• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Wai/ JB3
Název tématu: Wai Jb 3
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/wai_smurf/
Popis situace/prohřešku admina: Ve hře jsem se jmenoval Hej? ^_^ (čti pej) admin mě upozorňil at si jméno změním, já jsem se ho slušně zeptal proč, nedokázal odpovědet.. Poté jsem se připojil k ct do mikrofonu jsem se admina zeptal proč to udělal řekl mi že mám nevhodné jméno. Podle mě mi jméno změnit nemohl, admina to neuráželo.
Důkaz : http://leteckaposta.cz/238917136 0-3 kolo
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/wai_smurf/
Popis situace/prohřešku admina: Ve hře jsem se jmenoval Hej? ^_^ (čti pej) admin mě upozorňil at si jméno změním, já jsem se ho slušně zeptal proč, nedokázal odpovědet.. Poté jsem se připojil k ct do mikrofonu jsem se admina zeptal proč to udělal řekl mi že mám nevhodné jméno. Podle mě mi jméno změnit nemohl, admina to neuráželo.
Důkaz : http://leteckaposta.cz/238917136 0-3 kolo
-
FerdaMravenec11 - Pokročilý
[Vyřešeno] Wai/ JB3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Wai/ JB3
Ty obcházíš ban, po upozornění, ať si změníš jméno, jelikož furt provokuješ ti nestačí?
Dostáváš bany, obcházíš další, provokuješ a ještě hážeš stížnost?
PS: Ghostíš se s dinem na tsku a ještě si myslíš, že jsi nenápadný? Dáš mu free vd + včera dáš naschvál box, aby mě zboxoval.
Dostáváš bany, obcházíš další, provokuješ a ještě hážeš stížnost?
PS: Ghostíš se s dinem na tsku a ještě si myslíš, že jsi nenápadný? Dáš mu free vd + včera dáš naschvál box, aby mě zboxoval.
········································································
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Vedení gameproject.eu
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Vedení gameproject.eu
-
GuessWho - Sponzor
Patriku, velice rád ti to řeknu. Nikdo, ale fakt nikdo tě nemá na serveru rád a dnešní stížnosti to dokazují že to prostě nezvládáš. Odstup z pozice admina dobrovolně protože oni tě budou huntit a dřív nebo pozdíš prostě poletíš. Je to jako donést prsten z pána prstenů do Mordoru, težký ale realný úkol kdy to dokázal Frodo Pytlík. Oni se nevzdají a já ty kluky podporuju takže očekávej čím dal víc stížností na tvou osobu jelikož to nezvládáš. Chlapci nevzdávejte se, sem tam vám s tím pomužu a taky sem něco hodím. Díky za přečtění a prosil bych železa nebo někoho kdo se na to dívá nechte to tu aspon hodinu dík xd
-
Spartickka - Pokročilý
Spartickka píše:Patriku, velice rád ti to řeknu. Nikdo, ale fakt nikdo tě nemá na serveru rád a dnešní stížnosti to dokazují že to prostě nezvládáš. Odstup z pozice admina dobrovolně protože oni tě budou huntit a dřív nebo pozdíš prostě poletíš. Je to jako donést prsten z pána prstenů do Mordoru, težký ale realný úkol kdy to dokázal Frodo Pytlík. Oni se nevzdají a já ty kluky podporuju takže očekávej čím dal víc stížností na tvou osobu jelikož to nezvládáš. Chlapci nevzdávejte se, sem tam vám s tím pomužu a taky sem něco hodím. Díky za přečtění a prosil bych železa nebo někoho kdo se na to dívá nechte to tu aspon hodinu dík xd
Michale ty jsi teda pořádná roztleskávačka. Nechceš někdy přijít ke mě na šachový turnaj mě podporovat?
-
Trejtr - CS:GO Admin
Dušane néé díky tohle je strašně nudnej sport. Díky za nabídku ale ne.
-
Spartickka - Pokročilý
Spartickka píše:Dušane néé díky tohle je strašně nudnej sport. Díky za nabídku ale ne.

Jinak nemusel by jsi otravovat i JB adminy, to jsem ti já nestačil?
-
Trejtr - CS:GO Admin
Zamykám, začíná se to tu množit zhrzenými děcky.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
Když jdete na server za účelem provokovat, nesmíte se pak divit, že dostáváte tresty.
Pokud budete nadále chodit na server za účelem provokovat a nikoliv za účelem hrát, budete dostávat delší bany..
Vyřešeno
Pokud budete nadále chodit na server za účelem provokovat a nikoliv za účelem hrát, budete dostávat delší bany..
Vyřešeno
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
• Stránka 1 z 1