I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]While

Příspěvekod TheJephi » 01 led 2020, 15:08 VIP

Název tématu [Server / Nick admina]: While/JB1

Odkaz na Steam profil admina: While https://steamcommunity.com/id/nicknameNotFound/

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: 13:00 bezdůvodně zfetoval CTčko a nedal fet i nějakému Tčku, které fet mít mělo a nemělo. Tím pádem ho to zvýhodnilo, Simon si mohl zkontrolovat, komu dal fet a komu ne.
13:25 zfetoval hráče který rebeloval, tím pádem zneužívál práva, tento hráč FET MÍT NEMĚL.
Simon řekl že budeme hrát na 2 goly, (15:10)jakmile jsme dali 2 goly nic se nestalo hráli jsme dál= nadržoval, popř nedával pozor na hru.
19:05 mi řekl šašku
Teď už tady budou jen vytážky z chatu, protože na demu nejde vidět co píšou VIP, bohužel.

2020-01-01 13:17:33 While nepřeju si abys provokoval popř nadával na mojí osobu :). Já
2020-01-01 13:19:41 hm ty lopatko. While, urážel mě.
2020-01-01 13:19:45 while. já jsem ti něco říkal. že mi nebudeš nadávat a ani mě provokovat. Já
2020-01-01 13:20:25 lopato. Další urážka na mě.
2020-01-01 13:21:09 Říkám ti neprovokuj. A přestaň mě tak oslovovat, řekl jsem ti to už 3x. Já
2020-01-01 13:21:25 Ok koště. Na to mě znovu oslovil koštětem. Když jsem mu říkal, ať mě tak neoslovuje

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: https://psopf.cz/csgo-demos/demos/JailB ... v1.dem.bz2

Přikládám zde ještě důkazy, co mi psali na TS a jak mě ještě TAM provokovali.
<14:16:23> Channel " WAIovo oáza klidu a míru " was renamed to "Anti Jephi roomka ♥ Jakub, 16let" by "Wai"
<14:16:38> Channel "Anti Jephi roomka Jakub, 16let" was renamed to "Anti Jephi roomka ♥ Jakub, 16let <3" by "while"
<14:33:25> Channel "Anti Jephi roomka Jakub, 16let <3" was renamed to "Anti Jephi roomka ♥ Kubíček, 0 mozků" by "while"
<14:34:46> Channel "Anti Jephi roomka Kubíček, 0 mozků" was renamed to "Anti Jephi roomka ♥ Nevím kde má mozek" by "while"

<149:46> "while": Tak lets go ty lopato
<14:10:14> "Jephi": Proč mi nadáváš
<14:10:53> "while": Protože jsi lopata
<14:11:16> "Jephi": Můžeš mě prosímtě nechat být a přestat mi říkat lopata a provokovat mně? Děkuji
<14:11:27> "while": Ok košŤátko
<14:11:41> "Jephi": Přestaň mi říkat košťátko
<14:11:46> "while(!nick){return false;}": tak lopatko
<14:16:17> "while": Hezký svátky Jephi. Třeba tě přejde to kokotství a začneš se chovat přiměřeně ke svému věku, ty lampo.
<14:16:47> "Jephi": Proč mi znovu nadáváš?
<14:16:58> "while": Už jsem ti to psal, protože jsi kokot
Místo Whilova nicku na TSku jsem to přepsal na While, protože mi to nešlo jinak odeslat.
TheJephi
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[Vyřešeno]While

od Rumcajz » 01 led 2020, 15:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: While

Příspěvekod While » 01 led 2020, 15:55

Ahoj, jak sis mohl všimnout už ve hře, tak jsem telefonoval a předal jsem slovo druhému CT a góly jsem logicky asi sledovat nemohl, protože jsem potřeboval odůvodnit rozbitej dům rodičům, což už tě zajímat nemusí :D

Zfetování - ano, v tomto máš pravdu - nechtěně jsem zfetoval CT a rebelanty, protože jsem si neuvědomil že nějací jsou - menu mělo 2 stránky a pokaždé když jsem někomu hodil fet, tak se to dalo na tu první takže asi takhle přišlo k fetu CT - za to se omlouvám - byl v tom poměrně zmatek.
TheJephi píše:popř nedával pozor na hru.
- "potřebuju na chvíli odejít - mám telefon, předávám slovo druhému CT"...

Ke košťatům a lopatkám a šaškům - rozhodně to není nadávka která je nějak mířená na tvojí osobu nebo na někoho jiného. Je to slovník který normálně používám a říkám tak skoro všem proto opravdu nechápu co si řešil. A pokud ti to tak vadí, tak proč to používáš?
Když se nějak tu situaci snažím odlehčittak tam zase rozjedeš ať neprovokuju.

