• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Knedlajs/JB1
HLSA Knedlik dal neoprávněný přehoz k CT suicideleopard , za slovíčkaření. Když mu řekl Knedlik a dal mu příkaz ten on splnil ale Simon ho zabil protože on je Knedlajs, né Knedlík... Přece jen to jsou dva odlišné nicky, žádne slovičkaření. ( Konzultováno s Vedením, a jiným HLSA. )
Demo : http://hltv.fakaheda.eu/20312-200101194 ... ts.dem.zip Pustťe si v NS, je tam zvuk..
Čas : 24:30
Demo : http://hltv.fakaheda.eu/20312-200101194 ... ts.dem.zip Pustťe si v NS, je tam zvuk..
Čas : 24:30
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
-
Focusss - Drbna
[Vyřešeno] Knedlajs/JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knedlajs/JB1
Vo viacerých nickoch, ktoré používajú hráči na JB, sa k vyzvaniu hráča používa len jeho základ, ktorý ostáva nezmenený.
To isté aj tu.
Pokiaľ by bol na serveri aj Knedlajs aj Knedlík, už by to bolo iné a príkaz by som plniť nemal. Preto by som hráčov za splnenie takéhoto príkazu nezabíjal. Úmysel slovíčkariť a nachytávať na hovadinách u hráča bol jasný.
Tak som to doteraz hral stále. Pokiaľ ale Gusto povie inak, nemám problém sa prispôsobiť.
To isté aj tu.
Pokiaľ by bol na serveri aj Knedlajs aj Knedlík, už by to bolo iné a príkaz by som plniť nemal. Preto by som hráčov za splnenie takéhoto príkazu nezabíjal. Úmysel slovíčkariť a nachytávať na hovadinách u hráča bol jasný.
Tak som to doteraz hral stále. Pokiaľ ale Gusto povie inak, nemám problém sa prispôsobiť.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Bohužel na serveru si byl jen ty a ty ses jmenoval Knedlajs.
Nech na někom jiným ať posoudí zda si pochybil nebo ne
Nech na někom jiným ať posoudí zda si pochybil nebo ne
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
-
Focusss - Drbna
Nemusíš dávat refresh, já to vidím.
Byť jsem ti na TS psal, že když jsi Gustik, tak nejsi Gustav atp., je to asi blbost a nebudeme to takto hrát. Kdybys byl Simon ty, bavil se se mnou a já ti odpovídal do chatu a tys naráz řekl: "Gustav pojď sem" - půjdu tam bez váhání. Kdyby byl ale na serveru Gustik, Gustik1, Gustik2, Gustik3 a tys řekl "Gustik pojď sem" - půjde tam jen Gustik a ostatní 3 zůstanou tam kde jsou. A na "Gustav" by v tomto případě neměl reagovat nikdo.
Závisí to dost na situaci a určitě bych na to nenachytával tak, jak jste to udělali vy Knedlikovi, vlastně nejlépe v žádné situaci.
Víceméně nikdo nejednal špatně, teď už ale víte, jak to je a nebudete to dělat.
Vyřešeno.
Byť jsem ti na TS psal, že když jsi Gustik, tak nejsi Gustav atp., je to asi blbost a nebudeme to takto hrát. Kdybys byl Simon ty, bavil se se mnou a já ti odpovídal do chatu a tys naráz řekl: "Gustav pojď sem" - půjdu tam bez váhání. Kdyby byl ale na serveru Gustik, Gustik1, Gustik2, Gustik3 a tys řekl "Gustik pojď sem" - půjde tam jen Gustik a ostatní 3 zůstanou tam kde jsou. A na "Gustav" by v tomto případě neměl reagovat nikdo.
Závisí to dost na situaci a určitě bych na to nenachytával tak, jak jste to udělali vy Knedlikovi, vlastně nejlépe v žádné situaci.

Víceméně nikdo nejednal špatně, teď už ale víte, jak to je a nebudete to dělat.
Vyřešeno.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1