• Stránka 1 z 2 • 1, 2
"Herní" Notebook do 20 000
Ahoj kluci, chtěl bych se zeptat, jestli by tu nebyl někdo takovej, kdo by měl přehled o tom, co teď "letí" a nenavrhl by mi nějakej hezkej "herní" notebook. (Herní v uvozovkách, protože do 20 000 mi moc herních notebooků nepřijde :X)
Požadovaná cena: Do 20 000kč (770€)
Preferuju značky jako jsou Asus, Lenovo, MSI, ale pokud najdete i jinej, tak klidně jinej,
Pokud by se našel noťas bez W8 tak sem s ním, ale jinak by mi to asi nedělalo problém (ty W8)
Chtěl bych na tom rozjet nějaký novější hry typu BF3/4, GTA V a podobný blbiny
Doufám, že to není jen moje utopie a že za takovou cenu se snad něco najde, děkují všem, kteří napíší
)
PS. Vím, že by se mi asi vyplatil sestavit nějakej kompl, ale co už :X
Požadovaná cena: Do 20 000kč (770€)
Preferuju značky jako jsou Asus, Lenovo, MSI, ale pokud najdete i jinej, tak klidně jinej,
Pokud by se našel noťas bez W8 tak sem s ním, ale jinak by mi to asi nedělalo problém (ty W8)
Chtěl bych na tom rozjet nějaký novější hry typu BF3/4, GTA V a podobný blbiny
Doufám, že to není jen moje utopie a že za takovou cenu se snad něco najde, děkují všem, kteří napíší

PS. Vím, že by se mi asi vyplatil sestavit nějakej kompl, ale co už :X
Admin na JailBreaku 4
-
MrHybrid - Amatér
"Herní" Notebook do 20 000
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: "Herní" Notebook do 20 000
Něco co sem našel za pár minut...Ale určitě se sežene lepší i levnější.
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g510- ... 450218.htm
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g510- ... 450218.htm
Motor v duši,benzín v krvi!
-
OpMajjZ - Zkušený
Neviem ludia co to je za trend kupovat si herny ntb, ved to je hovadina. Ak ten notebook naozaj vyuzijes, ze teda cestujes vela, niesi stale len doma tak ako v pohode. Ale ked ho chces vyuzit cisto na hranie doma, tak urcite chod do toweru radsej. Za 770 euro by si mohol mat taku raketu PC ze az
K veci: Vyberal by som si Lenovo s grafikou Nvidia. Tych notebookov je enormne mnozstvo, tak si treba vybrat z roznych variacii. Hlavne neber grafiku ATI/AMD.

K veci: Vyberal by som si Lenovo s grafikou Nvidia. Tych notebookov je enormne mnozstvo, tak si treba vybrat z roznych variacii. Hlavne neber grafiku ATI/AMD.

-
dv0l0ty - Kolemjdoucí
dv0l0ty píše:Neviem ludia co to je za trend kupovat si herny ntb, ved to je hovadina. Ak ten notebook naozaj vyuzijes, ze teda cestujes vela, niesi stale len doma tak ako v pohode. Ale ked ho chces vyuzit cisto na hranie doma, tak urcite chod do toweru radsej. Za 770 euro by si mohol mat taku raketu PC ze az![]()
Taky se k tobě připojím když chceš mít herní ntb tak to musí být 30 000 + jinak je lepší jít do stolního.
Motor v duši,benzín v krvi!
-
OpMajjZ - Zkušený
No, už jsem o tom začal uvažovat, že bych si "sestavil" pc za nějakých těch 20k a pak bych si do školy pořídil nějakej ten notebook za 5k ... ale nevim, budu to kupovat až kolem začátku školního roku, tak se do té doby ještě nějak rozhodnu, každopádně sem klidně dávejte vaše návhry těch ntbků
)

Admin na JailBreaku 4
-
MrHybrid - Amatér
riesit to teraz je podla mna blbost... to co je teraz pravda, za mesiac byt nemusi... a to vravim o modeloch notebookov aj o ich cenach...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Ahoj, taky sem bláznil s tím, že si koupím herní ntb, mohl bych ho přenášet, hrát všude. Ale pak sem si to rozmyslel.
Je mnohem lepší si za 20k sestavit PC a rozjedeš tam všechno..
Je mnohem lepší si za 20k sestavit PC a rozjedeš tam všechno..

