• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] sensei // TTT
Nick na serveru: sensei
SID: STEAM_0:0:453986700
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 15 let
Mé HlStats: Tady
Bany, které jsem dostal: Tady
Něco o mně: Mé jméno je Šimon. Chodím na základní školu Komenského, 9. ročník. Bydlím v Královéhradeckým kraji, mezi mé záliby patří judo, hraní PC her
Proč právě já: Na serveru mám odehraný nějaký ten čas(3 účty, cca 3 roky). Znám dobře pravidla a myslím si, že bych byl
schopný serveru pomoci tím, že na serveru trávím většinu času na PC, takže bych měl čas na řešení hříšníků.
Jsem schopný na serveru trávit přes 3 hodiny, takže by nebyl problém s mojí aktivitou.
Zkušenosti s CS:GO: Pár let hraní, vím jak hra funguje.
Případné poznámky: Moje aktivita nebyla poslední dobou nějak dobrá, neměl jsem čas na hraní her, teď už mám.
Během doby co budu mít podanou přihlášku, budu znovu nahlašovat hříšníky
SID: STEAM_0:0:453986700
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 15 let
Mé HlStats: Tady
Bany, které jsem dostal: Tady
Něco o mně: Mé jméno je Šimon. Chodím na základní školu Komenského, 9. ročník. Bydlím v Královéhradeckým kraji, mezi mé záliby patří judo, hraní PC her
Proč právě já: Na serveru mám odehraný nějaký ten čas(3 účty, cca 3 roky). Znám dobře pravidla a myslím si, že bych byl
schopný serveru pomoci tím, že na serveru trávím většinu času na PC, takže bych měl čas na řešení hříšníků.
Jsem schopný na serveru trávit přes 3 hodiny, takže by nebyl problém s mojí aktivitou.
Zkušenosti s CS:GO: Pár let hraní, vím jak hra funguje.
Případné poznámky: Moje aktivita nebyla poslední dobou nějak dobrá, neměl jsem čas na hraní her, teď už mám.
Během doby co budu mít podanou přihlášku, budu znovu nahlašovat hříšníky
SI PIČA, ZUSTAŇ PIČOU.
-
MortySimon - Pokročilý
[Zamietnuté] sensei // TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: sensei // TTT
Nebudu se vijadrovat kde nemam.
-
Spartickka - Pokročilý