• Stránka 1 z 1
Děkuju Vám
Ahoj,
dnešním dnem končí rok 2019 a začíná rok 2020, a chtěl bych říct, že si strašně vážím roku 2019. Jako každý rok jsem na Gamesites nahrál hoooodně hodin a strávil jsem spoustu krásných chvil. Ale tento rok byl pro mne zlomový, poprvé jsem se zaregistroval na foru, nahlásil někoho do PP. Tím to ale jen začalo. Snažil jsem se na GS něčeho dosáhnout, a povedlo se mi to. Tak moc jsem se snažil, až jsem se stal Akademikem, to pro mne byl velký zlom, pořád a pořád jsem se snažil, až jsem se se svým úsilím dostal na post Administrátora. Byl jsem ten nejšťastnější člověk na světě, měl jsem okolo sebe plno úžasných lidí a plno lidí jsem poznával. Rok 2019 byl pro mne na GS ten nejlepší, chtěl bych Vám za to poděkovat, že jste mi umožnili posunout se vpřed na tak úžasném portále. Plánuju zde hrát i nadále, protože to patří do složky mého života. Ještě jednou Vám chci poděkovat, jste super a Všem přeju krásný a parádně oslavený Nový Rok, ať se Vám tento rok vydaří a splní se Vaše přání, jako se tento rok splnil mě, a jděte si tvrdě za svým cílem, protože se to vyplatí. Mě se to vyplatilo, a jsem za to neuvěřitelné rád, protože moje chvíle v Administraci byly nezapomenutelné. Mám Vás všechny rád, přátelé.
With us you will be the best!
-DiNooo9
dnešním dnem končí rok 2019 a začíná rok 2020, a chtěl bych říct, že si strašně vážím roku 2019. Jako každý rok jsem na Gamesites nahrál hoooodně hodin a strávil jsem spoustu krásných chvil. Ale tento rok byl pro mne zlomový, poprvé jsem se zaregistroval na foru, nahlásil někoho do PP. Tím to ale jen začalo. Snažil jsem se na GS něčeho dosáhnout, a povedlo se mi to. Tak moc jsem se snažil, až jsem se stal Akademikem, to pro mne byl velký zlom, pořád a pořád jsem se snažil, až jsem se se svým úsilím dostal na post Administrátora. Byl jsem ten nejšťastnější člověk na světě, měl jsem okolo sebe plno úžasných lidí a plno lidí jsem poznával. Rok 2019 byl pro mne na GS ten nejlepší, chtěl bych Vám za to poděkovat, že jste mi umožnili posunout se vpřed na tak úžasném portále. Plánuju zde hrát i nadále, protože to patří do složky mého života. Ještě jednou Vám chci poděkovat, jste super a Všem přeju krásný a parádně oslavený Nový Rok, ať se Vám tento rok vydaří a splní se Vaše přání, jako se tento rok splnil mě, a jděte si tvrdě za svým cílem, protože se to vyplatí. Mě se to vyplatilo, a jsem za to neuvěřitelné rád, protože moje chvíle v Administraci byly nezapomenutelné. Mám Vás všechny rád, přátelé.
With us you will be the best!
-DiNooo9
-
DiNooo9 - Spamer
Děkuju Vám
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Děkuju Vám
Dino prosím, mohu taky dosáhnout administrátora ?
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys
[/url]
-
PraseciRypacek - Zkušený
Vole se neposer.
Btw: *DINO IS NO LONGER ADMIN* xddddddd
Btw: *DINO IS NO LONGER ADMIN* xddddddd
- Sm4jKyy2
- Kolemjdoucí
PraseciRypacek píše:Dino prosím, mohu taky dosáhnout administrátora ?
DiNooo9 píše:ať se Vám tento rok vydaří a splní se Vaše přání, jako se tento rok splnil mě, a jděte si tvrdě za svým cílem, protože se to vyplatí.
Ty na to máš Prase!

GO TTT Admin - 24.9.2017 - 13.07.2019 / 1.11.2019 - 21.11.2020
GO ALL servers
„Všechno co má svůj začátek, má i svůj konec.“
GO ALL servers
„Všechno co má svůj začátek, má i svůj konec.“
-
TenLula - Profesionál

Nebuď kid
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Keď ti po prvýkrát mama naleje trošku vaječného, keď už máš tých 13 rokov a trošku sa opustíš na fórku. 

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
kraft píše:ahoj jak se dnes mate
Ahoj, dobře, jak ty?
-
DiNooo9 - Spamer
Dá se to

-
Trejtr - CS:GO Admin
Ty na to máš Prase!![]()
Cením tě, hned se polepším.
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys
[/url]
-
PraseciRypacek - Zkušený
Zajtra nám začína škola takže bad

Living on the high.
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
-
Only4Fun - Kazatelův učeň
Only4Fun píše:kraft píše:ahoj jak se dnes mate
Ty hade
-
Trejtr - CS:GO Admin
Trejtr píše:Only4Fun píše:kraft píše:ahoj jak se dnes mate
Ty hade
*edit/08.01.2020 15:15/* prežil som to dnes so známkami 4, 3, 3, 4, 1

Living on the high.
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
-
Only4Fun - Kazatelův učeň
Only4Fun píše:*edit/08.01.2020 15:15/* prežil som to dnes so známkami 4, 3, 3, 4, 1![]()
Hmmm

-
DiNooo9 - Spamer
• Stránka 1 z 1