• Stránka 1 z 1
(Prijaty)CHzB/Surf RPG/Žádost o Admin práva
Název žádosti: Žádost o Admin práva na server Surf RPG
Ahoj, rád bych si požádal a dostal šanci na admina. Už se to řešilo a nevím jestli se na to nezapomnělo. Žádám po necelých dvou měsících
Nick ve hře: CHzB (Někdy Chuligáni z Bazalů)
Nick na fóru: sockacz123
Nick na Steamu: CHzB
Steam ID: STEAM_0:1:244312338
Profil na fóru: sockacz123-u59264.html
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... yer=134168
Nějaké bany?: Jednou se na serveru Surf RPG odehrál incident, kdy jsem dělal hlouposti a dostal jsem BAN, ale tento ban mi byl odebrán z důvodu ,,unáhlení admina", ale i já jsem si vzal do hlavy, že jsem neměl psát to co jsem psal.... Poučil jsem se z toho a dobře vím, že tak se věcí neřeší.. No a nějaké BANy byly ještě na JB za FKs, ale to jak jsem před dvouma rokama začínal s JB, byl jsem nezkušený. Od té doby žádné BANy nebyly...
Něco o mně a mé osobnosti: Ahoj jmenuji se Radek. Jsem student druhého ročníku Střední školy Technické a Dopravní v Ostravě-Vítkovicích. Studuji obor Autotronik. Auta mě baví, ale taky někdy mám své dny, kdy si říkám proč jsem na tento obor šel. Rád chodím na fotbal a zřejmě asi víte komu fandím. No fandím týmu Fc Baník Ostrava. Co se týče mého koníčku tak je to rybaření. Rybaření miluji a nikdy tuto činnost nepustím k vodě, Je to nejlepší pocit sedět potichu v krajině, poslouchat zpěv ptáků a přírody. Do tohoto koníčku dávám vše své peníze a jsem s tím spokojen. Dále hraji CS 1.6 a další hry. Rád krmím taky penězi STEAM za různé hry atd. Dále rád jezdím na kole, koukám na filmy, hraji fotbal. Už dva roky se věnuji Fitness a toto mě docela taky dost baví. Někdy si zajdu na trénink MMA. Baví mě hrabat se v elektřině a dalších věcech ohledně auta atd. Poslouchám interprety jako je Separ, Tupac, Eminem atd.. Dále miluji psí rasu Labrador. Jednoho jsem měl, jmenovala se Tara, ale bohužel v únoru 2019 mi umřela
Proč bych chtěl na GS adminovat?: Rád se podílím na spolupráci a chci odsud vyhnat všechny ty co dělají na serverech bordel, chovají se neslušně atd.. Nemám to rád jak dojdu na serve a někdo má SH, WH, AB a další takové nesmysly. Chci, aby my hráči jsme se chovali důstojně a všichni stejně. Žádné porušování pravidel....
VIP: Bohužel, tento problém řeším, SMS oprátor mi zřejmě zablokoval funkci poslat vám SMS. Takže musím koupit VIP na CS:GO a vyměnit ho za VIP na CS 1.6. Bankovní kartu nevlastním.
To je asi tak vše. Chci vám popřát Šťastné a Veselé Vánoce, hodně dárku pod stromečkem a Štěstí do Nového roku 2020. Hlavně se nezmrzačte alkohol za to nestojí...
Děkuji za vyřešení této žádosti jak v Pozitivní nebo Negativní.
CHzB
Ahoj, rád bych si požádal a dostal šanci na admina. Už se to řešilo a nevím jestli se na to nezapomnělo. Žádám po necelých dvou měsících

