kazdy duel prejel x 0d 00:00:00h 2019-12-16 19:42:04 0 0 0.00 0 - 0 0.0%

34 hnacka 0d 00:00:44h 2019-12-16 19:42:47 2 2 1.00 0 0.00 0 0.0%

37 citis se jak kocka 0d 00:07:13h 2019-12-16 19:38:20 6 7 0.86 0 0.00 0 0.0%

52 killerpejsek 0d 00:02:41h 2019-12-13 16:57:53 3 6 0.50 0 0.00 0 0.0%

50 kdyz si kocka, nejsi to ty 0d 00:01:42h 2019-12-13 17:00:45 2 5 0.40 0 0.00 0 0.0%

A ty sa cíť urazený ešte,kedže som na teba ako admin nepovedal krivé slovo :) Keby niesom admin,tak ťa na serveri tak preargumentujem,že sa ti hlava zatočí :)
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod JayEden » 24 pro 2019, 10:17

Všichni chceme vidět to demo, pošli ho laskavě. Ono takto jsem se choval s návaznostmi na chování tvé. Já jsem za to zabanovaný, ale ty za to zabanovaný být nemůžeš. Ještě dnes sem pošlu i to tvé. Ty máš jediný úkol, dodat demo. :lol:

A jak píšeš, situace tam není, měl by si být chytrý a najít si to ze záznamu serveru, ten nátáčí 24/7, pokud nevíš, takhle je už i jasné že to byl OPĚT Free Ban. :) ;)
Obrázek
JayEden
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod JayEden » 24 pro 2019, 10:25

Dodám to trošku později, nějak mi zmizeli bany od killermacky z banlistu KubH0 :D :lol: :?
Nevím jak je to možné, když sem píše že mně zabanoval za nadávky ale v systému to není.
Nebo vlastně, vždyť vím a Ty už asi taky :mrgreen: :lol: - https://ctrlv.cz/Gbpp

Proklikám si teda celý chat serveru. ;)
Obrázek
JayEden
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod killermacka » 24 pro 2019, 10:27

HLTV na Knife není :) pokud nevíš :)
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod killermacka » 24 pro 2019, 10:32

+ bany ti nenájde,kedže bol reset :) A prečo píšeš,že si dostal free bany? Prečo si sa nesťažoval vtedy ? Až teraz keď sa môžeš vyhovoriť na hráča,pritom to je obyčajné klamstvo,čo píšeš :)

e.Kub: Zase spam, dávam lock a večer tu bude verdikt, coloner mi ešte teda pošle do PM čo mal.
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Kubeyy » 25 pro 2019, 01:21 VIP

Aj keď admin nemá demo, podľa screenov a opisu situácie som názoru, že vlak bol.
Sťažnosť zamietam. Pekné sviatky
CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
Kubeyy
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Stížnosti na Adminy