Proto jsem si zbytak našeho talku dělal spíš z celé tebou vyhrocené situace srandu.

A pak když už se klidu odpojím a kecáme na tsku tak mi přijde tohle
<13:46:18> "Jephi": chlapečku
<13:46:21> "Jephi": To si na mně nezkoušej
<13:46:24> "Jephi": Že mi budešnadávat
<13:47:10> "Jephi": Několikrát jsem tě upozornoval
<13:47:14> "Jephi": at neprovokuješ a nenadáváš

Dále se tam do mě navážíš že jsi dostal kick
<13:47:43> "Jephi": A kdo mi dal kick?
<13:47:49> "Jephi": Ať to krásně napíšu do stížnosti
//odtud pramení ty nadávky
<13:53:33> "Jephi": Takže i tady se budeš chovat jak kokot?
<13:53:36> "Jephi": Ptám se tě normálně
<13:53:39> "Jephi": at to můžu napsat do té stížnosti
Když ti jednou řeknu šašku a ty se od tý doby rozjedeš jak parní lokomotiva s provokacema tak se fakt nediv že dostaneš kick, to už jsem ti říkal i na serveru. Dále už jsem si s tebou jen vyměňoval zprávy, které jsi zde zmínil.

Celé tohle je jen o tom, jak jsi ze srandy porřeboval udělat kompletně vyhrocenou situaci. Do dneška jsem tě pomalu ani neznal a když jsi dneska došel na server, tak jsi mě začal neskutečně hrotit protože jsem ti řekl šašku a nechtěl jsi pochopit ani když jsem ti to vysvětloval, že to není myšleno jako nadávka. Nikdo s tím nikdy neměl problém, čím to bude?

Abych to nějak dopsal. Na serveru jsme se provokovali navzájem, s tím jsem mohl přestat což jsem pod vlivem včerejšího silvesrovského večera neudělal, takže se to vyhrotilo v to, v co se to vyhrotilo. Věř mi že příště se s tebou fakt nebudu o ničem bavit a bude klid. Omlouvám se ti za způsobené psychické trauma které ti můj slovník přivodil, jak píši, už se to nestane ;)

S pozdravem,
While
Roses are red Violets are blue, unexpected ')' on line 32
While
CS:GO Admin

Příspěvekod TheJephi » 01 led 2020, 16:11 VIP

Chtěl bych dodat, že v roomce na TSku byl Wai i White, tím pádem oba provokovali. Několikrát jsem psal Waiovi aby změnil název roomky a neprovokoval mě, poslali mě do ...Ty vytahuješ nějakou jednu nadávku, neříkám, že já můžu nadávat, ale TY jsi admin a máš se chovat normálně a nějak ten portál reprezentovat. Na server jsem nepřišel provokovat, přišel jsem si v klidu zahrát. Ty jsi na mě prvně začal vytahovat blbosti.

No počkej, ale teď taky pleteš 2 jiné situace, znova jsem se podíval na demo a slovo si předal AŽ padl 2 gol, tím pádem si tam pořád byl a MĚL dávat pozor. Snažíš se to nějak zakecat, ale nejde ti to.

A to je tak těžké se podívat na nicky hráčů a podle toho zjistit, koho máš zfetovat a koho ne? Věděl si, že 1 je rebelant, protože zabil CT a jak jsi počítal, říkal si, že ti 1 chybí. :)

Ano nebyla by to nadávka, ale několikrát jsem tě upozornil, abys mi tak neříkal, že mě to štve. Ano já ti tak řekl asi 2x, ale kdybys mi řekl, že ti tak nemám říkat, neříkám ti tak. ALE JÁ TI ŘÍKAL, AŤ MI TAK NEŘÍKÁŠ. A ty jsi pořád jel svoje pak i kočičko apod :)

Tohle jako srandu opravdu nepovažuji, když mě ponižuješ a děláš ze mě dementa.

Samozřejmě, že se omluvíš a budeš dělat, že tě to strašně mrzí, přitom velké kulové. Je ti to jedno a šlo ti jen o to, abys mě vyprovokoval, což se ti nepovedlo. :) A abys měl samozřejmě nejnižší trest, popř. žádný. :)

Teď co vidím, tak pěkný podpisek sis dal, to vlastně taky není provokace, jen to tam máš jen tak, viď?
PS: pořád mě provokuješ, pořád máte název roomky, který se mi nelíbi a několikrát jsem vám psal, ať to změníte, pořád se tak nestalo, to vlastně není provokace taky :(
TheJephi
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod While » 01 led 2020, 16:23

