• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadost Akademica na jailbreak serveroch.
Nick v hre: SokolIsMyCZ
Nick na fóru:SokolIsMyCZSokolIsMyCZ
Odkaz na profil: ucp.php
Vek: 16
Steam ID: STEAM_0:0:525802279
Sekcia, kde chcem robiť akademika: Jailbreak
Link na moje hlstast: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=370826
Prečo sa chcem stať akademikom: Chcel by som sa stať akademikom lebo nemám vek na admina a myslím si že by som vedel dokázať že zodpovednosť admina by som vedel uniesť. Samozrejme chcem pomôcť serverom a GS obzvlášt proti cheaterom... Irituje ma že ľudia si prídu zahrať a odreagovať a nejaký človek príde skaziť hru.. Žiaľ je to tak. Chcel by som pomôcť. Už to hrávam dlho (cca 7 rokov) no bol som mladý a vtedy som aj mával nervy na ľudí a aj niekedy dosť hrešil. Ale to už je zamnou.
Moje prehrešky:bany žiadne ale na 100% som nemal permu alebo ban za cheaty. Neviem či to napísať tu ale už som niekedy dnes som dal o admina No to som mal možno 10-13 rokov a už vtedy ma iritovali cheatery.. Nikdy som necheatoval za čo som rád. Na nič viac si nevzpomínam.
Bol som už niekedy akademik na CS 1.6 a na GS?: Nie nikdy som nebol akademik.
Ďakujem za prečítanie a dúfam že bude spätná väzba pozitívna. S pozdravom SokolIsMyCZ.
(ten nick ze som czech neplati som slovak iny nick ma nenapadol diki)
Nick na fóru:SokolIsMyCZSokolIsMyCZ
Odkaz na profil: ucp.php
Vek: 16
Steam ID: STEAM_0:0:525802279
Sekcia, kde chcem robiť akademika: Jailbreak
Link na moje hlstast: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=370826
Prečo sa chcem stať akademikom: Chcel by som sa stať akademikom lebo nemám vek na admina a myslím si že by som vedel dokázať že zodpovednosť admina by som vedel uniesť. Samozrejme chcem pomôcť serverom a GS obzvlášt proti cheaterom... Irituje ma že ľudia si prídu zahrať a odreagovať a nejaký človek príde skaziť hru.. Žiaľ je to tak. Chcel by som pomôcť. Už to hrávam dlho (cca 7 rokov) no bol som mladý a vtedy som aj mával nervy na ľudí a aj niekedy dosť hrešil. Ale to už je zamnou.
Moje prehrešky:bany žiadne ale na 100% som nemal permu alebo ban za cheaty. Neviem či to napísať tu ale už som niekedy dnes som dal o admina No to som mal možno 10-13 rokov a už vtedy ma iritovali cheatery.. Nikdy som necheatoval za čo som rád. Na nič viac si nevzpomínam.
Bol som už niekedy akademik na CS 1.6 a na GS?: Nie nikdy som nebol akademik.
Ďakujem za prečítanie a dúfam že bude spätná väzba pozitívna. S pozdravom SokolIsMyCZ.

-
SokolIsMyCZ - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žiadost Akademica na jailbreak serveroch.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1