• Stránka 1 z 1
[Přijat] Slady / Arény 1v1
Nick na serveru: slady
SID: STEAM_1:1:444637575
Sekce, na které chci práva: Arény 1v1
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... ayer=76791
Bany, které jsem dostal: Žádné.
Něco o mně: Zdravím mé jméno je Matěj na internetu vystupuji pod přezdívkou slady. Bydlím v nedalekém městě u Prahy. Mezi mé koníčky patří hraní PC her. Momentálně studuji na SŠ.
Proč právě já: Na serveru jsem skoro každý den proto, abych se rozehrál nebo jen tak pro zábavu. Většinou tam trávím 1-2h denně (někdy i možná víc). Jsem ochotný pomáhat hráčům, který si s něčím neví rady.
Zkušenosti s CS:GO: CS:GO hraji už pár let. Na CS:GO mam skoro 2000 hodin. Nejradši hraju MM občas si zahraju i FACEIT, můj největší rank na MM byl DMG.
Případné poznámky: Žádné.
SID: STEAM_1:1:444637575
Sekce, na které chci práva: Arény 1v1
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... ayer=76791
Bany, které jsem dostal: Žádné.
Něco o mně: Zdravím mé jméno je Matěj na internetu vystupuji pod přezdívkou slady. Bydlím v nedalekém městě u Prahy. Mezi mé koníčky patří hraní PC her. Momentálně studuji na SŠ.
Proč právě já: Na serveru jsem skoro každý den proto, abych se rozehrál nebo jen tak pro zábavu. Většinou tam trávím 1-2h denně (někdy i možná víc). Jsem ochotný pomáhat hráčům, který si s něčím neví rady.
Zkušenosti s CS:GO: CS:GO hraji už pár let. Na CS:GO mam skoro 2000 hodin. Nejradši hraju MM občas si zahraju i FACEIT, můj největší rank na MM byl DMG.
Případné poznámky: Žádné.
-
Slady - Kolemjdoucí
[Přijat] Slady / Arény 1v1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Slady / Arény 1v1
Ahoj,
přidej si mě na steamu
V řešení.
přidej si mě na steamu

V řešení.

Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
-
robiNN - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1