• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Lucinka
Upravila som to omylom.
-
Paradizo - Zkušený
[Vyřešeno] Lucinka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lucinka
Ahoj Paradizo,
Písala som ti SPRAVU, omylom ( sama neviem popravde ako sa to stalo ) som editla tvoju sťažnosť za čož sa veľmi ospravedlňujem. Sťažnosť je v riešení a hneď skontaktujem vedenie zdali by sa ta správa nedala vrátiť. Ešte raz sa OSPRAVEDLŇUJEM.
Písala som ti SPRAVU, omylom ( sama neviem popravde ako sa to stalo ) som editla tvoju sťažnosť za čož sa veľmi ospravedlňujem. Sťažnosť je v riešení a hneď skontaktujem vedenie zdali by sa ta správa nedala vrátiť. Ešte raz sa OSPRAVEDLŇUJEM.
Když nemužeš tak pridej víc! 

-
Lucinka87 - Amatér
Omlouvám se, už se nebudu vyjadřovat, kde nemám. Už se to určitě nestane, dám si na to pozor!

- gagefranjo
- Kolemjdoucí
Budu jen doufat, že se to bude moci nějak z úprav vrátit nazpět, protože jsem to psal hodně dlouho.
Bohužel Tvoji omluvu nejsem schopen akceptovat, protože musíš udělat několik kroků, aby se Ti povedl tento kousek a vymazat mi celou zprávu. Chápal bych Tvoji chybu, kdyby to bylo na jednom kliknutí a opravdu se dalo splést. Jenže editnou zprávu, potom ji smazat a ještě potvrdit její úpravu není na jednu chybu z tvé strany.
Bohužel Tvoji omluvu nejsem schopen akceptovat, protože musíš udělat několik kroků, aby se Ti povedl tento kousek a vymazat mi celou zprávu. Chápal bych Tvoji chybu, kdyby to bylo na jednom kliknutí a opravdu se dalo splést. Jenže editnou zprávu, potom ji smazat a ještě potvrdit její úpravu není na jednu chybu z tvé strany.
-
Paradizo - Zkušený
Paradizo píše:Budu jen doufat, že se to bude moci nějak z úprav vrátit nazpět, protože jsem to psal hodně dlouho.
Když cituješ zprávu tak tu zprávu taky mažeš, takže se to lehce zamění. Takže ne, fakt to není něco kde bys musel 3x kliknout špatně jak tvrdíte. Akorát místo citovat klikneš omylem na upravit a je to. Taktéž se mi to stalo u jednoho náboru v GOčku cca 8 měsíců doztadu.
Já tu stížnost včera přečíst stihl a mám pocit, že to stihl i Gustík. Takže se nic moc nestalo.
K samotné stížnosti ať se teda pak vyjádří někdo jiný. Většina toho co jsi psal ohledně úbytku hráčů apod. byla vaše klasická sbírka nesmyslů. Proto nemá smysl se k tomu ani vyjadřovat.

Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
O úbytku hráčů byla snad věnována pozornost v jedné větě. Stížnost byla na Lucii, kde bylo dost jasně popsáno co se stalo, jak se to stalo a jak se chová.
-
Paradizo - Zkušený
Stížnost jsem si bohužel nepřečetl, předpokládám ale, že to bylo víceméně to, co jsi psal ve své ub žádosti.
Lucince již bylo "zpíváno" na TS ohledně jejího chování, i díky této stížnosti. Věřím, že se jak její, tak i tvé chování zlepší a nebudeme zde na fóru tak často potkávat.
Vyřešeno.
Lucince již bylo "zpíváno" na TS ohledně jejího chování, i díky této stížnosti. Věřím, že se jak její, tak i tvé chování zlepší a nebudeme zde na fóru tak často potkávat.

Vyřešeno.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [Vyřešeno] Lucinka
Paradizo píše:Upravila som to omylom.
Ale tak stane se, že jo!

-
BarryAtua - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1