„V životě nevěř tomu, kdo tě klame, ale nezklam toho, kdo ti věří.“
bY: NějákejTýpek
bY: NějákejTýpek
-
theANDY - Drbna
Podla mna sa za mesiac ceny moc nezmenia, pokial sa nejedna o zlavy ako je tato:
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y580- ... 361800.htm
Za mesiac moze byt po nej a hned je to o 4000 drahsie. Ale za 17 000 ma to dost milo prekvapilo.
Som sokovany ze za tak nizku cenu sa da kupit notas s GTX660m co je najlepsia grafika na tuto cenovu kategoriu (17 000) aku som zatial videl. Bezne je problem do 20 000 najst notas co by mal aspon GT650m/GT750m. Ale mozno pred zaciatkom skoly sa objavia dalsie zlavy ktovie.
Vyhodou notebookov je ze su mensie a maju monitor, nevyhodou je zase vykony. U PC je to presne opacne, nevyhodou je ze monitor treba kupit zvlast a zostava zabera dost miesta a vyhodou je neporovnatelny vykon.
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y580- ... 361800.htm
Za mesiac moze byt po nej a hned je to o 4000 drahsie. Ale za 17 000 ma to dost milo prekvapilo.
Som sokovany ze za tak nizku cenu sa da kupit notas s GTX660m co je najlepsia grafika na tuto cenovu kategoriu (17 000) aku som zatial videl. Bezne je problem do 20 000 najst notas co by mal aspon GT650m/GT750m. Ale mozno pred zaciatkom skoly sa objavia dalsie zlavy ktovie.
Vyhodou notebookov je ze su mensie a maju monitor, nevyhodou je zase vykony. U PC je to presne opacne, nevyhodou je ze monitor treba kupit zvlast a zostava zabera dost miesta a vyhodou je neporovnatelny vykon.
Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
S nakupem notasu pockej do zari mely by klesnout ceny nvidie rady 700 gtx a taktez klesne cena procesoruintel haswell

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
MrHybrid píše:Ale i tak bych chtěl nějakej ten "návrh"
Vzhledem k tomu ze jsem na tabletu tak ti nic poslat nemuzu nicmene nekdo tu chtel v predchozim topivu poradit gaming ntb do 15k tak si to pe
Rojdi dal sem mu tam msi ktefe by melo utahnout hry nejmene na medium ps jestli chces ntb do roku 2016 tak pockej na ty haswelly maji byt v obehu jeste nejmene 3 roky

-
Nene, fakt 3 roky se mi čekat nechce 
Jak jsem říkal, bude to někdy na začátku školního roku

Jak jsem říkal, bude to někdy na začátku školního roku
Admin na JailBreaku 4
-
MrHybrid - Amatér
"Herní" NTB se vyrovná stejnému PC za poloviční cenu
A nevím, jestli ti, co přemýšlí o koupi herního NTB, tak přemýšlí mozkem nebo čím, když chtějí hrát GTA V nejlépe na vysoké detaily
A herní notebooky, které se dají srovnávat s výkonými herními PC, tak jsou od 30 000KČ a víš. Když už vážně potřebuješ hodně PC přenášet, třeba do školy a takové, tak doporučuji stále volbu PC + tablet. Na tablet se dá připojit externí klávesnice, takže o klávesnici nepřijdeš a zahraješ si na tom stejně jako na nevýkoném NTB
a doma budeš mít dobrý herní PC, kde si to GTA V zahraješ ( střední detaily
)

-
Scorpy - Mistr
Hoši, nevím co mi tu pořád rozmlouváte, je to moje volba, já udělám pí*ovinu, né vy, neznáte mě a já neznám vás, jediný co jsem po vás chtěl byl tip na nějakej "výkonnej" noťas do 20 000kč.
Admin na JailBreaku 4
-
MrHybrid - Amatér
No neco sem nasel snad te ta 1 tiska nezabije pokud jo ber ten thonyho tady mas model toho meho navrhu MSI GE60 0ND-465XCZ
Jinak jsi me asi spravne nepochopil doporucuji ti pockat ten mesic do zari jelikoz ty haswletty
Rave vysly a jeste moc nejsou v obehu v obchodech jako je alza atd jich zatim moc nenajdes chvilku potrva neh klesnou jejich ceny a nez se dostanou vice do obehu kde maji byt jeste dlouhou dobu cca 3 roky promin odkaz sem dat nemohl sem na tabletu
Jinak jsi me asi spravne nepochopil doporucuji ti pockat ten mesic do zari jelikoz ty haswletty
Rave vysly a jeste moc nejsou v obehu v obchodech jako je alza atd jich zatim moc nenajdes chvilku potrva neh klesnou jejich ceny a nez se dostanou vice do obehu kde maji byt jeste dlouhou dobu cca 3 roky promin odkaz sem dat nemohl sem na tabletu

-
• Stránka 1 z 2 • 1, 2