TheJephi píše:No počkej, ale teď taky pleteš 2 jiné situace, znova jsem se podíval na demo a slovo si předal AŽ padl 2 gol, tím pádem si tam pořád byl a MĚL dávat pozor. Snažíš se to nějak zakecat, ale nejde ti to.
Začal mi zvonit telefon - v ten moment asi nebudu koukat na chat jestli už padl gól, nevím kolik omluv za to ještě potřebuješ.
TheJephi píše:A to je tak těžké se podívat na nicky hráčů a podle toho zjistit, koho máš zfetovat a koho ne? Věděl si, že 1 je rebelant, protože zabil CT a jak jsi počítal, říkal si, že ti 1 chybí. :)
Nevím jak jsi to pochopil ale znovu - Já jsem nevěděl o tom rebelovi + to ct jsem zfetoval náhodou
TheJephi píše:Ano nebyla by to nadávka, ale několikrát jsem tě upozornil, abys mi tak neříkal, že mě to štve. Ano já ti tak řekl asi 2x, ale kdybys mi řekl, že ti tak nemám říkat, neříkám ti tak. ALE JÁ TI ŘÍKAL, AŤ MI TAK NEŘÍKÁŠ. A ty jsi pořád jel svoje pak i kočičko apod :)
Kočičko jsem ti fakt nepsal hej
TheJephi píše:Tohle jako srandu opravdu nepovažuji, když mě ponižuješ a děláš ze mě dementa.
Nikdo se tě nesažil ponižovat. Tohle celé se vyhrotilo z tvojí trošku crazy reakce na to že jsem ti řekl šašku

TheJephi píše:Samozřejmě, že se omluvíš a budeš dělat, že tě to strašně mrzí, přitom velké kulové. Je ti to jedno a šlo ti jen o to, abys mě vyprovokoval, což se ti nepovedlo. :)
- Ti říkám, že jsme se tamm hašteřili jak děcka na písku což byla prostě moje blbost - měl jsem to hned utnout(když tys to neudělal) a ne se nechat vyprovokovat tvým "jo tak to napiš a jdeš na forum" apod.
Mě to fakt strašně nemrzí tohle není něco co by mě mělo mrzet že jsem se s někým provokoval na serveru. Prostě ani jeden z nás v ten moment nebyl schopný to utnout a tak se z toho stalo to co se z toho stalo.
TheJephi píše:Teď co vidím, tak pěkný podpisek sis dal, to vlastně taky není provokace, jen to tam máš jen tak, viď?

To je spíš takový poukázání na to, že jsi tu tak trochu známější firma - stále máš s něčím problém a strašně moc hrotíš situace. Mě fakt nedělá problém si o tom normálně pokecat ale když dojdeš na server a začneš provokovat + do mě pak jedeš ještě na tsku tak fakt nevím jak se ti k tomu mám normálně vyjádřit.

Fakt nemá smysl se tady nebo kdekoliv jinde hádat jak děti, takže se za to omlouvám a už to nebudem řešit, ju?
Roses are red Violets are blue, unexpected ')' on line 32
While

Příspěvekod GuessWho » 01 led 2020, 16:34 VIP

Milý Jakube, opravdu chceš obviňovat mě nebo Whila za to, že jsme spolu v roomce?

Ty mi řekneš, ať přejmenuji roomku, když je to má roomka + rozkazoval jsi mi, ať to změním, že tě to provokuje.

Nemyslím si, že jsi můj táta nebo moje máma, tak tě ani poslouchat nebudu, jak si ty pískneš. ;)

To, jak jsi while upravil a změnil název mé roomky mi nevadí a nevidím důvod, aby jsi mi ihned psal, že ji mám změnit.

Provokovali jsme tím, že jsme byli v roomce a povídali jsme si? Tak to jo, rád bych si vyžádal tedy důkaz o tom, že jsme tě provokovali, když jsme se spolu bavili v roomce. ;)

Říkáš, že se nenecháš vyprovokovat ani urážet? Že sis na server přišel opravdu jenom zahrát?

Zajímavé, Jakube. Píšeš mi do PM tvé zamilované zprávy:
Ok.... hele, nikdo neříká, že mě nemáte banovat nebo něco....Možná tě to překvapí, ale takhle se chovám schválně, takhle arogantně jak dement, je to jen přetvářka. Kdybych se měl chovat normálně tak se chovám, tak jak dřív, jak normální člověk. A ne opravdu nehuntím adminy, že bych se jen díval na server, kde je admin, a tam bych šel. Rozhodně takhle ne a ani nečekám na chybu admina, když udělá nějakou malou chybu, tak to neřeším, popř. když udělá větší, tak si i o tom pokecáme, on se třeba omluví, protože mu to vysvětlím. Ale rozhodně nehuntím. Kdybych huntil, tak to vypadá jinak. Ode mně asi vše, chovám se s přetvářkou.