Nick ve hře: CHzB (Někdy Chuligáni z Bazalů)
Nick na fóru: sockacz123
Nick na Steamu: CHzB
Steam ID: STEAM_0:1:244312338
Profil na fóru: sockacz123-u59264.html
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... yer=134168
Nějaké bany?: Jednou se na serveru Surf RPG odehrál incident, kdy jsem dělal hlouposti a dostal jsem BAN, ale tento ban mi byl odebrán z důvodu ,,unáhlení admina", ale i já jsem si vzal do hlavy, že jsem neměl psát to co jsem psal.... Poučil jsem se z toho a dobře vím, že tak se věcí neřeší.. No a nějaké BANy byly ještě na JB za FKs, ale to jak jsem před dvouma rokama začínal s JB, byl jsem nezkušený. Od té doby žádné BANy nebyly...
Něco o mně a mé osobnosti: Ahoj jmenuji se Radek. Jsem student druhého ročníku Střední školy Technické a Dopravní v Ostravě-Vítkovicích. Studuji obor Autotronik. Auta mě baví, ale taky někdy mám své dny, kdy si říkám proč jsem na tento obor šel. Rád chodím na fotbal a zřejmě asi víte komu fandím. No fandím týmu Fc Baník Ostrava. Co se týče mého koníčku tak je to rybaření. Rybaření miluji a nikdy tuto činnost nepustím k vodě, Je to nejlepší pocit sedět potichu v krajině, poslouchat zpěv ptáků a přírody. Do tohoto koníčku dávám vše své peníze a jsem s tím spokojen. Dále hraji CS 1.6 a další hry. Rád krmím taky penězi STEAM za různé hry atd. Dále rád jezdím na kole, koukám na filmy, hraji fotbal. Už dva roky se věnuji Fitness a toto mě docela taky dost baví. Někdy si zajdu na trénink MMA. Baví mě hrabat se v elektřině a dalších věcech ohledně auta atd. Poslouchám interprety jako je Separ, Tupac, Eminem atd.. Dále miluji psí rasu Labrador. Jednoho jsem měl, jmenovala se Tara, ale bohužel v únoru 2019 mi umřela

Proč bych chtěl na GS adminovat?: Rád se podílím na spolupráci a chci odsud vyhnat všechny ty co dělají na serverech bordel, chovají se neslušně atd.. Nemám to rád jak dojdu na serve a někdo má SH, WH, AB a další takové nesmysly. Chci, aby my hráči jsme se chovali důstojně a všichni stejně. Žádné porušování pravidel....
VIP: Bohužel, tento problém řeším, SMS oprátor mi zřejmě zablokoval funkci poslat vám SMS. Takže musím koupit VIP na CS:GO a vyměnit ho za VIP na CS 1.6. Bankovní kartu nevlastním.
To je asi tak vše. Chci vám popřát Šťastné a Veselé Vánoce, hodně dárku pod stromečkem a Štěstí do Nového roku 2020. Hlavně se nezmrzačte alkohol za to nestojí...
Děkuji za vyřešení této žádosti jak v Pozitivní nebo Negativní.
CHzB
Thanks <3
-
CHzB - Mistr
(Prijaty)CHzB/Surf RPG/Žádost o Admin práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CHzB/Surf RPG/Žádost o Admin práva
Pardon zapomněl jsem na věk..
Věk: 17
Minulá žádost: surf-rpg-admin-zadost-t213588.html
Nahlášení v PP: Myslím si, že celkem dost.
Věk: 17
Minulá žádost: surf-rpg-admin-zadost-t213588.html
Nahlášení v PP: Myslím si, že celkem dost.
Thanks <3
-
CHzB - Mistr
Re: CHzB/Surf RPG/Žádost o Admin práva
Síce si ťa neviem predstaviť ako admina dám ti šancu, ale musíš dohnať aktivitu lebo si nenahral za mesiac ani 10
hodín. Keď budeš mať 20 h napíš sem do topiku a pohneme sa ďalej.
Zatial v riešení.
hodín. Keď budeš mať 20 h napíš sem do topiku a pohneme sa ďalej.
Zatial v riešení.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex dj fero no icon
-
DeNto - Spamerův sluha
Re: (V riešení)CHzB/Surf RPG/Žádost o Admin práva
Ahoj, už bych měl mít. Co se týče VIP to budu kupovat zítra, protože mi na to dneska nezbylo bo jsem kupoval roomku na tsku a ikonku.. Přeji hezký zbytek dne...
Thanks <3
-
CHzB - Mistr
Pridaj si ma na steame a dohodneme sa čo ďalej, vip neni povinnosť.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex dj fero no icon
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex dj fero no icon
-
DeNto - Spamerův sluha
Dentoo píše:Pridaj si ma na steame a dohodneme sa čo ďalej, vip neni povinnosť.
Ok, no ja to jako povinnost beru

Thanks <3
-
CHzB - Mistr
Re: (Prijaty)CHzB/Surf RPG/Žádost o Admin práva
Prijaty, vitaj v A-teame.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA