• Stránka 1 z 1
[Z]FURIEN / flendis
Ahoj, rád bych si zažádal o práva na FURIEN serverech
Nick ve hře: pHx; flendis
Nick na fóre: flendis
Profil na fóre: KLIK
Věk: 18
Steam nick: pHx; FlendiS;
Steam ID: STEAM_01517375016
Hlstats: KLIK
Nějaké bany nebo prehrešky ( GS, jiný portál ): Hraju to cca po 2letech a musel jsem si založit nový steam účet, jelikož předchozí mi někdo ukradl. Na tomhle účtě jsem doposud nedostal žádný kick, natož ban
Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Vojta, je mi 18 let a pocházím z karlovarského kraje
Mezi mé koníčky patří fitness, MMA a hraní her
K csku jsem se vrátil zhruba po 2-3 letech a zase mě to chytlo, takže bych chtěl i nadále aktivně hrát a to nejčastěji na furien serverech.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat?: Odpověď je jednoduchá. Jelikož jsem na tomhle portále začínal hrát a velice jsem si oblíbil vaše módy a přístup k hráčům, tak byl vždy můj sen se podílet na chodu portálu
Na serveru často vidím hráče, kteří se nevhodně chovají a zdlouhavé screenování/točení a dávání na fórum je zdlouhavé, a hráči tím pádem mají možnost déle kazit hru ostatním hráčům. Tomu bych chtěl zabránit a zpříjemnit lidem "pobyt" na serveru 
Děkuji za váš čas a za pozitivní i negativní odpověď. Přeji všem krásné a veselé Vánoce
FlendiS;
Nick ve hře: pHx; flendis
Nick na fóre: flendis
Profil na fóre: KLIK
Věk: 18
Steam nick: pHx; FlendiS;
Steam ID: STEAM_01517375016
Hlstats: KLIK
Nějaké bany nebo prehrešky ( GS, jiný portál ): Hraju to cca po 2letech a musel jsem si založit nový steam účet, jelikož předchozí mi někdo ukradl. Na tomhle účtě jsem doposud nedostal žádný kick, natož ban

Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Vojta, je mi 18 let a pocházím z karlovarského kraje

Proč by jsem chtěl na GS adminovat?: Odpověď je jednoduchá. Jelikož jsem na tomhle portále začínal hrát a velice jsem si oblíbil vaše módy a přístup k hráčům, tak byl vždy můj sen se podílet na chodu portálu

Děkuji za váš čas a za pozitivní i negativní odpověď. Přeji všem krásné a veselé Vánoce

FlendiS;

- EVIP ---> Furien#3, Zombie Blood#1, JailBreak#2,DeathRun !!!
- VIP ---> Knife Server#3, Furien#9 !!!

-
flendis - Drbna
[Z]FURIEN / flendis
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FURIEN / flendis
Ahoj, aktivitu máš pěknou, ale co se mi nelíbí tak je tvůj chat, dost nadávek tam máš a spam. Zkus to zlepšit, taky není od věci sem tam někoho nahlásit do porušení pravidel a za měsíc si požádej znovu.
Zatím Zamítnuto.
Zatím Zamítnuto.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-