Zkus se teď chovat, jak člověk s mozkem, jelikož ty přijdeš hned na tsko a hned útočíš na MĚ a na WHILA do PM, jací jsme kokoti?

*** Chat begins 2019-12-19 19:36:12

<19:36:12> "Jephi": wai-jb1-t215352.html

<19:36:13> "Jephi": wai-jb1-t215352.html

<19:36:13> "Jephi": wai-jb1-t215352.html

<19:37:38> Your chat partner has disconnected.

Příjdeš na tsko a ihned mi zaspamuješ tvoji stížnost a odpojíš se, aby sis zvýšil ego, že jsi dokázal napsat stížnost? Bravo ;)

<22:40:50> "Jephi": K tobě jsem se choval nějak zle někdy?
-> POŘÁD, FURT PROVOKUJEŠ A HRAJEŠ SI NA ANDÍLKA

<15:19:31> "WAI? ^_^": proč jsi tam nenapsal to, že jsi mu napsal, že je také kokot?

TVÁ ODPOVĚĎ:
<16:02:44> "Jephi": já vám to můžu říct wtf

<16:15:52> "Jephi": Ano je to přetvářka

<16:16:01> "Jephi": ale nadávat si opravdu nenechám

<16:16:35> "Jephi": A provokovat taktéž ne

Takže pokud dobře chápu, tak se přetvařuješ na fórum za hodného klučinu, který na TS3 a na serveru provokuje ihned, jak se připojíš.

+ "Nenecháš se vyprovokovat", ale zapomněl jsi říci, že ty se snažíš provokovat celou dobu nás na serveru i na TS3.

ZDE MÁŠ MÉ VYJÁDŘENÍ K NAPADENÍ MÉ OSOBY ;)

PS: Pokud ti vadí, jak se k tobě chová někdo druhý, tak se zkus k němu chovat normálně, jak člověk a ne jako zvíře.
········································································
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Vedení gameproject.eu
GuessWho
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod PraseciRypacek » 01 led 2020, 19:28

Omlouvám se, už se nebudu vyjadřovat, kde nemám. Už se to určitě nestane, dám si na to pozor!

Obrázek
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys

Obrázek[/url]
PraseciRypacek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ElysiumGS » 02 led 2020, 23:57

Omlouvám se, už se nebudu vyjadřovat, kde nemám. Už se to určitě nestane, dám si na to pozor!

Obrázek
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod Trsak » 03 led 2020, 05:03 VIP

Do vyřešení zamykám. Počkejte než se tu vyjádříme.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Wurst1 » 06 led 2020, 19:37

Jephi píše:bezdůvodně zfetoval CTčko a nedal fet i nějakému Tčku, které fet mít mělo a nemělo. Tím pádem ho to zvýhodnilo, Simon si mohl zkontrolovat, komu dal fet a komu ne.

While tam nějak naklikal skoro všechny hráče a vůbec nedával pozor jaké. Nešlo o úmyslné nadržování nebo znevýhodnění, ale stávat se to nesmí. While si dá pozor.

Jephi píše:Simon řekl že budeme hrát na 2 goly, (15:10)jakmile jsme dali 2 goly nic se nestalo hráli jsme dál= nadržoval, popř nedával pozor na hru.

While opravdu řekl, že se bude hrát jen do 2 gólů nikoliv do 3. Na druhou stranu uprostřed fotbalu musel odběhnout a celkově ta situace byla dost zmatečná. Samozřejmě pokud by admin opakovaně nedával pozor na hru, bude za to potrestán.

Jephi píše:19:05 mi řekl šašku
Teď už tady budou jen vytážky z chatu, protože na demu nejde vidět co píšou VIP, bohužel.
...

Tady jste udělali z komára velblouda. Celé demo jsi psal do chatu nesmysly až hanba, po nějaké chvíli se do toho nechal while zatáhnout a začali jste se provokovat a urážet navzájem. Bohužel ze strany admina je takové chování nepřípustné.

K poslední části stížnosti:
V soukromých konverzacích si pište co chcete, i když to taky vypovídá svoje.
Poslední věc je přejmenovávání roomky na ts za účelem zesměšnění hráče. Podobné věci dělali tenkrát ty gangy dětí co chtěli rušit ládíka a kdoví koho. Nechápu, co k tomu vede dvacetileté adminy.

Admin několikrát pochybil a choval se nevhodně. Kontaktuje mě na ts s návrhem svého trestu.
Pokud se něco podobného bude opakovat, následky budou mnohem horší.

Stížnost oprávněná.
Wurst1
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy