[Z] Skille / Survival / Admin

Příspěvekod KellerCZ » 31 pro 2019, 01:37

Zdravím chtěl bych požádat o funkci admina na survival serveru :)

1. Nick na serveru : skille ( dříve skilleLP před 2 rokami )
2. Věk : 21 let
3. Aktivované EVIP : Ano
4. Přestupky na survival serveru : možná před 2 rokami ničení přírody což bylo tak 1 víckrát určitě ne, ale přesně si to nepamatuji.
5. Denní aktivita : 2-4h jak kdy
6. Přestupky mimo gamesites : Žádné
7. Něco o sobě : Ahoj jmenuji se Matěj , momentálně dodelavam nástavbu na elektrikare , a jsem profesionální sportovec ( cyklistika MTB ) Je to přibližně 2 roky co sem nehrál MC vůbec a říkal sem si ze se vrátím zpět a taky se to stalo nedávno koupil sem si EVIP , několik hráčů a hlavně admin teamu mě dost znají jako aktivní hráč a stavitel měst :D
8. Komunikace : Není problem zajít na TS na řeč ( Chodival sem tam taky kdysi ) To bude asi vše děkuji za odpovědi ,...
By skille
KellerCZ
Amatér
Amatér

[Z] Skille / Survival / Admin

od Rumcajz » 31 pro 2019, 01:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Skille / Survival / Admin

Příspěvekod DogeTennant » 01 led 2020, 21:29 VIP

No, kromě toho že je ta žádost trošku mimo vzor, tak mě ještě zaráží

Přestupky na survival serveru : možná před 2 rokami ničení přírody což bylo tak 1 víckrát určitě ne, ale přesně si to nepamatuji.

To mě zaráží protože jak na účtu, který používáš teď, tak na účtě skilleLP máš několik banů a několik celkem dost vážných.

Na účtě skilleLP pak dost často bany za Provokaci a Nadávky, což si celkem pamatuju že si býval impulzivní. Řekl bych ale, že s tím ses celkem změnil, protože tě na serveru sleduju a i když tě někdo uráží, tak neurážíš zpátky, což si u "starého" skilleho nedokážu představit. :D

Každopádně bych tomu ještě nějaký čas dal, příště správný vzor a možná nevynechat tu tunu banů co tam máš. :D

Pomáhej hráčům na serveru a za měsíc si můžeš požádat znovu.

Zamítnuto
ObrázekObrázekObrázekObrázek
DogeTennant
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA

Zpět na Nábor Adminu