I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Neschopnost jako CT i jako admin. JepiNkA

Příspěvekod Lentakschlebiko » 28 pro 2019, 22:20

Tak ! dám si s tím tu práci to sem napsat vzhledem k tomu že přístup admina/ky? JepiNkA je mi těžce nesympatický.

Začnu tím že vlastně celou dobu spamuješ voice vtipnými/nevtipnými připomínkami nebo debatami se svým evidentním kámošem (nick teď z hlavy nevím) takže T team neslyší příkazy simona. Další věc je ta že jsem za tvé přítomnosti na serveru viděl několik freekillů například to že simon používal klamavé výrazu typu "na slovíčko štart (slovák) začnete" "šššššštánok" následoval kill hráče co začal. Pokud se nemýlím tak tento způsob hry je zakázaný. Další věc je že velice zřídka sleduješ chat. Respektive sleduješ ho jen v momentě kdy ti někdo začne nadávat (jako já) na místo toho mi to teda nějak objasnit dokud jsem byl ještě klidný mi dáš BAN za nadávky. FK co jsi dala mě je ten že simon řekl jděte na "tuhle" zeď a následně po pár vteřinách doplnil "půjdete na mé střely" a následně do té zdi střelil ale střelil do ní v momentě kdy ještě někteří hráči (jako já) tudíž nemohli z toho úhlu vidět kam ten simon střelil, načež jsem si lehce odstoupil abych viděl kde teda ty střely má a v tom momentě i simon pochopil že jsme to vidět nemohli tak tam střelil znova ale to už mě bylo k ničemu protože si mě mezi tím stihla zabít, čemuž se i simon podivil ale dál to neřešil. Dál jsem si nevšiml že by jsi se nějak zajímala o to jestli mají CT hráči mikrofony. A to že se pohybuješ jak jen to říct - otravně ? Omezuješ pohyby CT hráčů a zbytečně nebezpečně se přibližuješ k T hráčům ... to už je v podstatě bezpředmětné v tuto chvíli.

Vlastně si na tebe asi ani nechci stěžovat, nechci aby jsi za to měla nějaký postih. Chci aby jsi si uvědomila že ta hra má být hlavně zábavná pro všechny zúčastněné takže je občas na místě přehlédnout malé avšak logické věci jako to že ti vězeň odstoupí od zdi aby se podíval kam vlastně má jít.

Je mi naprosto jasné že jsi nezažila zlatou éru této hry a typy serveru Jailbreak. Kéž by šlo dohledat záznamy toho jak hrával třeba bývalý admin Wulfík nebo Axor. Člověk se celé dny a noci jen smál za monitorem. Od takových lidí by jsi se mohla učit.

Pokud by jsi mi nevěřila mrkni se na záznam 20312-1912282100-jail_arctic.dem.zip já se se stahovanim a přehravanim trápit nebudu.

Měj se hezky a zkus občas pustit ukazováček z levého tlačítka myši.
Lentakschlebiko
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]Neschopnost jako CT i jako admin. JepiNkA

od Rumcajz » 28 pro 2019, 22:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neschopnost jako CT i jako admin. JepiNkA

Příspěvekod MlokSkvrnity » 28 pro 2019, 22:29

:D :D :D :D nebrec :D :D :D :D
MlokSkvrnity
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Lentakschlebiko » 28 pro 2019, 22:34

MlokSkvrnity píše::D :D :D :D nebrec :D :D :D :D

:D začínáš se mi líbit - jak mi to hned oplácíš brzy budem kámoši :D
Lentakschlebiko
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Jepi » 28 pro 2019, 22:57

Nazdar,
tak předem já voice nespamuju, pokud se s někým bavím, tak se sem tam směju tak samo jako vy ostatní hráči. Nevím co máš semnou za problém a mozná si hrál za éry nějakých hráčů, které si zde uvedl to jsem hrála i já, ale bohužel asi na jinem JB. Pokud si odstoupil od stěny, na které si měl být to je už tvůj problém já si tuto situaci z hlavy nepamatuji vzhledem k tomu, že jsem se nepodívala ještě ani na demo. Každopádně já se k hráčům začala chovat tak, jako se oni chovají ke mě. Nechávala jsem vás všechny v pohodě hrát dále i když jste byli sprostí a upozornila jsem vás 3x jiný admin by ti po prvním upozornění potom už dal třeba ban :). Vzhledem k tomu, že jste někteří z vás provokativní a dost toxic, tak vás banuji tak, jak si to zasloužíte. Dnes jsem vyhledávala svého hlsa přesně "asdf" ten byl offline, tak jsem to řešila s vedením Gamesites.
Nebudu vám tolerovat to, že do mě rypete a jste na mě hnusní. Proč si nepožádate o práva vy, když jste tak chytří? Vždycky máte plnou pusu keců jenom...A k tomu, že já se přibližuji k T hráčům, to se možná stane nechtěně. Jsem taky jen člověk, nejsem robot. Tak si někteří už poklepte na čelo :-) A díky za připomínku zde na foru. Měj se hezky :roll:
JepiNkA

Nikdy nedopusť, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry.:-)
Jepi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Jepi » 28 pro 2019, 23:02

Ještě k těm mikrofonům pokaždé se ptám, jestli mají ct mikrofon, které neznám ať to je hned nebo třeba 3 kolo kdy si nejsem už jistá. Tak tady nepiš nějaké blbosti, co nejsou pravda. Stížnost psát nechceš, tak si mi to mohl napsat třeba do zpráv :-). Ale díky. :geek:
JepiNkA

Nikdy nedopusť, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry.:-)
Jepi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod asdfJB » 29 pro 2019, 10:14 VIP

Adminka Jepinka aj cez svoje chyby, ktorých sa dopúšťa každý, vždy za mojej prítomnosti na serveroch riešila situácie a pripomienky od hráčov takmer permanentne a správne.

Pri situácii, kde si odstúpil od steny si mal podľa vlastných slov dostať kill, takže neviem, čo si tým chcel povedať. Ďalšia vec je, že keď ťa niekto zabije, tak ty ako hráč máš právo požiadať SLUŠNE o vysvetlenie killu a to CT je povinné ti povedať, alebo napísať do chatu, prečo ťa zabil.

Ak máš naozaj pocit krivdy, tak ťa žiadam o vyčasovanie toho dema, ktoré si priložil a ja si prípadné chyby s Jepinkou prejdem.

Máš nato 24 hodín, ak nie, tak to tu editnem na zamietnuté.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Lentakschlebiko » 29 pro 2019, 16:44

Ahoj, klidně to uzavři hned, svoje už jsem si řekl.
Lentakschlebiko
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy