• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]LOLOPUSKA
Prosím LOLOPUSKA aby jsi mi vysvětlil/la v kterém přesně bodě jsem ti nadával !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????????????????????????????
Bohužel jak jsem byl vzteklej - tak jsme si konzoli nafotil tak že tam část textu chybí. Už si nepamatuju kde a jak se dohledává chat ze serveru takže když mi to někdo řekne opravdu velice rád si to tam celé najdu.
Fotky konzole - http://leteckaposta.cz/282778414
Moc rád si o tom popovídám na Teamspeaku takže až si to tu přečteš budu moc rád za nazev roomky kde tě najdu.
Děkuji.
Nechápu proč musím každý den psát stížnost na forum ohledně toho že někdo - kdo se neumí chovat - tvrdí o mě že se neumím chovat.
Bohužel jak jsem byl vzteklej - tak jsme si konzoli nafotil tak že tam část textu chybí. Už si nepamatuju kde a jak se dohledává chat ze serveru takže když mi to někdo řekne opravdu velice rád si to tam celé najdu.
Fotky konzole - http://leteckaposta.cz/282778414
Moc rád si o tom popovídám na Teamspeaku takže až si to tu přečteš budu moc rád za nazev roomky kde tě najdu.
Děkuji.
Nechápu proč musím každý den psát stížnost na forum ohledně toho že někdo - kdo se neumí chovat - tvrdí o mě že se neumím chovat.

- Lentakschlebiko
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté]LOLOPUSKA
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: LOLOPUSKA
Snažil som sa Ti v kľude vysvetlil, že miesto, kde si stal, nie je čiara. To, že nepoznáš pravidla servera jedna vec a to, že následne presviedčaš admina a ostatných hráčov, že si dostal FK, pretože nikto nepozná pravidlá lepšie ako ty vypovedá už o inom.
Keď už však máš potrebu všetko komentovať, poradím Ti 2 varianty ako pri podobnej situácii môžeš nabudúce reagovať.
1. Ok, beriem na vedomie, budem si to pamatať.
2. Nejak sa mi to nezdá, overím si to u hlsa alebo na webe.
Určite nie takto :
No a čo sa banu týka, dostal si ho presne za túto poznámku :
Len v rýchlosti som si prešiel Tvoj hlstats a v chatlogu máš teda pekné perly. Ak chceš na serveri hrávať bez obmedzení (rozumej ban na chat) odporúčam Ti tvoje správanie prehodnotiť.
To teda neumíš
Keď už však máš potrebu všetko komentovať, poradím Ti 2 varianty ako pri podobnej situácii môžeš nabudúce reagovať.
1. Ok, beriem na vedomie, budem si to pamatať.
2. Nejak sa mi to nezdá, overím si to u hlsa alebo na webe.
Určite nie takto :
2019-12-29 17:43:53 neumis to hrat stejne jako on nevim jestli jsem si na tebe ted ztezoval na foru.
No a čo sa banu týka, dostal si ho presne za túto poznámku :
2019-12-29 17:44:30 jsi uplne mimo jako vetsina adminu.
Len v rýchlosti som si prešiel Tvoj hlstats a v chatlogu máš teda pekné perly. Ak chceš na serveri hrávať bez obmedzení (rozumej ban na chat) odporúčam Ti tvoje správanie prehodnotiť.
To teda neumíš

-
Habs - Spamer
Hele víš co, kašlu na to. Je úplně jedno jestli si budu stěžovat i kdybych na to měl svatý důvod, protože alibismus vás všech je k smíchu. NIKDY NIKDO neuzná vinu na straně admina. Měl by jsi jít do politiky protože tam se taky umí každý ze všeho vykecat. Mám známého právníka a víš jak se obhajuje u soudu člověk co zabil oba své rodiče ? "Ale pane soudce podívejte se na něj on je sirotek" ...
Nevěřím sám sobě že ztrácím čas zaobíráním se hádáním o kravinách v online hře kterou hraju po večerech když mám v garáži moc velkou zimu na to abych v ní něco dělal. Je to asi způsobené nějakou lidskou podstatou a záští co v sobě máme každý od počátku věků. No představ si že čekáš celý kolo než začneš zase hrát a pak ti někdo dá FK a ty se o něm začneš hádat v mezích slušného chování aniž by jsi používal všechna ta označení co pro něj máš v hlavě připravený a ten dotyčný ti stejně dá BAN za nadávky - které neproběhly.
I teď bych to nejradši zakončil něčím jako "jdi do ****** ty ****** " . Abych se cítil jako že jsem ti to fakt nandal tou klávesnicí.
Děkuji ti za vysvětlení. Příště si na to dám pozor. Omlouvám se a přeji ti šťastný nový rok.
ty ******.
Nevěřím sám sobě že ztrácím čas zaobíráním se hádáním o kravinách v online hře kterou hraju po večerech když mám v garáži moc velkou zimu na to abych v ní něco dělal. Je to asi způsobené nějakou lidskou podstatou a záští co v sobě máme každý od počátku věků. No představ si že čekáš celý kolo než začneš zase hrát a pak ti někdo dá FK a ty se o něm začneš hádat v mezích slušného chování aniž by jsi používal všechna ta označení co pro něj máš v hlavě připravený a ten dotyčný ti stejně dá BAN za nadávky - které neproběhly.
I teď bych to nejradši zakončil něčím jako "jdi do ****** ty ****** " . Abych se cítil jako že jsem ti to fakt nandal tou klávesnicí.
Děkuji ti za vysvětlení. Příště si na to dám pozor. Omlouvám se a přeji ti šťastný nový rok.
ty ******.
- Lentakschlebiko
- Kolemjdoucí
Neurážaj Adminov a nebudeš trestaný. So simple...
S Habsom som bol na TSku, situáciu vyhodnotil nie ako osobnú urážku, ale ako dehonestovanie väčšieho množstva Adminov.
Takisto súhlasím aj s tým, čo ti navrhol. Pokiaľ nabudúce nebudeš mať pochopenie pre výklad pravidla, ktorý ti dáva nejaký Admin, neváhaj mi napísať. Určite si na teba nájdem čas.
Sťažnosť zamietnutá.
S Habsom som bol na TSku, situáciu vyhodnotil nie ako osobnú urážku, ale ako dehonestovanie väčšieho množstva Adminov.
Takisto súhlasím aj s tým, čo ti navrhol. Pokiaľ nabudúce nebudeš mať pochopenie pre výklad pravidla, ktorý ti dáva nejaký Admin, neváhaj mi napísať. Určite si na teba nájdem čas.

Sťažnosť zamietnutá.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1