• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Calvin akaaa VHrosek / TTT servery
Ahoj, rád bych požádal o práva na TTT serverech!
Nick: Calvin akaaa VHrosek
Nick na fóru: VHrosek
profil na fóru: vhrosek-u28397.html
Věk: 24
Steam nick: Calvin akaaa VHrosek
Steam ID: STEAM_0:1:507752604
Hlstats tu bohužel nejde, takže sem ani odkaz nemohu.
Csko na gamesites hraju víc jak pět let.
TTT hraju řekněme dobré dva tři roky.
Na ttt serverech jsem problémy snad nikdy neměl. V minulosti na ctf serverech ban na chat a nakonec i ban za cheaty. Vím jistě, že jsem nic neprovedl a nic neměl, ale nedohadoval jsem se.
Jednou jsem zkoušel na ctf serverech (tak v roce 2015) WH, to přiznávám, ale jinak jsem nikdy nic nepoužíval, každopádně tento vroubek za sebou už mám.
Jinak se jmenuju Vláďa, je mi 24. Studium mám dávno za sebou a už přes čtyři roky studuju. Ve volných chvílích rád spim nebo hraju pubg či csko!
A proč bych se chtěl stát adminem?
Rád bych udržoval na serverech pořádek, jelikož sám vidim a čtu co se tam děje a rozhodně se mi to nelíbí.
Nahlášení především z minulosti mám už několik. Takže bych v tomhle problém neviděl.
Díky za vyřízení!
Nick: Calvin akaaa VHrosek
Nick na fóru: VHrosek
profil na fóru: vhrosek-u28397.html
Věk: 24
Steam nick: Calvin akaaa VHrosek
Steam ID: STEAM_0:1:507752604
Hlstats tu bohužel nejde, takže sem ani odkaz nemohu.
Csko na gamesites hraju víc jak pět let.
TTT hraju řekněme dobré dva tři roky.
Na ttt serverech jsem problémy snad nikdy neměl. V minulosti na ctf serverech ban na chat a nakonec i ban za cheaty. Vím jistě, že jsem nic neprovedl a nic neměl, ale nedohadoval jsem se.
Jednou jsem zkoušel na ctf serverech (tak v roce 2015) WH, to přiznávám, ale jinak jsem nikdy nic nepoužíval, každopádně tento vroubek za sebou už mám.
Jinak se jmenuju Vláďa, je mi 24. Studium mám dávno za sebou a už přes čtyři roky studuju. Ve volných chvílích rád spim nebo hraju pubg či csko!
A proč bych se chtěl stát adminem?
Rád bych udržoval na serverech pořádek, jelikož sám vidim a čtu co se tam děje a rozhodně se mi to nelíbí.
Nahlášení především z minulosti mám už několik. Takže bych v tomhle problém neviděl.
Díky za vyřízení!
ETL <3
-
VHrosek - Pokročilý
[Zamítnuto] Calvin akaaa VHrosek / TTT servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva TTT servery/ Calvin akaaa VHrosek
Je zajímavé, jak krátká doba stačí k tomu, aby člověk z názoru, že admin team je banda blbců přišel k myšlence, že k ní chce patřit. Nahlašuj do PP (klidně i CTF), čiň se na serverech, dokaž nám, že tvůj zájem není krátkodobý a pak se uvidí.
Zamítnuto.

Zamítnuto.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
Re: [Zamítnuto] Calvin akaaa VHrosek / TTT servery
Názor jen tak nezměnim, dokud mě o tom nepřesvědčíte.
spíš se mi zdá, že většina adminů si vylejvá své problémy a vzteky na ostatních!
Jak jsem psal, práce adminů si cenim. Spíš mi jde o chování jednotlivců nehledě na to, když napíšu adminovi na serveru, on je patnáct minut ve spectu a pak na mě svede, že jsem ho prozradil a tak daný hráč cheaty vypl.
Přitom teda nechápu, co v tom spectu dělal. Pak mi napsal v osobce, že je škoda, že se nedávají bany za demenci.
Že by mi ho hned dal. Takže ano, přesně o tomto chování adminů na serverech mluvim
spíš se mi zdá, že většina adminů si vylejvá své problémy a vzteky na ostatních!
Jak jsem psal, práce adminů si cenim. Spíš mi jde o chování jednotlivců nehledě na to, když napíšu adminovi na serveru, on je patnáct minut ve spectu a pak na mě svede, že jsem ho prozradil a tak daný hráč cheaty vypl.
Přitom teda nechápu, co v tom spectu dělal. Pak mi napsal v osobce, že je škoda, že se nedávají bany za demenci.
Že by mi ho hned dal. Takže ano, přesně o tomto chování adminů na serverech mluvim

ETL <3
-
VHrosek - Pokročilý
• Stránka 1 z 1