• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Prox ban za nic??
Název tématu :.TTT1/PrOx_#
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561197998185553/
Popis situace/prohřešku admina:
Takže pojďme od začátku.
17:20 tady to vše začíná. Ještě nezačlo kolo a Prox byl afk, kolem něho byl jeden inocent a další VIP tuším to byl Beta. Poté začlo kolo a Beta zabil toho innocenta ale Proxe nechal žít. Prase v té době bylo kousek od těchto dvou hráčů. Předem řekl že hraje na zvuky protože slyšel jak někdo někoho zabil.
Šel dál a viděl jak je tam mrtvola a viděl u té mrtvoly Proxe. Logicky si tedy vyvodil že je to Prox (světě div se, byl to Prox).
Prox pak automaticky začal hned plakat že jak to mohl vedět. Prase mu odvětil že tam viděl neoznačenou mrtvolu a u ní Proxe. Asi každý by si odvodil že ju zabil Prox žj.
Po té prase dostal ban za "ghosting". Chtěl bych vědět jaký ghosting pane Proxi? Jediného koho má prase v přátelích jsem já a Raven. Já akorát došel na server kolo po tom a Raven jak lze vidět na demu je na druhé stránce mapy. Ano nemá se hrát podle zvuku, ale to němení nic na tom že nechápu za co dostal ban za Ghosting?
Pokud vím tak tohle má být klasifikováno jako random na traitora takže mínus 20 karmy?
Železo myslím že tady už musíš něco dělat, protože tohle bylo už přes čaru.
Důkaz o jeho pochybení: http://leteckaposta.cz/499486337
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561197998185553/
Popis situace/prohřešku admina:
Takže pojďme od začátku.
17:20 tady to vše začíná. Ještě nezačlo kolo a Prox byl afk, kolem něho byl jeden inocent a další VIP tuším to byl Beta. Poté začlo kolo a Beta zabil toho innocenta ale Proxe nechal žít. Prase v té době bylo kousek od těchto dvou hráčů. Předem řekl že hraje na zvuky protože slyšel jak někdo někoho zabil.
Šel dál a viděl jak je tam mrtvola a viděl u té mrtvoly Proxe. Logicky si tedy vyvodil že je to Prox (světě div se, byl to Prox).
Prox pak automaticky začal hned plakat že jak to mohl vedět. Prase mu odvětil že tam viděl neoznačenou mrtvolu a u ní Proxe. Asi každý by si odvodil že ju zabil Prox žj.
Po té prase dostal ban za "ghosting". Chtěl bych vědět jaký ghosting pane Proxi? Jediného koho má prase v přátelích jsem já a Raven. Já akorát došel na server kolo po tom a Raven jak lze vidět na demu je na druhé stránce mapy. Ano nemá se hrát podle zvuku, ale to němení nic na tom že nechápu za co dostal ban za Ghosting?
Pokud vím tak tohle má být klasifikováno jako random na traitora takže mínus 20 karmy?
Železo myslím že tady už musíš něco dělat, protože tohle bylo už přes čaru.
Důkaz o jeho pochybení: http://leteckaposta.cz/499486337
-
Spartickka - Pokročilý
[Vyriešené] Prox ban za nic??
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prox ban za nic??
Omlouvám se napsal jsem: "Je na druhé stránce mapy". Myslel jsem tím je na druhé straně mapy. Dík
-
Spartickka - Pokročilý
No, napíšu to ze svého pohledu.
Ještě důvod, proč to založil Spartickka je ten, že mi nejdou dema.
Na začátku kola dostanu detektiva, úplně vklidu. Slyším kousek od sebe střelbu, tak se tam vydám - začal jsem říkal, že hraji na zvuky, protože to dělám často. Došel jsem za nějaký křáč a vidím mrtvolu, Prox hned za ní (proč Prox žije a ten druhý ne?). Tak ho začnu hitovat, ale můj aim mi nedovolil zabít proxe, tak jsem se stáhl a označil jsem ho za traitora. Najednou vyběhli na mě 2 Traitoři Prox a ß, který mě zabil. Nahněvaný Prox, 100% rage se začal zlobit a hned začal na mě mluvit. Prox pak potkal innocenta, ani do něj nestřelil a nechal ze zabít.
Vysvětlil jsem mu, jak to bylo, nepomohlo to.
Ještě důvod, proč to založil Spartickka je ten, že mi nejdou dema.

Na začátku kola dostanu detektiva, úplně vklidu. Slyším kousek od sebe střelbu, tak se tam vydám - začal jsem říkal, že hraji na zvuky, protože to dělám často. Došel jsem za nějaký křáč a vidím mrtvolu, Prox hned za ní (proč Prox žije a ten druhý ne?). Tak ho začnu hitovat, ale můj aim mi nedovolil zabít proxe, tak jsem se stáhl a označil jsem ho za traitora. Najednou vyběhli na mě 2 Traitoři Prox a ß, který mě zabil. Nahněvaný Prox, 100% rage se začal zlobit a hned začal na mě mluvit. Prox pak potkal innocenta, ani do něj nestřelil a nechal ze zabít.
Vysvětlil jsem mu, jak to bylo, nepomohlo to.
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys
[/url]
-
PraseciRypacek - Zkušený
Prasa nebol si u toho killu, stalo sa to na druhom konci mapy nemôžeš potom tvrdiť že keď niekto stojí pri mrtvole je na 100% traitor.
Admin ťa mal poučiť ak si to robil opakovane mínus karma alebo mute ale toto má od ghostingu ďaleko.
Máš unban, vyriešené.
Admin ťa mal poučiť ak si to robil opakovane mínus karma alebo mute ale toto má od ghostingu ďaleko.
Máš unban, vyriešené.

-
ZelezoBeton - Profesionál
Re: [Vyriešené] Prox ban za nic??
Tak mi rekni proc byl na živu prox? Proc ho nezabil traitor, když toho hrace poblíž proxe ano? Mute za info, při kterém říkám, ze je traitor když je...
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys
[/url]
-
PraseciRypacek - Zkušený
Re: [Vyriešené] Prox ban za nic??
Z tvojho pohľadu v tom deme nemôžeš vedieť čo presne sa stalo lebo si tam pribehol asi 10s po vražde z druhého konca mapy. Telo nebolo označené čiže tam mohol ležať aj mŕtvy traitor a je to na otvorenom priestranstve čiže tých možných situácii je veľa.
Možno Prox zabil hráča čo po ňom strieľal a riešil to ako admin lebo boli obaja inocenti.
Možno sa ten hráč odpojil a ostala mu tam mŕtvola.
Možno T zabil Ino použil random teleporter a vymenil si miesto s afk Proxom.
A takto môžem pokračovať. Keď máš podozrenie máš tu situáciu viac preskúmať poprípade použiť taser a nie kričať KOS na prvého hráča čo stojí pri mŕtvole.
Možno Prox zabil hráča čo po ňom strieľal a riešil to ako admin lebo boli obaja inocenti.
Možno sa ten hráč odpojil a ostala mu tam mŕtvola.
Možno T zabil Ino použil random teleporter a vymenil si miesto s afk Proxom.
A takto môžem pokračovať. Keď máš podozrenie máš tu situáciu viac preskúmať poprípade použiť taser a nie kričať KOS na prvého hráča čo stojí pri mŕtvole.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1