• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Chcel by som admina na servery JB
Nick ve hře: Chlieb
Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/id/ITKnedlik/
Věk: 14
Steam ID: STEAM_1:1:204855883 00:18 41 0 active 196608
Odkaz na váš HLstats: Neviem kde sa to hlada prosim o radu.
Proč chci akademika: Rád by som pomohol celému admin týmu, a dosť veľa sa my stáva že hrám JB a hráči bezdôvodne zabíjajú a kazia tu hru. Chcel by som jednoducho pomôcť JB aby tam bol čo najväčší poriadok.
Něco o mně: Bývam v Bratislava, konkretne v Stupave rád hrávam JB,FORTNITE,RUST,CS 1.6 A OSTATNE HRY. JB ma baví a chcel by som byť niekedy admin.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dal som FreeKill no keď mi to admin vysvetlil tak som si svoju chybu priznal. A raz som zabil neprávom admina ale hneď potom som mu nahlásil VD.
Proč chci akademika: Rád by som pomohol celému admin týmu, a dosť veľa sa my stáva že hrám JB a hráči bezdôvodne zabíjajú a kazia tu hru. Chcel by som jednoducho pomôcť JB aby tam bol čo najväčší poriadok.
Něco o mně: Bývam v Bratislava, konkretne v Stupave rád hrávam JB,FORTNITE,RUST,CS 1.6 A OSTATNE HRY. JB ma baví a chcel by som byť niekedy admin.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dal som FreeKill no keď mi to admin vysvetlil tak som si svoju chybu priznal. A raz som zabil neprávom admina ale hneď potom som mu nahlásil VD.
Pekny den prajem
-
Chlieb - Pokročilý
[Zamítnuto] Chcel by som admina na servery JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Chcel by som admina na servery JB
Ahoj.
Nesplňuješ podmínky pro přijetí.
Přesněji ještě musíš nahlásit 3 hříšníky do PP.
Pokud se někdo zeptá na tvé Steam ID, tak stačí jen napsat v tvém případě: STEAM_1:1:204855883. Zbytek není potřeba.
HLstats... Své HLstats najdeš, když klikneš na "Search", kam vložíš buď svůj nick nebo své SID. Pomocí HLstats můžeš najít každého hráče, co na GSku hraje a nějaké informace o něm ze serveru.
Takže pokud chceš najít své HLstats stačí dát do vyhledávání své SID nebo svůj nick... Pokud by ti to nešlo, tak mi napiš.
Tvé nejhorší prohřešky najdeš v Banlistu.
Tvůj banlist.
Pokud chceš do akademie, tak nahlas minimálně 3 hříšníky do PP. Poměrně nedávno si dostal ban za velké nadávky... dokaž že už se to nebude opakovat. Až si budeš jistý, že tohle všechno splňuješ, tak si můžeš požádat znova.
Pokud něčemu nebudeš rozumět, stačí se zeptat.
Zamítnuto.
Nesplňuješ podmínky pro přijetí.
Přesněji ještě musíš nahlásit 3 hříšníky do PP.
Steam ID:
STEAM_1:1:204855883
00:18 41 0 active 196608
Pokud se někdo zeptá na tvé Steam ID, tak stačí jen napsat v tvém případě: STEAM_1:1:204855883. Zbytek není potřeba.
HLstats... Své HLstats najdeš, když klikneš na "Search", kam vložíš buď svůj nick nebo své SID. Pomocí HLstats můžeš najít každého hráče, co na GSku hraje a nějaké informace o něm ze serveru.

Tvé nejhorší prohřešky najdeš v Banlistu.

Pokud chceš do akademie, tak nahlas minimálně 3 hříšníky do PP. Poměrně nedávno si dostal ban za velké nadávky... dokaž že už se to nebude opakovat. Až si budeš jistý, že tohle všechno splňuješ, tak si můžeš požádat znova.
Pokud něčemu nebudeš rozumět, stačí se zeptat.

Zamítnuto.
-
Janicka1114 - Kazatelův učeň
Re: [Zamítnuto] Chcel by som admina na servery JB
Chlieb píše:Nick ve hře: Chlieb
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=94784
Pekny den prajem
-
Chlieb - Pokročilý
• Stránka 1 z 1